Me time tag

23 januari 2015 | Geplaatst in Personal

De me time tag circuleert al een tijdje rond op blogs. Een tag die gaat over tijd voor je zelf en wat je allemaal doet tijdens ‘me time’. Ik vond het leuk om de tag in videovorm op te nemen, dus dat heb ik gisteren gedaan. Ben je benieuwd wat ik aan heb tijdens een ontspannen dagje/avondje voor mezelf? En wil je weten wat ik dan eet of drink? Kijk dan snel verder.
Me time tag

Follow on Bloglovin

Me time tag

Ik vind niet altijd alle tags even leuk om te doen of in te vullen, maar deze vond ik toch wel erg leuk. Ik vertel jullie wat mijn favoriete nagellak is van dit moment en welke beautyproducten ik het liefst gebruik tijdens me time. Ook laat ik jullie zien (ja, zien) wat ik eet en drink tijdens me time. Ik vind het heerlijk om af en toe een avondje voor mezelf te hebben, niet te stressen en heerlijk te ontspannen. Het liefst lig ik dan met mijn tablet op mijn zitzak of op bed en kijk ik een serie. Verder vind ik het ook fijn om mezelf even lekker te verwennen met een warme douche, scrub en gezichtsmasker. Ik vertel je alles in onderstaande video.

De vragen:

 • Wat kijk je of lees je tijdens me time?
 • Wat draag je tijdens me-time? #nobra
 • Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?
 • Wat is momenteel je favoriete nagellak?
 • Wat drink je en eet je tijdens me time?
 • Wat is momenteel je favoriete kaars?
 • Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
 • Ga je wel eens alleen naar de film?
 • Favoriete webshop?
 • Heb je nog iets toe te voegen?

Wat is jouw favoriete bezigheid tijdens me time?

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Lonneke 23 januari 2015

  Ik vind je echt een hele leuke vrolijke meid!
  Leuke tag, zeker zo in video vorm!
  Liefs lonneke

 • Reageer Dina 23 januari 2015

  Leuk! Mijn favoriete me-time dingetje is een lekker warm bad en daarna met een kop thee en een tijdschrift op de bank. Heerlijk.

 • Reageer Sanae 23 januari 2015

  Heel leuk filmpje. Lekker spontaan ook. Geef mij een mega grote kop thee en een serie.. Dan ben ik zeker weten blij!

 • Reageer Nicole 23 januari 2015

  Super leuke TAG!

 • Reageer Manon 23 januari 2015

  Wat een lekker vrolijk filmpje zo net voor het weekend. Je hebt de vragen leuk beantwoord.

 • Reageer Raounak 23 januari 2015

  Wat leuk een video!!! Leuk gedaaan!

 • Reageer Mandy 23 januari 2015

  Leuk!! Leuk ook dat je het in videovorm hebt opgenomen! Tijden me time mag je ook chocolade eten! Ander is het niet compleet.

  • Reageer Mandy 23 januari 2015

   Oja ik heb je vandaag genomineerd voor de liebster award!

 • Reageer Jorien 23 januari 2015

  Leuke tag!! En veel leuker in een filmpje 🙂 Me time is voor mij: series of films kijken, muziek luisteren, lekker uren pinnen Pinterest, heel veel thee drinken, iets lekkers erbij. En dan ook kaarsjes aan, lekker onder een dekentje. Heerlijk!

 • Reageer Cindy 25 januari 2015

  Leuk filmpje, wat heb je de tag leuk gebracht. Me-time is voor mij bloggen met een grote mok thee, een boek of een tijdschrift lezen, shoppen..

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Random wishlist #2

  In juni van het afgelopen jaar stelde ik een wishlist op van allerlei random items die niet onder één categorie...

  Sluiten