Top 5 favoriete producten #11

5 maart 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. En we zijn alweer toe aan de top 5 favoriete producten #11. Dat betekent dat ik deze artikelen al bijna een jaar plaats. De afgelopen maand was natuurlijk korter dan andere maanden, maar mijn keuze was snel gemaakt. Wat mijn meest favoriete product was van de maand februari? Dat zie je als je op ‘Read more’ klikt.
Top 5 favoriete producten #11

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #11

Ik hoefde eigenlijk helemaal niet echt na te denken over de favoriete producten van de maand februari. Ik twijfelde geen moment en pakte de vijf (officieel zes) producten bij elkaar en fotografeerde ze. Dit zijn absoluut de producten die ik in februari heb ontdekt, veel gebruikt heb en heel fijn vond. Mijn nummer één is toch echt de Dove Winter Care douchegel, maar die wordt gevolgd door de Balea Shampoo en conditioner met de geur van perzik en kokos. Op een mooie derde plaats staat de e.l.f. foundation die ik met carnaval heel veel heb gebruikt. Vervolgens de Nivea lippenbalsem (in Nederland verkocht als Labello), die er voor zorgde dat mijn lippen lekker zacht en gehydrateerd werden. Als laatste mijn nieuwste concealer aanwinst, de Essence Stay Allday concealer, heel fijn voor de donkere kringen onder mijn ogen. Lees snel verder voor een uitgebreidere toelichting.

1. Dove Winter Care body wash (review)

Er verscheen al een uitgebreide review over deze heerlijke douchegel op mijn blog, dus daarom ga ik er ook niet heel uitgebreid op in. Deze douchegel is momenteel favoriet en gebruik ik het meest als ik ga douchen. Hij ruikt zo ontzettend lekker en schuimt heel goed, dat ik met alle plezier nog een beetje extra product gebruik. Warme winterse geur en een gehydrateerde huid. Perfect!
Dove Winter Care body wash

2. Balea shampoo & conditioner Perzik/Kokos

Dat ik fan ben van het merk Balea dat weten jullie inmiddels wel. Dit huismerk van de DM Drogerie, onder andere te koop in Duitsland komt regelmatig met nieuwe producten op de markt. Zo ook deze shampoo en conditioner uit de basic haarverzorgingslijn (ze hebben ook een Professional lijn). Het is een shampoo voor droog en beschadigd haar met de geur van perzik en kokos. En als ik twee geuren kan waarderen in een verzorgingsproduct dan zijn het perzik en kokos. Hoe perfect dan ook dat ze gecombineerd in deze shampoo en conditioner zitten?! Ja, mij maak je hier wel blij mee. Er komt binnenkort nog een uitgebreide review online.
Balea shampoo & conditioner

3. e.l.f. Flawless Finish Foundation

Ik gebruik geen enorme hoeveelheden foundation, omdat ik doordeweeks geen zin, tijd en voldoende licht heb om me op te maken, maar met een avondje stappen, in het weekend én tijdens carnaval gebruik ik maar wat graag een beetje extra make up. Een van de producten die ik veel gebruikt heb daarom de afgelopen tijd is de e.l.f. Flawless Finish Foundation. Ik vind deze foundation erg fijn, hij is makkelijk uit te smeren en heeft een medium dekking. Verder ziet hij er natuurlijk uit en is hij lekker betaalbaar! Aanrader.
e.l.f. Flawless Finish Foundation

4. Nivea Pure & Natural Milk & Honey lippenbalsem

Het is voor velen misschien gek dat er Nivea op deze lippenbalsem staat, want het is natuurlijk gewoon de verpakking van Labello, maar in Duitsland werd deze lippenbalsem verkocht als Nivea. Nivea en Labello zijn beide dochterondernemingen van Beiersdorf en daarom is de verpakking hetzelfde. Bij de Primark kocht ik een set van vier lippenbalsems, waaronder deze en hij is echt heel fijn. De afgelopen maand heb ik veel last gehad van droge lippen en kapotte mondhoeken en deze balsem verzorgt en hydrateert mijn lippen heel goed. Een kleurloze lippenbalsem met 90 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het product bevat jojobaolie, sheabutter, melk en honing extract.
Niveal Pure & Natural Milk & Honey lipbalm

5. Essence Stay Allday Concealer

Dan een toppertje die ik recent heb toegevoegd aan mijn make up collectie, deze Essence Stay Allday concealer. Ik zocht een nieuwe concealer voor onder mijn ogen, omdat mijn andere op was. Na het lezen van een aantal reviews over deze variant  heb ik hem gekocht in twee kleuren. En tot nu toe ben ik heel tevreden over de kwaliteit. Een mooie dekking, niet te cakey en hij verbergt mijn donkere kringen op een natuurlijke manier. Een goede budgettopper!
Essence Stay All Day concealer

Wat zijn jouw favoriete producten van februari?

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Nicole 5 maart 2015

  Erg leuke producten! Leuk om te lezen.

 • Reageer Svenja 5 maart 2015

  Fijne producten laat je zien! Ik ben zelf vooral heel erg benieuwd naar de producten van Balea, hoor er altijd zulke goede verhalen over, maar heb zelf nog nooit iets van dit merk gehad!

 • Reageer Denise 5 maart 2015

  Mooie producten! Die foundation van ELF heeft me heel nieuwsgierig gemaakt!

 • Reageer Danielle 5 maart 2015

  Ja die concealer van Essence is echt fijn! Goede herinnering dat ik even een back-up moet aanschaffen want hij is bij mij alweer bijna op!

 • Reageer Sanae 5 maart 2015

  De shampoo en conditioner van Balea lijken me heerlijk!

 • Reageer Anouk 5 maart 2015

  Wat een mooie favorieten! De producten van balea lijken mij heel erg fijn!

 • Reageer Manon 5 maart 2015

  Ja die Dove is heerlijk!<3

 • Reageer Mandy 5 maart 2015

  Wat een fijne budget favorieten, zijn altijd goede favorieten! Ik ben wel benieuwd naar de Balea shampoo.

 • Reageer Saraya 5 maart 2015

  Mooie favorieten, de concealer van essence gebruik ik ook elke dag inderdaad een budget topper 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  HeartBeads bedels + armband

  Bij de Jumbo in onze woonplaats kan je momenteel sparen voor bedels en armbanden van HeartBeads met flinke korting. In...

  Sluiten