Nails Inc. Gel Effect nagellak – Kensington Palace

5 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

Gisteren konden jullie in de unboxing van de Beautybox van de maand maart al zien dat er een mooi nagellakje in zat met een lekker lente kleurtje. Vandaag heb ik gelijk de swatches voor jullie! Ik kon namelijk niet wachten om het lakje uit te proberen: Nails Inc. Gel Effect nagellak – Kensington Palace.
Nails Inc. Gel Effect nagellak

Follow on Bloglovin

Nails Inc. Gel Effect nagellak – Kensington Palace

Het merk Nails Inc. is voor mij een onbekend merk, maar ik was wel direct nieuwsgierig toen ik het lakje in mijn Beautybox aantrof. De Gel Effect nagellak van Nails Inc. belooft een ‘ultra glossy’ en ‘high shine’ gel effect op je nagels zonder gebruik te moeten maken van een UV-lamp. Ideaal natuurlijk, want ik heb geen UV-lamp. Ik heb de kleur Kensington Palace en in totaal zijn er van de Gel Effect lijn nog 24 andere kleurtjes. De lakjes zijn allemaal vernoemd naar straten en gebouwen in Londen. De prijs van de nagellak is omgerekend € 16,50, online in de eigen webshop van Nails Inc kosten ze 15 pond. Ook zijn de lakjes te koop via Asos.
_MG_9944 copy

Verpakking

De Gel Effect nagellak zit in potjes die vergelijkbaar zijn met de nagellakjes van de H&M. Een rechthoekigformaat met aan de voorkant in het groot NAILS INC. in het wit afgebeeld. De dop heeft dezelfde kleur als de nagellak, waardoor je hem makkelijk kunt herkennen in je stash. Veel makkelijker dan de zwarte doppen van bijvoorbeeld Catrice. Ik vind de vormgeving verder leuk en fris ogen. De dop kun je trouwens gemakkelijk in je hand houden tijdens het lakken. De inhoud van het lakje is 8 ml. Dit is een gemiddelde inhoud, prima, want ik maak ze toch nooit op.
Nails Inc.Nails Inc.

Kwastje

Op onderstaande foto zie je het kwastje van het lakje. Een eenvoudig kwastje, niet te breed en de haartjes zijn ook allemaal mooi gelijk. Het lakt prima, maar wel wat streperig. Gelukkig is dit niet meer te zien als het lakje is opgedroogd.
Nails Inc.

Swatches

De kleur van de nagellak was heel lastig vast te leggen op camera. Op de foto’s lijkt hij nu veel roder en donkerder dan in het echt. Hieronder zie je drie foto’s van het lakje op mijn nagels. Maar bij alle drie ziet de kleur er heel anders uit haha. Kensington Palace is een koraal oranje/roze kleurtje, vrolijk en uitermate geschikt voor de lente en de zomer. De kleur neigt iets meer naar oranje op mijn nagels terwijl hij in het potje wat meer naar roze neigt.

Ik heb bij deze kleur twee laagjes aangebracht, want na één laagje was de lak nog niet volledig dekkend. Zoals ik al eerder zei ziet het er vrij streperig uit tijdens het lakken, maar uiteindelijk is dit wel weggetrokken. De droogtijd hangt een beetje af van hoeveel en hoe dik je laagjes zijn, maar bij mij was het toch wel gauw een uur, voordat de lak volledig droog was. En nog zie ik op een aantal nagels mijn vingerafdrukken helaas. De nagellak brengt wat moeilijker aan dan een normaal lakje zonder gel-effect, dus daar moest ik wel aan wennen. Over de houdbaarheid kan ik nog niet zo heel veel zeggen, maar mijn nagels zijn daar ook niet echt betrouwbaar voor. Ik heb inmiddels al een chip, maar dat komt ook omdat ik schoongemaakt heb en veel met mijn handen gedaan heb.

Al met al ben ik wel tevreden over de kleur en het effect op mijn nagels. Hoewel de glans niet zo ultra glossy is, vind ik het toch een prima nagellak.
Nails Inc.Nails Inc. Nails Inc.

Wat vind jij van dit vrolijke kleurtje van Nails Inc.?

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Daphne 5 april 2015

  Wauw! Ik houd echt van dit soort kleurtjes <3

 • Reageer Mirjam 5 april 2015

  Wat een gaaf en opvallend kleurtje!

 • Reageer Jorinda 5 april 2015

  Wat een super vrolijk kleurtje =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer anna 5 april 2015

  Wat een prachtig, zomers kleurtje!

 • Reageer Nicole 5 april 2015

  Super mooi kleurtje! Heel vrolijk.

 • Reageer Sanae 5 april 2015

  Wat een prachtig kleurtje <3 De droogtijd is best wel lang, dat wel pff..

 • Reageer Mariëlle 5 april 2015

  Een vrolijk kleurtje, leuk! 🙂

 • Reageer Kelly 5 april 2015

  Jammer dat hij niet zo glossy is, dat vind ik namelijk wel erg mooi altijd. Verder ziet hij er super uit!

 • Reageer Jouvence 5 april 2015

  mooie kleur, ik vind het er goed uitzien ♥ xx

 • Reageer robin 5 april 2015

  super mooi! perfect voor de lente en zomer 🙂

 • Reageer Dina 6 april 2015

  Wat een mooi en opvallend kleurtje is dat zeg! Heel mooi!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Unboxing Beautybox maart + Top 5 favoriete producten #12

  Het is tijd voor wat anders. Vandaag heb ik een unboxing voor jullie van de Beautybox van de maand maart...

  Close