HeartBeads bedels + armband

4 maart 2015 | Geplaatst in Fashion, New in

Bij de Jumbo in onze woonplaats kan je momenteel sparen voor bedels en armbanden van HeartBeads met flinke korting. In het verleden heb ik een ketting van Pandora gehad, maar deze draag ik vrij weinig. Toen ik de actie van de Jumbo zag werd ik wel enthousiast en mijn super lieve moeder heeft inmiddels al flink wat bedels bij elkaar gespaard en die heb ik cadeau gekregen van haar. Samen met 2 armbandjes. Ik wil jullie deze sieraden vandaag laten zien.
Heartbeads bedels

Follow on Bloglovin

HeartBeads bedels + armband

Jullie kennen natuurlijk allemaal de bedels, armbanden en kettingen van Pandora en Tedora, maar HeartBeads is ook een merk die deze fashionable items verkoopt. Een voordeel van HeartBeads is de prijs. Ze zijn een stuk betaalbaarder en daardoor heb je sneller een armband vol met bedels. Dit is wat HeartBeads zelf zegt over de sieraden:

Met de mooiste bedels van HeartBeads stel je zelf jouw persoonlijke bedelarmband samen. HeartBeads heeft een uitgebreid assortiment aan prachtige bedels met ieder een unieke en persoonlijke boodschap. De bedels van HeartBeads staan voor normen, waarden, eigenschappen en nog veel meer. Door het kiezen van de HeartBeads bedels die bij jou passen, creëer je een zeer persoonlijke bedelarmband die helemaal bij jou past. Hoe stel je jouw persoonlijke Heartbeads bedelarmband samen?

Heartbeads

Armband

HeartBeads heeft twee verschillende armbanden, een metalen zilverkleurige armband en een gevlochten zwarte leren armband. Ook heb je daarnaast de keuze uit verschillende lengtes. Zo is de metalen armband verkrijgbaar in 4 verschillende maten (15, 17, 19 en 21 cm) en de zwarte variant is verkrijgbaar in de maten 19 en 21 cm. Ik heb beide armbanden van mijn moeder gekregen en allebei de lengte 19 cm. Bij de metalen variant kun je stoppers bevestigen, die ervoor zorgen dat je bedels niet verschuiven, als je niet je hele armband vol hebt. De sluitingen zijn gemakkelijk te openen en sluiten.

De metalen armband kost € 24,95 en de leren armband € 14,95
Heartbeads Heartbeads

Bedels

Het grootste assortiment aan de leukste en mooiste bedels vind je bij HeartBeads. HeartBeads heeft in haar assortiment bedels in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Van kleurrijke glazen bedels tot een goudkleurige gedetailleerde bedel met een diepere betekenis. Met de bedels van HeartBeads creëer jij jouw eigen persoonlijke bedelarmband.

Iedere bedel in het assortiment van HeartBeads bezit zijn eigen betekenis. Zo zijn er HeartBeadsbedels voor Rijkdom, Jeugd en ook voor energie, harmonie en goedheid. Alle bedels visualiseren hun achterliggende betekenis en zo maak je een bedelarmband die echt bij jouw persoonlijkheid past.

Inmiddels heb ik al aardig wat bedels verzameld en die laat ik natuurlijk aan jullie zien. Ik vind het leuk dat de bedels allemaal een betekenis hebben. Bij de Jumbo heb je de keuze uit 54 verschillende bedels. Er zijn stoppers, glazen bedels, gouden en zilveren. Deze bedels zijn allemaal € 9,95 per stuk.
Bedels Heartbeads

Stoppers

Om jouw persoonlijke bedelarmband mooi bij elkaar te houden, heeft HeartBeads ook mooie stopper bedels. Deze stopper bedels zet je vast aan jouw armband, zodat de bedels aan de armband niet kunnen verschuiven. Zo kun je jouw armband mooi indelen en blijft alles op de gewenste plaats. De stopperbedels vallen niet op tussen de andere HeartBeads bedels aan jouw armband, omdat ze zijn verwerkt in unieke bedels die zich niet onderscheiden van de rest.

Omdat ik het niet fijn vind als de bedels steeds verschuiven heb ik ook een aantal stoppers toegevoegd aan mijn collectie. Deze kun je alleen gebruiken op de metalen armband, omdat daar speciale ‘stukjes’ voor bevestigd zijn. De normale bedels gaan hier gewoon overheen, maar de stoppers moet je er overheen draaien.

Stoppers Heartbeads

Ook de stoppers hebben een betekenis, van links naar rechts zie je: kracht, bescheidenheid, moed en onschuld.

