Chanel Rouge Allure Gloss #19 Pirate

31 januari 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijd terug heb ik een prachtige gloss van Chanel gewonnen. Afgelopen woensdag lazen jullie al de review van de Dior Addict Gloss en ik was eigenlijk deze gloss helemaal vergeten. Maar deze beauty verdient ook een review op mijn blog. Dus vandaag review ik de Chanel Rouge Allure Gloss, gewoon omdat hij zo mooi is.
Chanel Rouge Allure Gloss

Follow on Bloglovin

Chanel Rouge Allure Gloss #19 Pirate

Ik won deze gloss een tijdje terug via de blog van Irene van Guin toen ik meedeed aan haar winactie. Nooit verwacht dat ik in korte tijd twee high-end producten zou winnen, maar ik ben er ontzettend blij mee. Wat zegt Chanel zelf over de Rouge Allure Gloss?

Een uitzonderlijke lipgloss die gedragen wordt als een lippenstift. De eerste die zijn lakglans durft te combineren met de gevestigde stijl van een intense kleur. Eén klik en een mooi zwart doosje bijgeschreven in de legende van ROUGE ALLURE. Een lipgloss voor vrouwen die houden van lippenstift. Een lippenstift voor liefhebbers van lipgloss.

 • Een hoge concentratie fijngemalen pigmenten voor uitzonderlijke glans, intensiteit en zuiverheid.
 • De combinatie van een filmogeen polymeer met glasparels creëert een spiegeleffect en optimaliseert de glans met een lakeffect.
 • Twee polymeren worden samengevoegd zodat de glans blijft en het lang goed blijft zitten.
 • Een unieke combinatie van actieve werkstoffen bestaande uit sappanhout, boter, groene Matcha thee en een derivaat van vitamine E dat erom bekend staat de lippen te hydrateren en te beschermen.

Chanel Rouge Allure

Verpakking

Oh, kijk hoe mooi en classy deze verpakking is! Ik ben er echt helemaal verliefd op. Het ziet er heel anders uit dan de Dior Addict Glosses, maar ik vind dit ook zo pretty. De gloss zit in een kartonnen doosje verpakt die zwart is maar aan de zijkanten goud. Ziet er allemaal heel netjes uit, maar als je dan het doosje opent en de gloss eruit haalt! Oh my, zo mooi. Een hele mooie zwarte verpakking met gouden details. In eerste instantie wist ik niet hoe de applicator te voorschijn moest komen, maar dit had ik al snel door toen ik op de gouden bovenkant drukte. Hiermee klik je de applicator omhoog en vervolgens kun je de applicator uit de gloss halen. De verpakking is prachtig glanzend zwart en het enige wat er op staat is CHANEL. Oh ja, op de onderkant zit een stickertje met de kleur, de naam en het nummer. Wel moeilijk fotograferen zo’n glanzende verpakking. Ik moest hem eerst even op poetsen door al die vingerafdrukken haha. Ik vind het kliksysteem erg bijzonder, maar ik heb gelezen dat dit bij veel lipproducten van Chanel zo werkt.
Chanel Rouge Allure Gloss

Applicator

De applicator van de Chanel gloss heeft een mooi formaat. Ik ben vergeten een foto te maken van de ‘zijkant’ van de applicator, want de vorm is anders dan de standaard budget glosses. Je ziet het wel een beetje op de tweede foto hieronder. De vorm is wat bol onderaan en dan loopt wordt het wat platter naarmate je dichter bij het einde van de applicator komt. Hierdoor breng je de gloss wat makkelijker aan. Het materaal dat is gebruikt is heel zacht en spongy. Ik vind de applicator fijn in gebruik.
Chanel Rouge Allure Chanel Rouge Allure

