OOTD Witte blouse Primark

15 maart 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Jullie zagen al een OOTD op mijn blog voorbij komen die ik vorige week zondag had geschoten samen met mijn nicht. Diezelfde dag maakte we ook nog foto’s waarbij ik een andere outfit droeg. Ik heb het al aangegeven in mijn shoplog van de Primark. Ik maakte foto’s in een totaal andere kledingstijl dan de OOTD met mijn nieuwe fiets. En die foto’s laat ik jullie vandaag zien.
OOTD witte blouse

Follow on Bloglovin

OOTD Witte blouse Primark

In mijn shoplog van afgelopen woensdag liet ik jullie twee blouses zien die ik had gekocht bij de Primark in Arnhem. Een daarvan heb ik afgelopen zondag gecombineerd in een outfit. Het is de witte blouse die ik voor € 11 kocht. Het is een mooie en klassieke blouse met een blinde knoopsluiting, lange mouwen en het materiaal is synthetisch (wel statisch dus). De blouse combineerde ik met mijn donkere spijkerbroek van de Zara, nude/beige kleurige heels en een nude/beige top. Het is een veel klassiekere outfit dan deze, maar ik vind beide erg mooi. Ik hou ervan om af en toe heel stoer en casual gekleed te gaan, maar ik voel me ontzettend vrouwelijk in een mooie blouse en een paar hakken. Dan voel ik me echt sexy haha.

Body Curve jeans – Zara / Blouse – Primark / Top – H&M / Heels – Primark / Ketting – H&M / Oorbellen en ring – Primark/
OOTDOOTD OOTDOOTD OOTDOOTD IMG_6613 OOTD

OOTD

Wat vind jij van deze combinatie?

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Linda 15 maart 2015

  Wat een fijne outfit, deze licht kleuren staan je erg mooi!

 • Reageer Mariëlle 15 maart 2015

  Wat een leuke outfit weer! Ik vind hem heel chique en zomers 🙂

 • Reageer Jorinda 15 maart 2015

  Wat een super leuke outfit =)
  Echt een mooie blouse !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nicole 15 maart 2015

  Wat een prachtige outfit! Je hakken zijn erg mooi.

 • Reageer Sax and the Pretty 15 maart 2015

  Mooi! En de jeans ook. Eigenlijk draag ik op een donkere jeans vaak wit, omdat ik dat het mooiste vind staan en niet goed weet hoe anders te combineren. x

 • Reageer Marleen 15 maart 2015

  Ik vind een witte blouse altijd heel classy staan, toevallig heb ik er zelf ook eentje aan vandaag! Leuke outfit! xx

 • Reageer Loïs 15 maart 2015

  Die blouse heb ik ook. Overal mee te combineren.!

 • Reageer Bertine 15 maart 2015

  wat mooi die witte blouse, staat echt lekker lente achtig!

 • Reageer Cindy 15 maart 2015

  Mooie combi, best chique ook. Zulke bloesjes van Primark zijn erg fijn, ik heb er ook een paar.

 • Reageer Chloe Sterk 15 maart 2015

  Super leuke pumps xx

 • Reageer Jana 15 maart 2015

  Mooie vrouwelijke outfit! Zo’n witte blouse is echt iets wat elke vrouw in haar kast moet hebben hangen, vind ik. 🙂

 • Reageer Dascha 15 maart 2015

  Heel erg mooi!: -D

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reageer Madeleine 15 maart 2015

  Mooie outfit!!!! Classy!

 • Reageer Lysanne 15 maart 2015

  Heel mooie blouse!

 • Reageer Gina 15 maart 2015

  Heel mooi!! 🙂

 • Reageer Sanae 16 maart 2015

  Classy! Ziet er goed uit <3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Reebok GL6000 sneakers via Sarenza

  In dit artikel liet ik jullie zien wat mijn favoriete sneakers van dit moment zijn. Ik wilde graag één paar...

  Close