Happiness is not a destination #4

19 maart 2015 | Geplaatst in Lifestyle

it’s a way of life. Een week later dan gepland, ik was het vergeten, maar niet minder leuk natuurlijk. Jullie krijgen vandaag dus een lijstje van de afgelopen drie weken. De dingen waar ik blij van word en die een glimlach op mijn gezicht toveren. Ben je benieuwd wat er op mijn ‘Happiness is not a destination #4’ – lijstje staat? Lees dan snel verder.
happiness is not a destination #4

Follow on Bloglovin

Happiness is not a destination #4

In Happiness is not a destination deel ik de kleine dingen waar ik van geniet, waar ik een lach van op mijn gezicht krijg en waar ik gewoon ontzettend vrolijk van word. Natuurlijk is het leven niet altijd even leuk, maar door je te focussen op de leuke dingen, zijn de minder leuke dingen niet zo erg meer. Zoals je kamer opruimen en daarna jezelf blij maken met een stuk chocolade of een serie kijken. Hieronder vind je een overzicht van de dingen waar ik de afgelopen drie weken gewoon blij van werd

♥ Het concert van The Script waar ik al maanden naar uitkijk, morgen is het zover! ♥
♥ Een opgeruimde kledingkast ♥
♥ Zonder jas naar buiten ♥
♥ Een lange wandeling maken met mijn hond ♥
♥ Geen boete op mijn auto vinden na de wedstrijd van PSV  ♥
♥ Een oud studiegenoot die spontaan aanbied om me te helpen bij het indienen van een bezwaar tegen mijn boete ♥
♥ Mijn geweldige nieuwe sneakers van Reebok ♥
♥ Mijn nieuwe fiets
♥ Gezonde chocolade muffins ♥
♥ Witte chocolademousse ♥
♥ Despicable Me ♥
♥ Outfitfoto’s maken in de zon ♥
♥ Nieuwe recepten uitproberen ♥
♥ Get to know Almere Bloggers Spring Event ♥
♥ Sale met 70 % korting bij de Intersport ♥
♥ Het lieve kaartje van mijn collega’s, op mijn laatste werkdag ♥
♥ De afscheidsborrel met heel veel collega’s ♥
♥ Pizza van Zappa’s ♥
♥ Streepjesshirts van de Primark ♥
♥ Mijn Disney t-shirt ♥
♥ PSV Eindhoven ♥
♥ Poster van mijn eigen gemaakte foto van de Eiffeltoren ♥
♥ Gossip Girl opnieuw kijken, gewoon omdat het kan ♥
Popal Fusion fiets

Waar word jij blij en vrolijk van?

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Svenja 19 maart 2015

  Super mooie en fijne geluksmomentjes <3 Ik geniet echt intens van het heerlijke lente weertje en al die mooie bloementjes die weer opkomen! Gossip Girl nog een keer helemaal kijken vind ik ook een goed idee, het is zo een leuke serie!

 • Reageer Jorinda 19 maart 2015

  Wat een fijne en mooie geluks momentjes =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Sanae 19 maart 2015

  Mooie momenten & je fiets is inderdaad erg tof!

 • Reageer Lisa 19 maart 2015

  Wat een mooi, dankbaar artikel!

 • Reageer Bianca 19 maart 2015

  Leuk lijstje, wat een coole roze fiets 🙂

 • Reageer Saraya 19 maart 2015

  Leuke geluksmomenten 🙂
  Leuk voor te lezen!!
  X

 • Reageer Madeleine 20 maart 2015

  Mooi lijstje 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Balea Perzik Kokos shampoo en conditioner

  Balea vernieuwd regelmatig haar assortiment en als ik dan een bezoekje breng aan de DM Drogerie neem ik altijd wat...

  Close