Mijn bedels

De bedels die ik momenteel heb zijn allemaal zeer verschillend. Ik heb een aantal in vorm van een dier, die een symbolische betekenis hebben, maar ook bijvoorbeeld een hartje, klavertje vier en een slipper. Hieronder laat ik ze allemaal zien, met daarbij ook de betekenis.

Bedels Heartbeads

Van links naar rechts: konijn (nieuwsgierigheid), schildpad (geduld) en zwaan (vrouwelijke kracht).

Bedels Heartbeads

Links een vlinder (vrijheid) en rechts een slipper (zomer).

Bedels Heartbeads

Van links naar rechts: kroon (waardering), klavertje vier (geluk), handtas (stijl) en hartje (liefde)

Ik ben heel enthousiast over de bedels van Heartbeads. Natuurlijk is de kwaliteit niet hetzelfde als die van Pandora, maar het is wel veel betaalbaarder en je hebt sneller een mooie volle armband. Ik kan nu afwisselen tussen twee verschillende armbanden en combinaties van bedels. Ik vind het nog wel leuk om een aantal gekleurde glazen bedels toe te voegen, zodat ik die mooi kan afwisselen en het geheel wat meer kleur kan geven.
Heartbeads bedels + armband

Ken jij de Heartbeads al?

Vorige post Volgende post

57 reacties

 • Reageer Esther 4 maart 2015

  Ik kende het nog niet, wat een leuke spaaractie zeg!

  • Reageer Dewi 19 februari 2016

   Ik had een vraagje over de stoppers. Ik krijg mijn stopper niet over het eerste stukje heen, hij blijft hieraan hangen en dus kan de armband ook niet meer dicht. Hoe heb jij het gedaan? Ik heb het idee dat ik iets fout doe

   • Reageer GLAMOURMOES 21 februari 2016

    Stoppers moet je draaien over de dikkere stukken van de armband heen.

  • Reageer Miranda 25 februari 2016

   Wacht maar tot je de armband vaak gaat dragen dan wordt je niet meer zo vrolijk t lijkt dan net n oud versleten armbandje erg slechte kwaliteit en zonde van je geld

   • Reageer GLAMOURMOES 26 februari 2016

    Je kunt ook geen Pandora kwaliteit verwachten voor deze prijzen.

 • Reageer Cindy 4 maart 2015

  Wat een toffe actie! Heel leuk, die bedels

 • Reageer Sanae 4 maart 2015

  Ik kende Heartbeads nog niet, maar die bedels zijn echt te leuk! Leuke actie dus!

 • Reageer Manon 4 maart 2015

  Ik heb er nu 8 ongeveer en kan er nog 14 halen hahahaha! Je hebt leuke bedels gekozen

  • Reageer GLAMOURMOES 4 maart 2015

   Oh dan heb je nog keuze genoeg!

 • Reageer Bertine 4 maart 2015

  wat een leuke actie! ik zag laatst bij een andere blogger dat zij dit bij de albert heijn spaarde? kan dat kloppen? Hier is die actie helaas niet:( vind dat wel vreemd, dat niet elke plaats dezelfde actie heeft!

  • Reageer GLAMOURMOES 4 maart 2015

   Ja dat kan wel volgens mij. Als je googlet zie je ook wel dat Albert Heijn genoemd word. Er zijn wel vaker van die acties die maar bij bepaalde supermarkten geldig zijn.

   • Reageer Kora 29 september 2015

    Albert Heyn Amsterdamse weg in Amstelveen heeft een actie. Bij bestedingvan 5 euro krijg je 1 zegel ,bij 4 zegels kan je voor 2 euro een bedel kopen.de leren armband voor 3 euro en de verzilverde kost 6 euro.
    Ik heb de lederen daar kunnen ruilen voor de verzilverde, ivm de stoppers.
    Inmiddels heb ik al 16 bedels. Eigenlijk 32,want ik maak exact dezelfde voor een vriendin in de V S.
    Ik vind ze allemaal even mooi!
    Bedankt voor de leuke tips en foto’s!

 • Reageer Nicole 4 maart 2015

  Wat een leuk armbandje zeg!

 • Reageer Bianca 4 maart 2015

  Heel mooi, stoer en toch schattig met de bedeltjes 🙂

 • Reageer Chahrazad 4 maart 2015

  Wat een leuke bedels!

 • Reageer Anouk 4 maart 2015

  Wat een leuke bedels zeg! Deze kende ik nog niet! Ik heb ook al jaren een pandora armband, maar ik draag hem eigenlijk nooit meer. Na jou artikel ga ik hem toch maar weer uit de kast trekken hihi.

  • Reageer Galle sandy 28 oktober 2017

   Passen de bedels op de Pandora armband ook ?

 • Reageer Raounak 4 maart 2015

  Ooh dat vind ik veel leuker dan mijn mislukte moestuin…. Super leuke bedeltjes!

