Beautybox februari 2015

27 februari 2015 | Geplaatst in Beauty

De Beautybox van een nieuwe maand is weer bezorgd. Dit keer de box voor februari. Deze ontvang ik meestal in de laatste week van de maand en dit keer ontving ik hem op dinsdag.

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen. [Beautybox]

Iedere maand vind ik het weer een feestje om de Beautybox te ontvangen. Het uitpakken van de doos en de mooie zwarte box met inhoud die tevoorschijn komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de producten die in de box zitten. Wat ik vind van deze box? Dat lees je als je klikt op ‘Read more’ Ben jij ook nieuwsgierig?
Beautybox februari 2015

Follow on Bloglovin

Beautybox februari 2015

Gefeliciteerd, je hebt de eerste donkere maand van het nieuwe jaar overleefd! We gaan ons héél voorzichtig richten op de warmere seizoenen, maar laten we niet vergeten dat februari soms nog behoorlijk tegen kan vallen qua temperatuur. Daarom staat een goede portie huidverzorging in deze maand wederom centraal.

Een heerlijk Aloë Vera Duo product van het Britse Anatomicals en natuurlijk een fantastisch hydraterend doucheproduct van Rituals. Maar ook aan styling hebben we deze maand gedacht. Met trots introduceren we in Nederland Lipsi Cosmetics, een fantastisch nieuw cosmeticamerk die de Amerikaanse markt al heeft veroverd. En wij zijn de volgende! Breng deze anti-grease poeder aan als finishing touch over je make-up look en behoud hiermee een mooie matte look. De formule is super-effectief, dus met dit potjes kan je voorlopig goed vooruit!

Genoeg verklapt, maak snel jouw februari-editie open en feast on beauty!
Beautybox Beautybox

Lipsi Cosmetics – Aphrodite Powder Combat Crease – 20ml/€ 20

New kid on the block! Lipsi cosmetics dankt zijn naam aan het Griekse eiland Lipsi en de natuurlijke make-up lijn, waar deze absorberende poeder de bestseller van is, is een absolute hit in Amerika. De poeder absorbeert al het overtollige talg, waardoor de huid straalt, met een matte afwerking. De poeder is geschikt voor alle huidtypen en doet het fantastisch als poeder-basis, of als afwerking van de make-up look. Onze nieuwe favoriet!
Lipsi Cosmetics

Rituals – Sakura Spring Douche Olie – Full size / € 8,50

Het is weer Rituals-tijd, met deze maand één van onze absolute favorieten! Geniet van de bijzondere geursensatie van organische rijstmelk en oosterse kersenbloesem. De verzorgende doucheolie verandert in zijdezacht schuim en laat je huid heerlijk zacht aanvoelen.
Rituals Sakura Spring

Ziaja – Goat’s Milk nightcream – Full size / € 6,99

Wist je dat je huid zich ‘s nachts het beste hersteld? De Goat’s Milk nachtcrème is de meest verkochte en daarom het meest populaire product van het nieuwe huidverzorgingsmerk Ziaja. Omdat de pH waarde van geitenmelk bijna gelijk is aan de pH waarde van onze huid, wordt de crème goed door de huid opgenomen en kan de crème in de diepere huidlagen komen om zo de huid goed te hydrateren en de huid strakker te maken. De Goat’s Milk heeft een milde crèmige geur.
Ziaja Goat's Milk

Anatomicals – Hand & Lip Duo – Full size / € 5,95

We love Aloë Vera en het heerlijke Britse cosmeticamerk Anatomicals. Daarom speciaal in deze box één van de bestsellers van het Britse merk, om de laatste weken van de winter te overleven. Dit product is zowel optimaal voedend voor de lippen als de handen en zorgt dat jouw huid barstjes- en kloofvrij blijft, door de zachte werking van de Aloë Vera plant.
Anatomicals Hand & Lip Duo

Toni & Guy – Extreme Hold Hairspray – 250 ml / € 11,99

Dat wij helemaal gek zijn van de producten van Toni & Guy is natuurlijk geen geheim. De producten beloven wat ze doen, en het assortiment van het Britse haarmerk is enorm. Daarom deze maand voor iedereen één van de bestsellers, namelijk de firm hold hairspray. Een ideaal formaat voor in elke tas, voor de nodige touch-ups tijdens dat ene avondje uit. Enjoy!
Toni & Guy

Extra

Als extraatjes zit er in deze Beautybox februari 2015 ook nog een Cocoa Butter hair mask van Ziaja en daarnaast ook nog een 15 % kortingscode om te besteden in de winkels of webshop. Super tof!
Ziaja Cocoa Butter hair mask

Conclusie

Ik ben weer ontzettend enthousiast over en blij met deze nieuwe Beautybox. Wat een mooie en heerlijke producten zitten er in. Ik ben een groot fan van de producten van Ziaja, dus ook deze nachtcrème ga ik weer lekker testen. Daarnaast vind ik de Rituals Sakura Spring shower oil super, want dit is mijn favoriete geur. Ik ben heel benieuwd naar de hand & lip duo, want dit heb ik nog nooit gezien, een product dat je kan gebruiken voor je handen en lippen. Een haarspray is altijd handig, vooral in zo’n formaat. Kortom weer lekkere, fijne en mooie producten.

Wat vind jij van deze Beautybox?

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Svenja 27 februari 2015

  Oh wauw, wat een ontzettend fijne inhoud zeg! Echt pure verwennerij <3 Vooral de fullsize van Rituals en Ziaja lijken mij super fijn!

 • Reageer Denise 27 februari 2015

  Wat ben ik benieuwd naar die nachtcreme! Leuke inhoud! <3

 • Reageer Jenn 27 februari 2015

  Mooie producten!

 • Reageer alexa 27 februari 2015

  ziet er goed uit , rituals & tony en guy! <3

 • Reageer Sanae 27 februari 2015

  Mooie inhoud! Een stuk beter dan vorige maand!

 • Reageer Nicole 27 februari 2015

  Wat een leuke producten zeg.

 • Reageer Kelly 27 februari 2015

  Ik vind het een ontzettend leuke box!

 • Reageer Natiza 27 februari 2015

  Ik vind dit mooie inhoud! Helaas heb ik geen beautybox

 • Reageer Marleen 27 februari 2015

  Superleuke inhoud met Rituals en Tony&Guy! x

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 27 februari 2015

  We hebben dezelfde inhoud! Ik ben er ook erg blij mee! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Happiness is not a destination #3

  it's a way of life. Het is vandaag weer tijd voor een artikel over de dingen waar ik blij van...

  Sluiten