Bloggerslife #3 – Favoriete bloggers

15 februari 2015 | Geplaatst in Bloggerslife

Na twee weken geen artikel te hebben geplaatst in de categorie Bloggerslife heb ik vandaag wel weer een nieuw artikel. In Bloggerslife #1 liet ik jullie kennismaken met de nieuwe woorden en afkortingen die ik heb geleerd in de tijd dat ik blog. In het tweede deel vertelde ik meer over mijn irritaties tijdens het schrijven van artikelen en het lezen van blogs. En vandaag gaan we weer over naar een positieve vibe! Mijn favoriete bloggers/blogs. Wil je weten wie mijn favoriet zijn?
Bloggerslife #3

Follow on Bloglovin

Bloggerslife #3 – Favoriete bloggers

Ik volg allereerst natuurlijk ontzettend veel blogs (470 volgens Bloglovin’), maar niet alle blogs lees ik uitgebreid iedere dag. Er zijn een aantal bloggers waarvan ik echt regelmatig de artikelen lees en reacties achterlaat. Deze bloggers vind ik om verschillende redenen erg leuk en daar wil ik vandaag wat meer over vertellen. Ik wil geen ellenlange lijst aan jullie voorschotelen, maar zal er een paar uitlichten. Dit keer voornamelijk wat grotere blogs, maar ik zal ook wat relatief kleinere blogs uitlichten. Ze staan trouwens op alfabetische volgorde.
Favoriete bloggers

Annemerel.com / De blog van Annemerel volg ik al een lange tijd, maar pas sinds een aantal maanden lees ik ook bijna alle artikelen. Ik word ontzettend vrolijk van haar Snapshot diaries waarin ze ons steeds een dag meeneemt in haar leven. Haar layout is lekker clean en overzichtelijk. Ondanks dat ze veel over hardlopen plaatst, vind ik haar blog ontzettend leuk, boeiend en interessant. Ik lees haar artikelen graag en zit dan echt met een lach op mijn gezicht.

Beautylab / De blog van Serena is denk ik na Beautygloss en Miss Lipgloss een van de blogs die ik als eerste ben gaan volgen. Ik ben echt een ontzettend groot fan van de artikelen die Serena plaatst. Ze maakt geweldig mooie foto’s bij haar reviews en ook door haar opleidingsachtergrond geeft ze veel informatie over de ingrediënten van beautyproducten. In combinatie met haar prachtige looks en uitstraling, maakt het dat ik Beautylab heel graag volg.

KittehsCupcakesNL / Ook de zusjes van Serena, Tara en Larissa hebben een geweldige blog die ik bijna dagelijks lees. Ik vind de vlogs altijd ontzettend leuk, maar ook de outfitartikelen spreken mij heel erg aan. De artikelen lezen makkelijk weg en daarnaast staan er prachtige foto’s bij. Ik kan heerlijk naar hun shoplogs kijken en de Kittehsnaps zijn ook altijd een aanrader.

Lifestyle by Linda / Linda’s blog is een blog met een heel gevarieerd aanbod in artikelen. Ik kwam door een reactie van Linda, op een van mijn artikelen, terecht op haar eigen blog en sinds die tijd volg ik haar. Linda maakt prachtige foto’s van beautyproducten en haar reviews zijn ook super uitgebreid! Daarnaast post ze ook heel persoonlijke artikelen over bijvoorbeeld ‘Omarm je imperfecties‘ en de dingen waar ze zelf mee dealt. Super knap! Ook haar enthousiaste reacties op mijn artikelen maken me vrolijk.

Miss Lipgloss / Ik denk dat bijna iedere blogger en lezer van blogs natuurlijk Cynthia kent. Haar blog Miss Lipgloss is een van de eerste blogs die ik begon te volgen toen ik het bloggerswereldje leerde kennen. Haar reviews zijn fantastisch, ik word ontzettend vrolijk van haar video’s en ook de diaries zijn ontzettend leuk. De blog is heel veelzijdig en de kwaliteit is ontzettend goed, ik lees haar artikelen met plezier.

