Swatches Essie Too Taboo

25 maart 2015 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoekje aan de Kalverstraat in Amsterdam, na de Carrièrebeurs. Toen we uit de V&D kwamen besloten we om even snel de Big Bazar te bezoeken die daar tegenover zit. Ik kocht er mijn allereerste nagellakje van Essie. Het was ook het enige losse lakje van Essie dat er op dat moment lag. Vandaag de swatches en mijn mening over Essie Too Taboo.
Essie Too Taboo

Follow on Bloglovin

Essie Too Taboo

Essie is een nagellakmerk die ik veel voorbij zie komen op blogs en waar bloggers razend enthousiast over zijn. Zelf had ik nog nooit echt kennisgemaakt met de lakjes. Ik heb wel eens voor een winactie een lakje gekocht, maar die heb ik uiteraard niet zelf getest. Nu nam ik Too Taboo mee, een kleur die in het vaste assortiment van Essie zit. Normaal vind ik de lakjes eigenlijk te duur (€ 9,99), maar nu betaalde ik maar € 2,99.

Essie over Too Taboo: “This vivid intense fuchsia is poised to take the world by storm. Sit back, relax and enjoy the glow. ”
Too Taboo Essie

Verpakking

Ik denk dat de meeste mensen de Essie flesjes nagellak natuurlijk allemaal wel kennen. Mooi vormgegeven met de witte opdruk en dop. Ik vind het fijn dat er niet zo overdreven veel tekst op staat en dat het gewoon draait om de nagellak zelf. Het flesje bevat 13,5 ml nagellak, daar kun je wel even mee vooruit. De dop is trouwens groot genoeg om makkelijk vast te houden. In mijn swatches artikel van de MUA nagellak gaf ik al aan dat MUA haar nagellak heeft geïnspireerd op de Essie lakjes.
Too Taboo Essie

Kwastje

Het kwastje van Too Taboo is heel fijn. De breedte is prima en de haartjes zijn flexibel. Ik kon mijn nagels er heel makkelijk mee lakken, zonder dat ik te veel naast mijn nagels lakte. Dit gebeurt soms nog wel eens, maar dat ligt niet aan het kwastje maar aan mijzelf. En aan het feit dat ik met links mijn rechterhand niet kan lakken haha. Maar verder ben ik heel tevreden over het kwastje.
Too Taboo Essie

Swatches

Too Taboo is een heel mooi fuchsia roze kleurtje die super goed past bij de lente en zomer. Het lakje heeft een paarse en koele ondertoon, maar is toch nog heel vrolijk. Het viel me op dat dit lakje niet heel glanzend opdroogt, zoals de meeste nagellakjes. Ik heb er daarom nog een topcoat overheen aangebracht voor de glans. De lak is wel super snel droog en het scheelde ook dat ik hele dunne laagjes heb aangebracht. Too Taboo is dekkend na twee dunne laagjes. Ik ben nu al helemaal verliefd op dit kleurtje, hij ziet er zo mooi uit op mijn nagels (hoewel ze nog niet super super netjes gelakt zijn). Over de houdbaarheid kan ik nog niet heel veel zeggen, want het zit er nu één dag op, maar ik zie nog geen beschadigingen of chips.
Too Taboo Essie Too Taboo Essie

Heb jij al lakjes van Essie in je nagellakstash?

Vorige post Volgende post

27 reacties

 • Reageer Tineke 25 maart 2015

  Wauw, wat een mooie en opvallende kleur, hier hou ik wel van !
  liefs

 • Reageer Jorinda 25 maart 2015

  Ik ben echt dol op Essie lakjes =)
  Dit lakje heb ik ook , hij is erg mooi.
  Liefs Jorinda

 • Reageer Denise 25 maart 2015

  Wauw, wat een prachtig kleurtje! Ik heb zelf nog maar twee Essie lakjes, maar daar gaaat heel snel verandering in komen <3

 • Reageer Nicole 25 maart 2015

  Echt een tof kleurtje!

 • Reageer Madeleine 25 maart 2015

  Love it! Mooi kleurtje 🙂

 • Reageer Danielle 25 maart 2015

  Oh hele coole en opvallende kleur!

 • Reageer Mariëlle 25 maart 2015

  Wat een leuke kleur! En ook geschikt voor het hele jaar vind ik 🙂

 • Reageer Sanae 25 maart 2015

  Wat een prachtig kleurtje! Lekker opvallend, past goed bij de lente.

 • Reageer Manon 25 maart 2015

  Wat een mooie kleur is dit!

 • Reageer Marlies 25 maart 2015

  Wauw, het kleurtje is mooier dan verwacht. Ik heb zelf twee hele mooie Essie nagellakjes in mijn collectie

 • Reageer Northflix 25 maart 2015

  Wat een mooi kleurtje en mooie heldere foto’s ook!

  • Reageer GLAMOURMOES 25 maart 2015

   Dank je! 🙂

 • Reageer Bente 25 maart 2015

  Wat een koopje zeg!

  Ik heb een aantal lakjes van Essie ja, en ik vind ze altijd er fijn 🙂 Leuk kleurtje dit ook!

 • Reageer Jouvence 25 maart 2015

  wat een prachtig kleurtje ♥

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 25 maart 2015

  Wat een mooi kleurtje! Lekker opvallend!

 • Reageer Sabrina 25 maart 2015

  Wauw echt een prachtige nagellak!! Ik heb zelf nog helemaal geen nagellakjes van Essie bedenk ik mij nu…. oeps haha liefs Sabrina

 • Reageer Bianca 25 maart 2015

  Ooh mooi lakje! Opvallende en originele kleur, die gaat op mijn wishlist 🙂

 • Reageer Saraya 25 maart 2015

  Oehh…prachtig kleurtje <3
  X

 • Reageer Aurélie - lovelifelovefashion 26 maart 2015

  Héél mooi kleurtje!! Inderdaad perfect voor de lente en zomer ^^ Hopelijk blijft ie lang goed! 😉

  x Aurélie

 • Reageer Bertine 26 maart 2015

  echt een koopje, mooie kleur! nu heb ik spijt dat ik niet zaterdag ook ff daar gekeken heb:(

 • Reageer Tania 27 maart 2015

  Mooie kleurtje, zou ik zelf ook dragen

 • Reageer Jouvence 28 maart 2015

  erg mooi kleurtje ♥

 • Reageer Dascha 30 maart 2015

  Wat een prachtige kleur, wauw 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reageer Danielle 31 maart 2015

  Oh wat een tof kleurtje is dit!

 • Reageer Britt 31 maart 2015

  Wat een leuk kleurtje!

 • Reageer Wendy 3 april 2015

  Ik vind Essie zo fijn. Blijft ook super lang zitten. mooie kleur is dit!

  Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reageer Tessabd 4 april 2015

  oehh mooi kleurtje! lijkt op mn favo gellak

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #50 Blogevent, The Script en Carrièrebeurs

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #50 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn...

  Close