Ziaja gezichtsverzorging

2 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijd geleden plaatste ik een bestelling in de webshop van Ziaja. Welke producten ik allemaal bestelde kun je zien in dit artikel. Vandaag review ik twee gezichtsverzorgingsproducten die ik uitgebreid heb getest. De Ziaja Rose Butter moisturising day cream en de Ziaja Goat’s Milk night cream.
Ziaja gezichtverzorging

Follow on Bloglovin

Ziaja gezichtsverzorging

Al een tijdje geleden maakte ik kennis met de producten van Ziaja. Eerst op de blog van Serena en later heb ik zelf een bezoekje gebracht aan Ziaja in Den Haag. Omdat recent mijn dag- en nachtcrèmes op waren heb ik nieuwe producten besteld. Ik bestelde twee dagcrèmes en ik kreeg een nachtcrème cadeau. De Ziaja Rose Butter moisturising day cream en de Ziaja Goat’s Milk night cream heb ik aan een test onderworpen en vandaag lees je er meer over.
Ziaja day & night cream

Ziaja Rose Butter moisturising day cream

De Ziaja Rose Butter moisturising day cream is een crème geschikt voor de droge en gevoelige huid vanaf 30+. Naar mijn idee kon het geen kwaad om deze te testen, ondanks het feit dat ik nog geen 30 ben. Het plastic potje is verpakt in een kartonnenverpakking en is vrij simpel qua vormgeving. Er is gebruikgemaakt van de kleuren rood en wit. Ziaja zegt het volgende over de crème:

“Deze gezichtscrème voor overdag brengt de huid in goede conditie. Vult het gebrek aan van lipide. Hersteld en beschermend, en verbeterd de elasticiteit van de huid. Houdt water vast en voorkomt vochtverlies. Zorgt voor een lange hydratatie in de diepere gelegen huidlagen. Geschikt als basis voor make-up.”[Ziaja]
Ziaja Rose Butter Moisturising day cream

Ingrediënten

Ik vind de ingrediëntenlijst er goed uit zien. Er zit onder andere macadamia olie, glycerine en shea butter in.
ingrediënten Ziaja Rose Butter

Ervaring

De Rose Butter dagcrème is heel fijn in gebruik en ruikt lekker bloemig, zoals je wel kan verwachten bij de naam van dit product. De substantie van de crème zie je onderaan het artikel, het is de rozeachtige substantie. De crème heeft een lekkere dikke substantie en voelt in eerste instantie ook een beetje aan als boter, maar je kunt het heel makkelijk verdelen en je hebt heel weinig nodig. Mijn huid voelt na het aanbrengen en intrekken van de crème echt heerlijk verzorgd en zacht aan en de geur is ook heerlijk.

De Ziaja Rose Butter Moisturising day cream kost € 7,99
Ziaja Rose Butter Moisturising day cream

Ziaja Goat’s Milk night cream

De Ziaja Goat’s Milk night cream zit in een witte plastic pot met grijze opdruk. De afbeelding van een geit is natuurlijk heel toepasselijk. Het doosje heeft één shiny zilveren kant en de rest is ook wit met grijs. De crème is geschikt voor de droge en rimpelgevoelige huid. Oké, rimpels heb ik nog niet overdreven veel, maar baat het niet dat schaad het niet. Ziaja zegt het volgende:

“De geitenmelk gezichtscrème zorgt voor een aanvulling op het tekort van natuurlijke voedingsstoffen. Door het versterken van de natuurlijke oliën zorgt deze crème ervoor dat je huid niet uitdroogt. Verhoogt het vernieuwingsproces van de huid en verzacht kleine rimpels. Verzacht, hydrateert en verstevigt effectief de huid.”[Ziaja]
Ziaja Goat's Milk night cream

Ingrediënten

Ook de Goat’s Milk ingrediëntenlijst ziet er naar mijn idee prima uit met glycerine en beeswax. Het volgende staat er over de geitenmelk op de Facebookpagina van Ziaja:”Het lot van dieren is voor ons heel belangrijk, daarom bevatten de Ziaja producten geen ingrediënten van dierlijke afkomst. Ook de goat’s milk lijn niet. De melkeiwitcomplex die wordt gebruikt in deze lijn wordt afgeleid door een biotechnologisch proces en is rijk aan eiwitten, organische zuren, lipiden (vetten), koolhydraten en vitaminen. Deze soortgelijke bestanddelen komen voor in natuurlijke geitenmelk. Zo kunnen wij de kwaliteit van het dierlijke ingrediënt gebruiken in onze producten zonder dat er dieren aan te pas komen.”
Ingrediënten Goat's Milk night cream

