GLAMOURMOES’ WEEKLY #52 Bioscoop, kamer opruimen en pakketjes

7 april 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #52 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S4. Een nieuwe week vol foto’s  van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 31 maart tot en met 6 april 2015. En het is alweer mijn 52ste diary, dat betekent dat ik nu al een jaar iedere week mijn foto’s deel. Hiervoor deelde ik de foto’s per maand. Kijk je mee?
GLAMOURMOES' WEEKLY #52

Follow on Bloglovin

GLAMOURMOES’ WEEKLY #52 Bioscoop, kamer opruimen en pakketjes

Ook deze week was nog een vrij rustige week en vooral als ik naar de planningen van aankomende weken kijk. Maar dat is absoluut niet erg. Ik heb positief nieuws uit sollicitatieland bijvoorbeeld, want aanstaande donderdag heb ik een sollicitatiegesprek! Spannend. Mijn week begon op dinsdag en ook probeerde ik weer gezond te eten. Ik heb alleen op zaterdag een stukje taart gehad en paashagel op brood, maar verder geen chocoladeeitjes of chips meer gegeten. Ik ging alleen sporten en op woensdagavond ging ik weer eens naar de bioscoop; Divergent – Insurgent. Wat een gave film was ook dat weer!

Ik ontving een aantal pakketjes deze week, maar de postbezorging krijgt geen voldoende. Eerst stond er dat ze op 1 april tussen 8:30-20:30 uur zouden komen (daar kan ik geen rekening mee houden). Komen ze uitgerekend in het halve uur dat mijn moeder net weg is om 13:30 uur en ik thuiskwam om 14:00 uur. De dag erna zouden ze tussen  half 2 en half 4 komen, komen ze al in de ochtend en datzelfde geld voor het pakketje van de Xenos een dag later. Kijk maar gewoon mee naar de foto’s.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Afgelopen dinsdag waaide het zo hard toen ik Nani aan het uitlaten was. De wind kwam van achter, dus dit was het resultaat.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ook bij Nani gingen de haren overeind staan haha.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn lunch met volkoren crackers met kipfilet (met zongedroogde tomaat), stroop en een krentebol.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik snap niet dat Nani zo lekker kan liggen hoor.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Uiteraard keek ik naar de oefenwedstrijd van Nederland – Spanje. Die we gewoon weer wonnen, dit keer met 2-0.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Deze lucht zegt alles, de ene kant bewolkt met blauw, maar rechts enorm donkere regenwolken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mama had een brood gebakken. Dit is een ‘sneeuwwitje brood’. Het is wit, maar heeft de vezels van een bruin brood.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Samen met een vriend ging ik naar Divergent – Insurgent. De tweede verfilming uit de boekenserie Divergent. Ik vind het 3D effect niet echt een toegevoegde waarde. De popcorn was trouwens op toen ik in de trein zat naar huis. En ik had maar een ‘small’ portie. Die is alsnog heel groot!

GLAMOURMOES' WEEKLY

De volgende dag ontbijt ik met kwark, zelfgemaakte muesli en banaan. Lekker!

Fab. bokshandschoenen

In de GLAMOUR kwam ik deze bokshandschoenen van FAB tegen. Die wil ik!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En ook deze 20 minuten full body workout kwam ik tegen!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn pakketjes van de H&M en Mango kwamen eindelijk binnen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En toen was het toch echt tijd om mijn slaapkamer op te ruimen. Een enorme puinzooi wordt het altijd eerst.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lunchen met een tosti ham kaas en ketchup.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lieve Nani!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Vrijdag besloot ik de 20 minuten workout uit de GLAMOUR dus maar gelijk te proberen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Pittig, maar wel lekker. Deze workout ga ik vaker doen thuis.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik maakte een hartige taart met broccoli, prei, cherrytomaatjes en kipreepjes. Ik gebruikte het recept van Uit Paulines Keuken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn moeder had boekjes meegenomen voor Barcelona en ook alvast één over Lissabon. Over mijn citytrip naar Lissabon heb ik gisteren een artikel geschreven.

GLAMOURMOES' WEEKLY

De plantjes van de AH gaan hard!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Selfie met de rode Clinique Lipstick. Pretty.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zaterdag aten we weer eens pannenkoeken! Lekker!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Pannenkoek met appel, rozijnen, stroop en poedersuiker.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik keek ‘s avonds naar FC Twente – PSV, we wonnen met 0-5. En Ajax liet twee punten liggen in Utrecht, dus we kunnen in het weekend van 18 april waarschijnlijk kampioen worden.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zondag zat ik met mijn moeder te puzzelen. Uiteindelijk was dit het resultaat.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En weer een tosti ham kaas.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik lakte mijn nagels in 7 verschillende kleuren voor een nieuw artikel op mijn blog.