 • Reageer Saraya 4 maart 2015

  Erg mooi!
  Lief dat je dit hebt gekregen van je mama 🙂
  X

 • Reageer Alexandra 5 maart 2015

  Ziet er leuk uit zeg! 🙂

  xx

 • Reageer Jenn 5 maart 2015

  Bij ons in de supermarkt kun je ze ook sparen. Zelf weet ik nog niet of ik ze ga kopen, ik heb zelf een Pandora/tedora armband met alleen maar echt zilver en mijn ervaring met verzilverd is toch dat ze snel verkleuren en dat vind ik zonde. Dan betaal ik liever iets meer voor mijn bedels.

  • Reageer GLAMOURMOES 5 maart 2015

   Dat kan ik begrijpen ;). Mijn Pandora ketting is ook wel iets verkleurd, maar omdat het zilver is zou ik hem wel weer kunnen poetsen. Alleen vind ik een armband leuker dan een ketting.

 • Reageer Deb 8 maart 2015

  Het is een hele leuke actie alleen de bedels verkleuren al binnen twee dagen. Heb al 2 mails gestuurd naar de leverancier maar krijg helemaal niks terug.

  • Reageer GLAMOURMOES 9 maart 2015

   Oh wat vervelend, daar heb ik nog geen last van gehad.

   • Reageer Dam 5 juli 2016

    ja mijn dochter heeft ze ook en die geven ook af,

  • Reageer Gitteke 29 januari 2016

   De bedels verkleuren inderdaad heel erg snel en de sleutelhanger was ik na een aantal dagen al kwijt want de kwaliteit laat echt te wensen over. Ik heb ook een mail gestuurd naar de leverancier met een ontvangst en leesbericht. Ik heb geen ontvangstbevestiging gehad laat staan een leesbevestiging. Erg jammer. Ik denk dat de leverancier hier goed aan verdiend.

 • Reageer Renske de Jonge 12 maart 2015

  Kan je de bedeltjes ook op een pandora armband doen ?

  • Reageer GLAMOURMOES 12 maart 2015

   Dat denk ik wel, maar omdat deze bedels van Heartbeads niet volledig zilver zijn, weet ik niet of dat goed is voor je Pandora bedels.

 • Reageer Arlette 24 april 2015

  Ik heb ook een armband gekocht en al een aantal bedels, ik wil alleen graag weten hoeveel bedels er ongeveer aan een armband passen, weet jij dit misschien? Dan weet ik of ik er nog een armband bij moet kopen. x

 • Reageer pie 25 mei 2015

  Ook ik heb ze van albert heijn, als het een frinchise zaak is mogen ze ook zelf zulke acties maken, erg leuk, bertaal nu voor een bedeltje 1,50 ipv 9,95

 • Reageer Angel 30 mei 2015

  Wie heeft er gegevens van de leverancier want ik heb al Bedels maar ben op zoek naar de zilveren armband van 21 cm.

 • Reageer Karin 8 juni 2015

  Misschien een stomme vraag, maar kan iemand mij vertellen hoe ik het metalen armbandje kan openen? Zojuist gekocht bij AH

  • Reageer GLAMOURMOES 9 juni 2015

   Je opent de metalen armband bij het bolletje waar ‘Heartbeads’ op staat. Daar zit een opening waar je je nagel tussen kunt zetten.

 • Reageer Nel Verkooijen 17 juni 2015

  Ik zou graag willen weten waar er in onze regio nog een spaaractie loopt.. Ik zou nog graag gebruik maken van de actie n.l. Regio Breda – Tilburg

  • Reageer GLAMOURMOES 17 juni 2015

   Daar kan ik je helaas niet mee helpen.

 • Reageer ina 24 juni 2015

  Leuk die bedels!!

  Heb gelijk een armbandje bij de AH voor mijn kleinkinderen gekocht maar de armband is veel te groot. ( en 8 bedels pp)
  Kan ik ergens een kids maatje kopen?

  Ina

 • Reageer veronique 21 juli 2015

  Waar kan je klacht in dienen dan mijn armband met 9 stuks aan beddels is helemaal verkleurd erg jammer en zonde geld erg teleurgesteld 🙁

  • Reageer GLAMOURMOES 21 juli 2015

   Het is geen echt zilver, dus die bedels kunnen verkleuren. Als je een klacht wilt indienen zou ik dat rechtstreeks doen bij Heartbeads.

 • Reageer Gloria 24 juli 2015

  Misschien mag ik hier een opmerking plaatsen. Bij aankoop van een armbandje eerst het slotje proberen!
  Ik heb 3 armbandjes aangeschaft, 2 leren van 19 en 21 cm. en het zilverkleurige. Alleen het slotje van de grote leren werkt naar behoren. Slotje van de zilverkelurige is binnen een paar dagen “lam ” geraakt, zitten pas 7 bedels aan en van de kleine leren armband gaat het slotje, na openen openen helemaal niet meer dicht. Heb alles via actie van supermarkt aangeschaft, dus als je dit doet, even slotje uit proberen. Groetjes.