Ervaring

Als je de naam van het product hoort dan denk je niet gelijk aan een nachtcrème voor je gezicht, maar dat is het toch echt. De Ziaja Goat’s Milk night cream ontving ik in de Beautybox en gratis bij mijn bestelling, dus ik heb al vast een back-up. De witte substantie die je hieronder ziet is de nachtcrème en die ziet er minder boterachtig uit dan dat Rose Butter dagcrème, maar hij is wel echt heel verzorgend en lekker dik. Brengt voor mijn gevoel wel wat moeilijk aan, maar als je even goed wrijft dan lukt het prima. De geur is zacht en fris en ruikt niet naar melk ;). Je huid heeft ‘s nachts lekker de tijd om te herstellen en daarom gebruik ik altijd een flinke laag. ‘s Ochtends word ik wakker met een heerlijk zachte, verzorgde en gehydrateerde huid.

De Ziaja Goat’s Milk night cream kost € 6,99.
Ziaja Goat's Milk night cream

Ziaja

 

Heb jij al kennisgemaakt met de verzorgingsproducten van Ziaja?

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer mariëlle 2 april 2015

  Ik vind Ziaja ook erg fijn en heb gisteren weer een bestelling binnen gekregen!

 • Reageer Nicole 2 april 2015

  Het lijken me enorm fijne producten!

 • Reageer Amy 2 april 2015

  Ik heb het merk nog nooit geprobeerd maar ik vind de producten wel erg fijn klinken!

 • Reageer Svenja 2 april 2015

  Hmmm, vooral de rose butter variant lijkt mij heerlijk <3 Als het goed is krijg ik die binnenkort ook, en ben nu al benieuwd wat voor een effect dit product op mijn huid zou hebben!

 • Reageer Lonneke 2 april 2015

  Oh het klinkt echt heel erg goed!
  Nog nooit van dit merk gehoord, leuk!
  liefs Lonneke

 • Reageer Sanae 2 april 2015

  De rose butter lijkt me heerlijk! Die moet ik ook eens proberen.

 • Reageer Naomi 2 april 2015

  Nog niet mee bekend maar ik vind het altijd fijn om nieuwe producten/merken te leren kennen!

 • Reageer Tess Evea 2 april 2015

  Ik heb zelf nog nooit iets geprobeerd van Ziaja, het klinkt wel erg goed.

 • Reageer Elana Meijer 2 april 2015

  Klinkt goed! Ik kende het merk nog niet, haha
  xx

 • Reageer Bertine 2 april 2015

  wat een heerlijke uitgebreide review. ik wil ook wel eens een crème van dit merk testen, lijkt me wel wat!

 • Reageer BeautyblogLaura 2 april 2015

  Het lijken me echt super fijne producten! xx

 • Reageer Nicky 2 april 2015

  Ik ben nog niet bekend met het merk maar de moisturising day cream lijkt mij wel wat voor mijn 30+ huid. Wat is de inhoud van het potje? Ik denk dat ik deze ga proberen.

 • Reageer Lisa 2 april 2015

  Ken het merk niet, maar ziet er goed uit!

  elisabethsmusthaves.com

 • Reageer Chahrazad 2 april 2015

  Klinkt heel goed. Alleen is mijn huid nog niet 30+ hihi.

  x

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 2 april 2015

  De Goat’s Milk variant heb ik ook, maar nog niet geprobeerd. De andere variant lijkt me ook heerlijk!

 • Reageer Saraya 2 april 2015

  Klinkt heel goed 🙂
  X

 • Reageer Sparks 3 april 2015

  zeer mooie merk-Ziaja, ik denk dat ik zal proberen…

  http://www.okmi.nl/

 • Reageer Ellen 9 augustus 2015

  Ziet er goed uit! Wat een mooie velle kleur!
  http://www.sokezo.nl

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Clinique 3-stappenplan gezichtsreiniging stap 1 en 2

  De huid van mijn gezicht is al een aantal weken heel onrustig. Ik ging me er aan irriteren en had...

  Sluiten