Swatches

Woeh, kijk die swatch, dat is nog eens een pigment voor een gloss. Het is meer een combinatie van een lipstick en een gloss. Het pigment van een lipstick en de glossy substantie van een gloss. Ook is er natuurlijk wat glans aanwezig. Maar er zit enorm veel pigment in deze gloss en dat betekent natuurlijk dat je resultaat behaald met weinig product. Ideaal! Zo is de Chanel gloss ook nog eens zuinig in gebruik. De kleur is heel mooi klassiek rood. Ik hou hier wel van.
Chanel Rouge Allure

Full face foto

En dat de full face foto natuurlijk. Deze kleur knalt lekker op je lippen en heeft een meer koele ondertoon. Ik vind de kleur, classy, sexy en vrouwelijk. Het aanbrengen is wel even wat moelijker dan een gewone gloss, want door het pigment knoei je wel snel, waardoor het er beetje uit komt te zien als een clownsmond (ervaring haha!). Ook de dikkere substantie zorgt ervoor dat de gloss wat stroever aanbrengt. Maar als je eenmaal doorhebt hoe je de kleur moet aanbrengen, dan heb je wel een prachtig resultaat! En daarnaast blijft de kleur ook heel lang op je lippen zitten, zodat je niet vaak hoeft bij te werken. Geweldige gloss! Ik ben enthousiast.
Chanel Rouge Allure

Chanel Rouge Allure Gloss is o.a. verkrijgbaar bij Douglas (€ 33,95)

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Laura 31 januari 2015

  Wat een mooie kleur! Staat je goed:)

  xx Laura

 • Reageer Ceetje 31 januari 2015

  Wat een goed gepigmenteerde gloss zeg! Toch ga ik zelf liever voor lipsticks, want die plakken minder hahaha

  • Reageer GLAMOURMOES 31 januari 2015

   Deze plakt eigenlijk helemaal niet 🙂

 • Reageer bymarlayne 31 januari 2015

  Mooi kleurtje! <3

 • Reageer Nicole 31 januari 2015

  Wauwie echt een prachtige kleur!

 • Reageer Manon 31 januari 2015

  Hele mooie kleur, staat je goed!

 • Reageer Sanae 31 januari 2015

  Chanel, wat doe je me aan?! Ik kan het in 1 woord omschrijven: PRACHTIG! <3

 • Reageer Imke 1 februari 2015

  Ik heb ‘m ook! Grote fan van!
  Hij staat je heel goed!

  XO IMKE

 • Reageer Saskia | Former Parades 1 februari 2015

  Wat tof dat je deze had gewonnen! Lucky you 🙂 Hij staat je ook supermooi!

  ♥♥♥ Saskia

 • Reageer Petra 1 februari 2015

  wat een fantastische tint, echt geweldig mooi!

 • Reageer Northflix 2 februari 2015

  Wat gaaf om zo’n prachtig product te winnen!
  En PSV ook nog eens onterecht gewonnen en Ajax terecht verloren…
  Het kan niet op 😉

 • Reageer Naomi 2 februari 2015

  Oeee ik hou echt van Chanel producten! Je betaalt wel wat meer, maar de kwaliteit is zo goed!

  Ik hou zelf net iets meer van lippenstiften, maar deze gloss ziet er echt super leuk uit!

  xo naomiinwonderland.com

 • Reageer Kirsty 2 februari 2015

  Wat een mooie verpakking zeg! De kleur vind ik ook heel mooi en klassiek! Echt gaaf dat je deze hebt gewonnen!

 • Reageer Raounak 3 februari 2015

  Oh wauuw, mooie kleur! Niet zo doorzichtig, lijkt me perfect! Staat je goed!

 • Reageer Saraya 3 februari 2015

  Oehh…de verpakking alleen al!
  Mooi kleurtje,staat jou erg mooi 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Fooddiary on Friday #1

  Voedseldagboek op vrijdag, eetdagboek op vrijdag? Nee dat 'bekt' niet lekker. Fit Friday, Food Friday, dat zijn termen die ik...

  Sluiten