Balea Perzik Kokos shampoo en conditioner

18 maart 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Balea vernieuwd regelmatig haar assortiment en als ik dan een bezoekje breng aan de DM Drogerie neem ik altijd wat nieuws mee. Dit keer nam ik de Balea Perzik Kokos shampoo en conditioner mee om te testen. Ik ben namelijk gek op de geur van kokos en perzik in verzorgingsproducten.
Balea Kokos Perzik

Follow on Bloglovin

Balea Perzik Kokos shampoo en conditioner

Ik ben een fan van het huismerk Balea dat te koop is bij de DM Drogerie in onder andere Duitsland. Toen ik in Essen aan het winkelen was bracht ik uiteraard een bezoekje aan de DM en kocht ik deze heerlijk ruikende shampoo en conditioner met perzik en kokos geur. Dit is wat Balea zelf zegt over de producten:

Prachtige veerkracht, gewichtloosheid en zijdeglans. Balea hydraterende haarverzorging geeft jouw haar een glanzend en stralend uiterlijk tot in de puntjes. De Balea shampoo Perzik en Kokos met anti-uitdroog-effect geeft beschadigd haar een gezond en stralende uiterlijk. Zonder het haar te verzwaren.

Balea conditioner Perzik en Kokos met anti-uitdroog-effect verzorgd het haar en maakt de haarstructuur glad.  Droog en beschadigd haar krijg meer glans en veerkracht  – voor een glanzende uitstraling.

Balea Pfirsich & Cocos Balea Pfirsich & Cocos

Verpakking

Deze Perzik Kokos lijn van Balea zit in het vaste assortiment en heeft ook dezelfde herkenbare verpakking. De shampoofles staat met de dop naar boven en de conditioner met de dop naar beneden. Herkenbaar wit, met het logo van Balea en een vrouw afgebeeld. De frisse blauwe kleur op de verpakking en bij de klikdop. Het ziet er allemaal erg leuk en vrolijk uit. Uiteraard staan de perzik en kokosnoot afgebeeld. Ik vind de verpakking leuk en makkelijk in gebruik. Ook vind ik het fijn dat in beide flessen 300 ml zit. Bij veel merken zit er al gauw 50 ml minder in de conditionerfles.
Balea Pfirsich & Cocos

Ingrediënten

Hieronder zie je de ingrediëntenlijst van de shampoo en conditioner. Balea gebruikt geen siliconen in haar haarverzorgingsproducten. Dat vind ik altijd prettig. Wel zit er alcohol en parfum in. Zelf heb ik hier geen problemen mee.

Shampoo

Aqua · Sodium Laureth Sulfate · Cocamidopropyl Betaine · Glycerin · Sodium Chloride · Panthenol · Alcohol · Niacinamide · Tocopherol · Ascorbyl Palmitate · Prunus Persica Fruit Extract · Cocos Nucifera Fruit Extract · Parfum · Glycol Distearate · Coco-Glucoside · Glyceryl Oleate · Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride · Laureth-4 · Hydrogenated Palm Glycerides Citrate · Lecithin · Sodium Benzoate · Potassium Sorbate · Benzyl Alcohol · Benzyl Salicylate · Hexyl Cinnamal · Limonene · Linalool · Citric Acid
Balea Pfirsich & Cocos

Conditioner

Aqua · Glycerin · Cetearyl Alcohol · Behentrimonium Chloride · Isopropyl Palmitate · Panthenol · Isopropyl Alcohol · Citric Acid · Alcohol · Niacinamide · Prunus Persica Fruit Extract · Cocos Nucifera Fruit Extract · Parfum · Sodium Benzoate · Potassium Sorbate · Benzyl Alcohol · Benzyl Salicylate · Hexyl Cinnamal · Limonene · Linalool
Balea Pfirsich & Cocos

Product

De substanties zijn perfect. Op onderstaande foto zie je links de conditioner en rechts de shampoo. De shampoo is net niet doorzichtig en lekker dun. Ik heb dan het idee dat ik de shampoo makkelijker kan verdelen door mijn haar. De conditioner is dan wel weer lekker dik en voedend, zoals een conditioner moet zijn. Toch is het product wel lekker makkelijk aan te brengen in mijn haar.

De geur is heerlijk! Ik hou van de zoete geur van perzik, maar ik mis wel een beetje de geur van kokos. Die had ik wat meer verwacht. Maar op de ingrediëntenlijst staat het perzikextract natuurlijk eerder genoemd dan het kokosextract, maar toch kan ik de kokos niet echt ruiken. Ondanks dat vind ik de geur alsnog ontzettend lekker en zoet.
Balea Pfirsich & Cocos

Ervaring

Ik ben heel tevreden over deze nieuwe haarverzorgingslijn van Balea. Ik ben altijd wel fan geweest van de shampoo’s en conditioners van dit merk, maar had een tijdje geen producten in huis. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en ruikt gewoon lekker. Ook de conditioner is lekker en verzorgend voor mijn haar. Mijn haar is lekker zacht en ruikt lekker. Het enige jammere vind ik dan toch dat de kokos niet zo goed te ruiken is. Maar verder zijn beide producten fijn en lekker budget.

De shampoo en conditioner zijn te koop voor € 0,65 bij de DM Drogerie.

Heb jij al eens producten van Balea geprobeerd?

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer carola 18 maart 2015

  Hoi. lees ik het goed? € 0,65. voor de shampoo en de conditioner?

  • Reageer GLAMOURMOES 18 maart 2015

   Ja klopt, dat is inderdaad de prijs 🙂

 • Reageer Manon 18 maart 2015

  Ik ben echt heel benieuwd naar de producten van balea

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 18 maart 2015

  Dat klinkt goed. En lekker goedkoop ook. Ik ga zaterdag naar Duitsland, gelijk even kijken ;D

  • Reageer GLAMOURMOES 19 maart 2015

   Zeker doen, ze hebben ook een shampoo die ruikt naar ananas en mango!

 • Reageer Sanae 19 maart 2015

  Heerlijk voor een te goed prijsje. Ik las ‘kokos’ en was eigenlijk meteen verkocht haha

  • Reageer GLAMOURMOES 19 maart 2015

   Ja haha, alleen jammer dat je de geur van kokos dan bijna niet ruikt 😉 .

 • Reageer Pascal knulst 25 september 2017

  Beste glamourmoes.

  Laatst had ik in Oostenrijk de champoo van balea
  Gekocht in de geur appel.
  Zeer tevreden was ik.

  Kan ik deze champoo ook in Nederland of Duitsland kopen of online bestellen.
  Heel graag wil ik de cocos proberen.

  Ik hoor graag van u
  M.v.g

  pascalknulst@gmail.com

  • Reageer GLAMOURMOES 26 september 2017

   Hoi Pascal, in Nederland is Balea niet te koop, wel in Duitsland. Helaas kan je niet online bestellen via de DM Drogerie als je niet in Duitsland woont. Groetjes Marloes

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #49 Verplichte vakantie, gezonde muffins en PSV

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #49 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close