Top 5 favoriete producten #10

14 februari 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. Vandaag die van januari, de eerste maand van 2015. Deze maand had ik de keuze weer vrij snel gemaakt. Ik koos voor een deodorant, dagcrème, concealer, wenkbrauwkit een matterend poeder. Wat mijn meest favoriete product was van de maand januari? Dat zie je als je op ‘Read more’ klikt.
Top 5 favoriete producten #10

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #10

Vorige maand koos ik heel gemakkelijk vijf favoriete producten en ook in de maand januari had ik weinig moeite om producten te kiezen voor deze top 5 die is aangekomen bij de 10e maand alweer. Deze maand koos ik voor een super fijne en lekker ruikende deodorant van Rituals. De tweede plaats wordt ingenomen door een wenkbrauwkit van Beauty UK die ik afgelopen maand iedere dag gebruikt heb. Vervolgens heb ik een crème van Ziaja op de derde plaats staan. En de vierde plaats is voor een fixing poeder van Essence, die ik helemaal herontdekt heb. Als laatste de Manhattan Wake Up concealer, die ook al helemaal leeg is.

1. Rituals Qi Qong Yi Yi Ren & Organic White Lotus deodorant

Deze deodorant zat in een van de Beautyboxen die ik vorig jaar had ontvangen. Toen mijn Dove deodorants allemaal leeg waren heb ik deze erbij gepakt. Ik wist allereerst niet dat Rituals uberhaupt deodorant had, maar sinds ik hem getest heb, heb ik hem iedere dag gebruikt. Wat een ontzettend fijne deo is dit. De geur is heerlijk zacht en fris en blijf je de hele dag ruiken. Ik heb geen last van zweetplekken en er zit geen alcohol in. Ik ben heel blij dat ik deze heb kunnen testen via de Beautybox. Zeker voor herhaling vatbaar.
Rituals Qi Qong

2. BeautyUK High Brow all in one brow definition kit

Ook dit wenkbrauwsetje heb ik de afgelopen maand ontdekt en zat in de Beautybox. Ik teken mijn wenkbrauwen altijd bij, omdat ik aan allebei mijn wenkbrauwen een stukje hebt waar donshaartjes zitten. Hierdoor lijkt het alsof ik haartjes daar heb weggehaald. Ik kleur die plekjes altijd bij. In het verleden gebruikte ik hier een wenkbrauwpotlood van Catrice voor, maar sinds ik dit setje heb geprobeerd, ben ik om en gebruik ik dit poeder. De kleur links onder past perfect bij de kleur van mijn wenkbrauwen en blijft de hele dag goed zitten. Zeker een aanrader. De wax die er in zit (rechtsonder) heb ik nog niet gebruikt.
BeautyUK high brow kit

3. Ziaja Natural Olive Anti-wrinkle cream

Sinds ik in december voor het eerst kennismaakte met de producten van Ziaja ben ik fan. Ik maakte in januari de Ziaja Cocoa Butter Cream op (review) en ben daarna doorgegaan naar een volgende product van Ziaja, namelijk de natural olive anti-wrinkle cream. Deze crème gebruik ik voor de dag en de nacht en geeft mijn huid echt een oppepper, daarnaast voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Ook mijn droge neus en andere droge plekjes worden blij van deze crème. De geur is heel lekker, zacht en natuurlijk. Absoluut een aanrader, daarnaast ook niet duur.
Ziaja

4. Essence All About Matt! Fixing Loose Powder

Dit poeder heb ik afgelopen maand herontdekt. Ik gebruik hem nu onwijs veel om mijn concealer even af te poederen. Ik had hem al heel lang in mijn stash, maar was een beetje in de vergetelheid geraakt. Afgelopen maand was ik even mijn stashbakje aan het opruimen en toen ik hem weer tegen kwam ben ik hem weer gaan gebruiken. Ideaal voor het fixeren van je make up, maar ik gebruik hem dus om mijn concealer te fixeren, zodat deze langer blijft zitten. Vooral onder mijn ogen wil de concealer nog wel eens ‘verschuiven’. Dit poeder voorkomt dat, topper dus.
Essence All About Matt!

5. Manhattan Wake Up concealer

Als laatste deze Manhattan Wake Up concealer, die ik zo vaak heb gebruikt in de maand januari. Nu ik dit artikel aan het typen ben, kom ik erachter dat ik de concealer ook in augustus al tot mijn favoriete producten gerekend had. Maar dat geeft niet, ik heb hem zo vaak gebruikt dat hij gewoon echt bij de top 5 van januari hoort. Dit is een concealer die je gebruikt onder je ogen en geeft een frisse blik. De uitgebreide review vind je via deze link.
Manhattan Wake Up concealer

Wat waren jouw favoriete producten afgelopen maand?

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Madeleine 14 februari 2015

  Wat een mooie favorieten 🙂

 • Reageer Raounak 14 februari 2015

  DIe poeder van essense is heel fijn! Ik heb ‘m in de compact versie, perfect product!

 • Reageer Beautyjuf 14 februari 2015

  De deodorant van Rituals ligt nog ongebruikt in mijn kast. Ik ben door jouw positieve stukje erg nieuwsgierig geworden.

 • Reageer Melanie 14 februari 2015

  Ik hoor steeds meer positieve dingen over de matterende poeder van Essence, hij lijkt me zo goed werken! Mooie favorieten heb je uitgekozen. <3

 • Reageer Nicole 14 februari 2015

  Echt super leuke favorieten. De creme van Ziaja lijkt me zo fijn.

 • Reageer bymarlayne 14 februari 2015

  Mooie favorieten!

 • Reageer Petra 14 februari 2015

  de losse poeder van Essence lijkt mij ook wel erg fijn in gebruik!

 • Reageer Esra 14 februari 2015

  Mooie producten, de wenkbrauw kit lijkt me heel fijn! X

 • Reageer Sanae 16 februari 2015

  Mooie producten. Mijn beauty UK wenkbrauw kit is kapot gevallen. Heel jammer, want het is inderdaad een fijn kitje. Die concealer lijkt me overigens heel fijn! Even je review lezen!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fooddiary on Friday #3

  Vandaag is het tijd voor het derde 'Fooddiary on Friday' artikel. Ik heb weer een week lang opgeschreven en bijgehouden...

  Close