Bestelling webprint.nl en posters.nl

26 maart 2015 | Geplaatst in Lifestyle, New in, Review

Ik wilde al heel lang een foto van de Eiffeltoren afdrukken op posterformaat, maar het kwam er steeds niet van. Ook had ik nog geen geschikte website gevonden om dit te doen. Toen ik een e-mail kreeg van Webprint.nl om een samenwerking aan te gaan was ik direct enthousiast. Naast een bestelling bij Webprint, mocht ik ook een bestelling plaatsen bij Posters.nl. Dit is ook een onderdeel van Webprint.
Webprint.nl

Follow on Bloglovin

Bestelling Webprint.nl en Posters.nl

Ik bestelde bij Webprint.nl twee posters met eigen foto’s en bij Posters.nl zocht ik twee toffe posters uit de vele verschillende categorieën. Ik vertel jullie eerst kort even wat over beide webshops, waarna ik de bestellingen laat zien.

Bij fotoservice Webprint.nl is er een ruime keuze om eenvoudig een blikvanger te creëren met je eigen foto’s. Ontdek ons veelzijdige aanbod en profiteer van topkwaliteit tegen lage prijzen. Laat je mooiste foto op canvas drukken en laat je bijzondere momenten voor eeuwig vastleggen om er elke dag van te genieten. [Webprint]

Posters.nl biedt haar klanten al jaren een zeer ruime keuze aan wanddecoratie. Ons assortiment bestaat o.a. uit tienduizenden posters, kunstdrukken en diverse soorten fotobehang. Wij stellen onze klanten in staat eenvoudig en veilig een keuze te maken uit ons enorme assortiment. Al onze posters of kunstreprodukties zijn prachtig voor in huis of kantoor. Je poster of kunstreproduktie inlijsten? Ook dat kan, wij maken alle inlijstingen met de hand in onze eigen lijstenmakerij. Dus wacht niet langer en bestel gelijk je ingelijste poster! Klik bij de gewenste poster op de button inlijsten en bekijk vrijblijvend onze inlijstmodule.[Posters.nl]

Ik plaatste vorige week dinsdag de bestellingen en ontving op woensdag en donderdag de pakketjes. Benieuwd naar de posters?
bestelling webprint en posters.nl

Webprint

Bij webprint bestelde ik twee posters met eigen foto. Ik koos voor een foto van de Eiffeltoren die ik maakte tijdens mijn citytrip in 2012 naar deze prachtige stad. Ik had nog shoptegoed over, dus koos ik nog een andere foto uit om af te laten drukken op posterformaat. Ik koos voor het formaat 50 x 75 cm voor de foto van de Eiffeltoren en de andere foto liet ik drukken op 75 x 50 cm. Nu nog mooie fotolijsten vinden en ze kunnen een mooi plaatsje krijgen. Bestellen gaat heel eenvoudig in drie stappen. Je kiest het formaat en of je een staande of liggende poster wilt.  Je kiest een foto en vervolgens leg je het product in je winkelwagen en reken je af. Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd in een kartonnenrol met deksels.
Poster met eigen foto Webprint Poster met eigen foto Webprint

De posters zijn echt prachtig geworden. Ze kwamen dus in bovenstaande verpakking, waar ze netjes in opgerold zaten. Op deze foto niet meer, want ik heb ze er al regelmatig uit gehaald en er weer in gedaan. Het fotopapier waar de foto’s op gedrukt zijn is heel stevig en van mooi glad materiaal. Ook de kwaliteit van de foto’s is behouden gebleven. Ik ben echt ontzettend blij met beide posters.
Poster met eigen foto WebprintPoster met eigen foto Webprint

Je bestelt zelf je eigen foto op poster formaat via Webprint. Het formaat 50 x 75 cm en 75 x 50 cm kost € 9,95.

Posters.nl

Op de site van Posters.nl kun je voorgedrukte posters bestellen in heel veel verschillende categorieën en formaten. Zo heb je een uitgebreide categorie met posters die te maken hebben met steden, maar je kunt er ook terecht voor dieren of Disneyposters. De posters doen me een beetje aan vroeger denken. Ik had altijd wel posters op mijn slaapkamer hangen. Met van die mooie zwarte houders aan de boven- en onderkant.

Bestellen is super gemakkelijk, want je kiest je posters, voegt ze toe aan je winkelmandje en kiest je betaalmethode. Ik bestelde deze posters wat later dan de posters van Webprint, waardoor ik ze een dag later ontving. Ze worden bezorgd in een kartonnen doos en de posters zelf zijn nog verpakt in plastic.
Posters.nl Posters.nl

Ik koos voor een super schattige poster van Frozen waar Olaf & Sven op staan. Deze poster heb ik cadeau gedaan aan mijn nicht, omdat die helemaal fan is van Olaf. En ook bestelde ik een mooie zwart/wit poster met de Big Ben erop en een rode bus. Deze poster bewaar ik voor als ik op mezelf ga wonen. Dan krijgt deze een mooi plaatsje.
Poster Frozen Poster Big Ben

De London poster is voor € 8,95 te bestellen via Posters.nl. De Frozen poster met Olaf & Sven vind je hier ook voor € 8,95

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Wendy (B) 26 maart 2015

  Zulke dingen als die poster van Londen vind ik mooi: zwart-wit en 1 ding in kleur.

 • Reageer Sandra (beautybysandra) 26 maart 2015

  Super leuk zeg!

 • Reageer Nicole 26 maart 2015

  Wat mooi zeg! Ziet er goed uit.

 • Reageer Denise 26 maart 2015

  Ah wat heb je veel besteld, heel leuk!

 • Reageer Sanae 26 maart 2015

  Aaah wat een leuke posters heb je uitgekozen! Vooral die van Londen is echt heel tof!

 • Reageer Manon 26 maart 2015

  Wat een super leuke posters, vooral die van London!

 • Reageer Raounak 26 maart 2015

  Oeeh, vooral die van Londen vind ik super mooi!

 • Reageer Cindy 26 maart 2015

  Superleuk! Als ik in Parijs ben geweest, zou ik wel een poster af willen drukken misschien

 • Reageer Sophie 26 maart 2015

  Wat een prachtige poster die van London!

 • Reageer Saraya 28 maart 2015

  Heel erg leuke posters <3
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Swatches Essie Too Taboo

  Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoekje aan de Kalverstraat in Amsterdam, na de Carrièrebeurs. Toen we uit de V&D kwamen...

  Close