Reebok GL6000 sneakers via Sarenza

14 maart 2015 | Geplaatst in Fashion, New in

In dit artikel liet ik jullie zien wat mijn favoriete sneakers van dit moment zijn. Ik wilde graag één paar toevoegen aan mijn schoenencollectie, maar wist nog niet welke. Na lang nadenken en de sneakers opnieuw te bekijken heb ik een keuze gemaakt. Ik moest er wat langer op wachten, maar afgelopen woensdag kreeg ik mijn nieuwe beauties binnen! Ben je nieuwsgierig?
Reebok GL6000

Follow on Bloglovin

Reebok GL6000 sneakers via Sarenza

Ik had voor mezelf in het artikel dat ik in de inleiding al noemde 9 paar sneakers uitgezocht die ik allemaal ontzettend tof vond. De sneakers die ik nu besteld en ontvangen heb waren een van de laatste die ik toevoegde aan het lijstje. Ik kwam ze als eerste tegen op de Facebookpagina van Sneakersbaas, ze waren daar net nieuw in het assortiment. Eigenlijk was ik gelijk al verliefd, liefde op het eerste gezicht. Wat een prachtige sneakers en wat een onwijs toffe kleuren combinatie. Ik heb het over de Reebok GL6000, want deze heb ik sinds woensdag toegevoegd aan mijn schoenencollectie.
Reebok sneakers

Zijn ze niet mooi? Ik ben echt zo blij dat ik deze schoenen heb besteld via Sarenza. De kleuren bordeaux, cherry, roze en zalm/koraal zijn perfect voor de lente en zomer. Ik kan ze heel makkelijk combineren met een skinny jeans met top of trui en ook onder shorts staan ze waarschijnlijk super tof. De kleurencombinatie zie je niet zo vaak en daarom ging ik voor deze variant. Je hebt ook nog wel wat neutralere varianten van de GL6000, maar ik hou nou eenmaal van kleur en koos daarom voor de roze/rode variant!
Reebok sneakers

Ik bestelde de sneakers bij Sarenza, je vindt ze hier.  De sneakers kosten € 90, maar als je een nieuwe klant bent ontvang je nog eens € 10 korting. Daarnaast is verzending gratis. Dus uiteindelijk heb ik de Reebok GL6000 voor € 80 thuis ontvangen. Je bestelling moet vanuit Frankrijk komen, hierdoor duurt het wel langer dan normaal voordat je je sneakers ontvangt. Ik heb mijn sneakers op 4 maart ‘s avonds besteld en ontving ze op 11 maart.
Reebok sneakersReebok GL6000

 Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Bertine 14 maart 2015

  Ik vind ze echt super leuk en stoer! wel jammer dat je er zo lang op moet wachten, dat vind ik dan altijd het moeilijkste (A)

  • Reageer GLAMOURMOES 14 maart 2015

   Haha dat had ik er wel voor over! En geen verzendkosten is ook een pluspunt!

 • Reageer Jorinda 14 maart 2015

  Wauw echt super mooie schoenen =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Madeleine 14 maart 2015

  Wauw ze zijn heel mooi!

 • Reageer Esther 14 maart 2015

  Ze zijn vet! Doen me een beetje aan Asics denken. Leuke kleurtjes 🙂

 • Reageer Sabrina 14 maart 2015

  Oh wauw! Ze zijn echt girly en stoer tegelijkertijd!

 • Reageer Svenja 14 maart 2015

  Wat heb je toch altijd prachtige schoenen. Deze zijn ook weer helemaal tof! Het kleurtje is perfect voor de lente/zomer <3

 • Reageer Denise 14 maart 2015

  Aaah wat zijn ze tof! <3

 • Reageer Danielle 14 maart 2015

  Oh wauw die zijn echt gaaf! Leuk kleurtje ook!

 • Reageer Laura 14 maart 2015

  Leuke sneakers!:)

  xx Laura

 • Reageer Cindy 14 maart 2015

  Wat een toffe kleurencombinatie, I like!

 • Reageer Mirjam 14 maart 2015

  Oh wat een gaaf kleurtje, heel leuk en zomers!

 • Reageer Nicole 14 maart 2015

  Wauw echt super toffe schoenen!

 • Reageer anna 14 maart 2015

  Wauw, ze zijn heeeeel erg tof! Prachtige kleuren bij elkaar. Het enige nadeel vind ik wel dat er met koeienletters ‘GL6000’ op staat, dat hadden ze van mij wel weg mogen laten! X

  • Reageer GLAMOURMOES 14 maart 2015

   Haha ik stoor me er niet zo aan ;).

 • Reageer Manon 14 maart 2015

  Wauw wat een gave sneakers!

 • Reageer Daphne 14 maart 2015

  Wat zijn ze gaaf! Leuke kleurtjes ook.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Mijn favoriete schoenen en schoenenkast

  Ik heb een behoorlijk aantal paar schoenen in mijn schoenenkasten en Primarktassen staan. Schoenen kan je nooit genoeg hebben en...

  Close