Mijn favoriete schoenen en schoenenkast

13 maart 2015 | Geplaatst in Fashion, Lifestyle

Ik heb een behoorlijk aantal paar schoenen in mijn schoenenkasten en Primarktassen staan. Schoenen kan je nooit genoeg hebben en sommige draag ik het hele jaar door, andere draag ik alleen in de zomer of winter. Ik wil vandaag mijn favoriete schoenen van dit moment met jullie delen. Ook ga ik op zoek naar een nieuwe schoenenkast.
Favoriete schoenen

Follow on Bloglovin

Mijn favoriete schoenen en schoenenkast

Ik heb nu 33 paar schoenen, deels in mijn schoenenkast en een aantal zomerschoenen nog in een Primark tas. Ik had meer schoenen, maar bij het typen van dit artikel heb ik net een aantal paar weg gedaan. Momenteel heb ik 7 paar favorieten, die ik nu het meeste draag. Het is nu een lastige periode, want je hebt nog koudere dagen, maar ook dagen zoals afgelopen zondag met 15 graden. Ik draag momenteel veel sneakers en boots. Je ziet ze hieronder.

Chelsea boots

Deze Chelsea boots kunnen je outfit klassiek maken, maar ook stoer. Ik vind ze super leuk en draag ze vaak onder skinny jeans.
Chelsea boots

Nike Sneakers

Mijn Nike sneakers van de Bristol draag ik vaak als ik naar het sporten ga, maar ook onder mijn normale casual outfits staan ze prima. Lopen heerlijk en staan stoer.
Nike sneakers

Lookalike Timberlands

In eerste instantie vond ik Timberlands helemaal niks, maar ik heb ze toch eens een keer gepast bij de Primark en toen was ik alsnog verkocht. Lekker hoog en stoer onder een skinny jeans.
Primark Timberlands

Primark sneakers

Voordat ik echt duurdere sneakers kocht, heb ik eerst deze variant van de Primark geprobeerd. Ik vind ze echt super tof en ze lopen ook lekker.
Primark sneakers

Primark vans

Deze schoenen heb ik al meer dan een jaar en ik vind ze nog steeds ontzettend fijn. Onder een rokje of een broek, het kan allebei. Door de zwarte kleur zijn ze makkelijk te combineren.
Primark Vans

Laarzen

Dit zijn echt winterlaarzen, maar ze zijn minder lomp dan uggs, waardoor ik ze veel leuker vind staan.
Primark uggs

Enkellaarzen

Deze enkellaarzen van de Van Haren vind ik heel leuk, omdat ze een andere kleur hebben dan de meeste boots. Prima voor de winter, maar ook tijdens de frisse dagen in de lente kunnen ze nog.
enkellaarsjes

Schoenenkast inspiratie

Ik heb nu twee schoenenkasten van de IKEA uit de BISSA lijn. Ik heb ze beide op mijn slaapkamer staan, maar nog niet alle schoenen passen erin. Het artikel over deze schoenenkasten, waar ik overigens, gewoon heel blij mee ben, lees je hier meer.  Toch vind ik het nog steeds jammer dat ik niet al mijn schoenen kwijt kan. Als ik straks op mezelf woon en ik meer ruimte heb, wil ik wellicht toch een andere oplossing voor mijn schoenencollectie. Die waarschijnlijk nooit echt veel kleiner zal worden. Bij Otto hebben ze echt de meest geweldige schoenenkasten ever, met ruimte voor zo’n 40 a 50 paar schoenen kun je wel even vooruit. Daarnaast zien ze er ook nog eens prachtig uit. Hieronder zie je mijn vier favorieten.

schoenenkasten Otto

Heb jij een schoenenkast? Of slingeren je schoenen overal rond?

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Tineke 13 maart 2015

  Mooie schoenen, vooral die enkellaarsjes zijn erg leuk!
  Liefs

 • Reageer Nicole 13 maart 2015

  Echt enorm mooie schoenen heb je!

 • Reageer Svenja 13 maart 2015

  Je hebt een hoop leuke schoentjes in je bezit! Vooral de Chelsea boots vind ik erg tof. Zelf wil ik ook nog heel graag zo een paar! Zo een schoenen kast zou ook ideaal zijn, nu staat alles zo rommelig in de gang bij ons!

 • Reageer Madeleine 13 maart 2015

  Oh wat een mooie schoenen 🙂

 • Reageer Jorinda 13 maart 2015

  Wat een mooie schoenen heb je =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Bianca 13 maart 2015

  Vind vooral beide laarsjes erg mooi, leuk om te zien x

 • Reageer Sanae 13 maart 2015

  Leuk om te zien wat je favo schoenen zijn! De Schildmeyer schoenenkasten is toch wel mijn favo.

  • Reageer GLAMOURMOES 13 maart 2015

   Ja geweldige kast hè!

 • Reageer Denise 13 maart 2015

  Chelsea Boots blijven dé ideale schoenen voor een dagje weg of onder een classy outfit. Heel leuk!

 • Reageer Northflix 13 maart 2015

  Qua smaak zitten wij aardig op één lijn!
  Ik deel je liefde voor sneakers en Chelsea boots.
  Timberlands had ik bijna gekocht met 50% korting…

 • Reageer Manon 13 maart 2015

  Leuke schoenen heb je, die enkellaarsjes zijnleuk!

 • Reageer Esther 13 maart 2015

  Leuke schoenen! Een echte eigen schoenenkast is ook wel een droom om (samen met de inloopkast) te hebben in m’n eigen huisje later 😀

 • Reageer Cindy 14 maart 2015

  Toffe schoenen, de Chelsea boots heb ik ook, zoiets. Mijn schoenen staan in de meterkast en op zolder in de inbouwkast zitten ze in van die hangzakken.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Opgemaakte producten februari 2015

  Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make up producten, om deze aan het einde van de maand...

  Close