GLAMOURMOES' WEEKLY

‘Plat op de bek’ – hond!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Eten koken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Het resultaat; Kip Hoisin met notenrijst.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hey, Nani!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op maandag koos ik de winnares van de winactie op mijn blog. Ze heeft inmiddels een berichtje gehad.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Aaaah, hebben hebben hebben! Deze pannenlappen en ovenhandschoenen met ananassen! Gewoon in de folder van Zeeman!

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer Madeleine 7 april 2015

  Leuk overzicht. Succes met je sollicitatie gesprek!

 • Reageer Denise 7 april 2015

  Aaah, jij hebt ook al zo’n last van veel te veel producten thuis. Volgens mij een probleempje van veel bloggers, haha! 🙂

 • Reageer Danielle 7 april 2015

  Leuk overzichtje weer! heel irritant als die pakketbezorgers altijd precies op het verkeerde moment komen inderdaad..!

 • Reageer Manon 7 april 2015

  Ik heb ook echt teveel producten, maarja ! wat kunnen wij eraan doen haha. Je hebt wel een leuke wat rustige week gehad ben benieuwd wat je allemaal de aankomende weken gaat doen. Oha die wind heb ik trouwens geweten hoor, irritant was dat!

 • Reageer Jorinda 7 april 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Veel succes met je sollicitatie gesprek !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Maaike 7 april 2015

  Wow, dat zijn veel producten bij elkaar haha! Heel veel succes met je sollicitatiegesprek trouwens 🙂

 • Reageer Linda 7 april 2015

  Wat staat rode lipstick jou toch goed! En oven handschoenen met ananassen, té leuk! <3

 • Reageer Sanae 7 april 2015

  Omg! Die pannenlappen.. awesome! Btw wat doe je me aan.. Ik wist niet dat je bij Xenos online kon bestellen (zit nu al op hun website). Ben benieuwd naar je aankoopjes van H&M en Mango!

  • Reageer GLAMOURMOES 7 april 2015

   Haha klopt, sinds vorige week hebben ze een webshop 🙂

 • Reageer Jorien 7 april 2015

  Hihi krullen en wind is geen goede combi zo te zien 😉 Je Glamourmoes tuintje groeit inderdaad hard! Bij mij zijn alleen de rucola en de krulsla hard aan het groeien! Spannend, je sollicitatiegesprek! Ik ga voor je duimen 🙂

 • Reageer Kelly 7 april 2015

  Wat een leuke week heb je gehad, en heerlijk dat opruimen!

 • Reageer Sarah 7 april 2015

  Mmm die pannenkoek ziet er zo heerlijk uit! Leuke foto’s!

  Sarah x

 • Reageer anna 7 april 2015

  Wat een hoop leuke foto’s! Ik hoop dat je komende sollicitatiegesprek goed gaat. En wat ligt Nani grappig, haha!

 • Reageer Mariel 7 april 2015

  Succes met je sollicitatiegesprek! Wat een toffe pannenlappen hadden ze bij de zeeman, hip die ananassen haha!

  • Reageer GLAMOURMOES 7 april 2015

   Ja ik vond ze ook leuk! Gelijk vandaag naar de Zeeman geweest! 😀

 • Reageer Bertine 7 april 2015

  Ooh wat enorm balen van die pakketjes, ik kan daar altijd zo gestresst van raken! die items van zeeman zien er echt heel gaaf uit!

 • Reageer Saraya 7 april 2015

  Leuke foto’s meid!
  Hmmm pannenkoeken zijn gewoonweg heerlijk :)!
  X

 • Reageer Mandy 8 april 2015

  Heel fijn de tijdindicatie haha, daar heb je nog niks aan. Je sportbroek is echt leuk, van de Primark toch? Ik zag de leuke spullen ook al inde Zeemand folder. Ik moet morgen ook echt even gaan kijken. Ik ga dan ook voor je duimen, voor je sollicitatiegesprek.

 • Reageer Cindy 8 april 2015

  Wat een fijne foto’s. Ik stond ook echt verbaasd van het foldertje van Zeeman. Ik loop vaak de Zeeman even binnen, ze hebben leuke spullen daar!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Citytrip naar Lissabon

  Ja, mijn citytrip naar Barcelona is nog niet eens voorbij of ik heb al een nieuwe citytrip op het programma...

  Close