  • Reageer GLAMOURMOES 24 juli 2015

   Ik heb daar zelf geen last van gehad bij het zilveren armbandje. Ik heb de hele armband vol met bedels. Wellicht kun je een e-mail sturen naar HeartBeads?

 • Reageer Pinokkio 15 oktober 2015

  Ik heb een stopper gekocht maar krijg deze met geen mogelijkheid om de armband gedraaid. Hij loopt al vrij snel helemaal vast. Is hier een foefje voor?

 • Reageer c 21 februari 2016

  k iemand mij laten zien hoe ik het eea in elkaar zet?? wat moet ik openen, hoe openen ik het en hoe bevestig ik de bedels??

  • Reageer Mariëtte 16 maart 2016

   Ja ziet er leuk uit , alleen weet ik niet hoe het sluitinkje werkt . wie o wie legt mij dat uit ?

   Graag, MMetje

 • Reageer L. Vanhouten 8 maart 2016

  Omdat mijn kleindochter heeft gevraagd of de oma’s de zegeltjes wilde sparen hebben zowel de oma in emmen als in utrecht bij de kassa naar de zegels gevraagd. reactie; wij weten van niets. hoe is dit mogelijk ?? wij voelen ons zwaar bekocht zeker omdat in Nieuwegein de zegels wel te krijgen zijn

 • Reageer Mariëtte 16 maart 2016

  Inderdaad. Hoe krijg ik mijn armbandje open?
  O, please, het is een cadeautje voor mijn kleindochter. wil eerst wel zelf weten hoe ik de bedels eraan krijg. Moeilijk als ik de sluiting niet open kan krijgen. Wie helpt een normaal best wel handig en inventieve oma uit deze frustratie?

  • Reageer Annemarie 25 maart 2016

   Bij het kraaltje zit een spleetje. Zet daar je nagels in en trek het met een klein beetje kracht uit elkaar.

 • Reageer a. Schrama 4 april 2016

  ik heb nog 8 spaarkaarten waarop geen bedels meer te krijgen zijn ik heb ze ruim voor tijd geprobeerd in te wisselen,
  ik heb een armbandje metaal en 4 bedels kunnen uitzoeken meer was er niet, later nog eens terug geweest, er was niets meer. maandenlang boodschappen gedaan voor niets. had ze aan mijn kleindochter willen geven, maar zo’n kale armband is ook niet leuk. slecht geregeld. doe dus nooit meer aan een actie mee.

  • Reageer GLAMOURMOES 4 april 2016

   Vervelend, maar daar kan ik als blogger helaas niks aan doen.

 • Reageer Elna 8 april 2016

  Beste allemaal, Ik heb een armband met 15 bedels en ze worden nu al goedkleurig, ik ben hier niet blij mee..dit is super slechte kwalitiet.
  Wat gaan jullie daar aan doen?.

  • Reageer GLAMOURMOES 8 april 2016

   Hoi Elna,

   De armband is geen echt zilver, hierdoor kan het zijn dat de bedels en de armband gaan verkleuren. Ik raad je om contact op te met Heartbeads

 • Reageer Blind 13 april 2016

  zijn de spaarkaarten bij iedere winkel inleverbaar die aan deze actie meedoen.

  • Reageer GLAMOURMOES 15 april 2016

   Ik gok dat dat op de spaarkaart staat.

 • Reageer Anoniem 10 mei 2016

  Ja de winkels waar je het in kan leveren staan erop (de voorkant)
  Mijne verkeuren niet.

 • Reageer marcella 19 juni 2016

  ik ben echt heel boos, ik heb 2 sleutel/tashangers gekocht voor mijn moeder en een vriendin
  ze zijn beide al hun bedeltjes verloren want de stoppers laten gewoon los, echt WAARDELOOS

  • Reageer GLAMOURMOES 21 juni 2016

   Hoi Marcella, wat vervelend, maar daar kan ik je helaas niet bij helpen. Dan zul je contact op moeten nemen met Heartbeads.

 • Reageer Migo 11 maart 2019

  Hallo je hebt n leuke verzameling.
  2019inmiddels,, ik nu hebben wij de actie. Vanochtend n ketting gekocht. Ik heb geen idee hoe ik het slotje open moet maken. Wil je het aub uitleggen. Kan natuurlijk ook terug naar de winkel, maar dit leek me ook wel leuk. Grtjs migo

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #47 Stappen, PSV – Ajax en ‘kater’

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #47 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close