The Beauty Assistant / Mijn naamgenootje Marloes, en haar achternaam allitereert ook al zo mooi als mijn achternaam doet. Haar blog ontdekte ik ook toen ze een reactie op één van mijn artikelen achterliet. Sinds die tijd lees ik haar artikelen regelmatig en ben ik onder de indruk van haar prachtige foto’s en geweldige FOTD’s! Ik vind de combinatie van reviews en de vele lekkere en vooral gezonde recepten ontzettend tof!

Today’s Beauty / Manon van Todays Beauty is een prachtige vrouw en haar blog is ook ontzettend mooi. Ik volg haar al een hele lange tijd en kan echt genieten van de mooie foto’s bij reviews. Ook vind ik haar shoplogs en vlogs ontzettend leuk om te bekijken. Haar blog is heel allround met lookbooks, outfits, shoplogs, vlogs, reviews en looks.

Versus[A] / De nieuwe blog van Vera en Suz. Ik ben over de blog van Vera ontzettend enthousiast, dus ik was heel benieuwd naar de blog die ze samen met vriendin Suz is opgestart. De blog is live sinds 5 februari 2015 en tot nu toe spreken de artikelen me heel erg aan. Vera en Suz zijn ontzettend leuk samen en daarom raad ik jullie zeker aan om deze blog eens te bezoeken.

“VERSUS A is alles wat ons interesseert, waar wij mee bezig zijn en wat voor ons het leven leuk maakt, maar dan min mode en beauty (want daar hebben we veracamilla.nl en Fashion is a party al voor). Dat alles met een lekker sausje van onze chemie eroverheen.”

Dit zijn mijn favoriete blogs/bloggers. Natuurlijk volg en lees ik er veel meer, maar dat zijn er te veel om in één artikel te zetten. Wellicht dat ik nog een keer een artikel in Bloggerslife plaats over andere blogs die ik graag lees.

Wat zijn jouw favoriete blogs?

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Madeleine 15 februari 2015

  Wat een leuk artikel weer! 🙂

 • Reageer Melanie 15 februari 2015

  Je hebt leuke blogs uitgekozen! Je hebt er veel genoemd die ook mijn favorieten zijn.

 • Reageer Maaike 15 februari 2015

  Wat top van je dat je deze leuke bloggers in het zonnetje zet! <3 Twee ervan kende ik nog niet, maar ik vind ze nu allemaal heel erg leuk!

 • Reageer Claudia 15 februari 2015

  VersusA heb ik nog niet helemaal gelezen, dat ga ik eens doen. Ik merk wel dat ik veel minder beautyblogs lees 😛

 • Reageer Nicole 15 februari 2015

  Erg leuke bloggers! De meeste zijn ook echt favoriet van mij!

 • Reageer Mandy 15 februari 2015

  Leuk lijstje! Misslipgloss en Beautylab volg ik ook al heel lang. En Vera ook, ben de nieuwe blog VersusA dan ook gelijk gaan volgen !

 • Reageer Mariëlle 15 februari 2015

  Leuke opsomming, ik ken ze allemaal 😉

 • Reageer Bianca 15 februari 2015

  Er zitten leuke blogs tussen, maar kleinere blogs zijn ook vaak heel leuk 🙂 Het liefst lees ik beautyblogs en xwiesx en beautycloud vind ik erg leuk 🙂

 • Reageer Jenn 16 februari 2015

  Leuk lijstje! Ik ken ze niet allemaal, maar ga zeker even kijken bij degenen die ik nog niet ken.

 • Reageer Sanae 16 februari 2015

  Er zitten inderdaad hele leuke bloggers tussen!

 • Reageer Fleur 16 februari 2015

  Wat leuk dat je een artikel hebt geschreven over je favo bloggers! Ik ben het helemaal eens met dit lijstje, maar bij mij mogen beautygloss en jenniefromtheblog ook worden toegevoegd! 😉

 • Reageer Marloes 1 april 2015

  Hihi, wat ontzettend lief Marloes! Ik zie dit artikel nu pas. Stom zeg! X

  • Reageer GLAMOURMOES 1 april 2015

   Dat geeft niet, ik kan me voorstellen dat je niet alles kan bijhouden :).

  Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Top 5 favoriete producten #10

  Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die...

  Sluiten