Random wishlist #2

22 januari 2015 | Geplaatst in Lifestyle, Wanted

In juni van het afgelopen jaar stelde ik een wishlist op van allerlei random items die niet onder één categorie te plaatsen zijn. En dat ga ik vandaag weer eens doen. Ik heb al een tijdje wat dingen in mijn hoofd die ik eigenlijk nog wel graag wil, dus die deel ik vandaag met jullie. Het zijn items die wat duurder zijn, of waar ik nog tussen meerdere verschillende varianten moet/kan kiezen. Ben je nieuwsgierig?
Random wishlist #2

 

Follow on Bloglovin

Random wishlist

Ik heb veel spullen en mag absoluut niet klagen, maar soms zijn er dingen die het leven net wat gemakkelijker maken of er zijn dingen die vervangen moeten worden, zoals bijvoorbeeld mijn statief. Hieronder vind je de items die echt op mijn wishlist staan. Het ene wat duurder dan de ander, maar ook is het ene makkelijker kiezen dan het ander.
wishlist

Vlogcamera – Vloggen is iets wat nog op mijn wishlist staat voor het bloggen, maar ik heb daar geen handige camera voor. Ik heb momenteel een Canon EOS 500D spiegelreflexcamera en een Nikon Coolpix S6300, maar geen van beide heeft een kantelbaar/draaibaar scherm. Hierdoor vind ik het lastig om mezelf te filmen, als ik niet kan zien hoe ik in beeld ben. Eén optie is een compactcamera met een kantelbaar scherm zoals de Panasonic  DMC-TZ55 of een echte videocamera zoals bijvoorbeeld de PANASONIC HC-V550. Moeilijk! Ik ga denk ik advies inwinnen bij een camera winkel in Arnhem.

Malm bed IKEA – Al heel lang wil ik een ander bed. Een bed die qua kleur meer past bij de rest van mijn slaapkamermeubels. Ik heb al een aantal zwartbruine meubels uit de Malm collectie (ladekast en twee nachtkastjes), maar het zwartbruine bed ontbreekt nog. Ik wil ook heel graag een bed met lades. Nu heb ik er één waar niks onder kan liggen behalve stof en haren. Het Malm bed van IKEA met 4 dekenlades is daarom perfect. Ik kan niet wachten tot ik dit bed ga kopen. Gelukkig heb ik nog wat bonnen liggen. Ook nog verjaardagsgeld, dus het begin is er.

Statief – Dit heb ik gewoon echt nodig! Het statief wat ik nu heb vond ik super fijn, maar het gedeelte wat je in je camera schroeft is nu aan een aantal kanten afgebroken, waardoor de camera niet meer stevig op het statief zit. Ik denk dat ik gewoon weer voor een Hama statief ga. Dit is een item van mijn wishlist die ik snel ga aanschaffen.

Philips Wake Up Light – Ik merk dat ik steeds meer moeite heb om ‘s ochtends goed wakker te worden en gelijk mijn bed uit te gaan. Als ik om 8:00 uur begin met werken, dan sta ik om 5:45 uur op (ja ik heb veel tijd nodig ‘s ochtends), maar de wekker gaat zo abrupt af dat ik heel moe wakker word. Een Philips Wake Up Light lijkt me daarom wel prettig. Op een natuurlijkere manier wakker worden.

Sporthorloge – Dit heb ik al op veel blogs voorbij zien komen. Een sporthorloge. Ik hoef er niet één zoals hardlopers vaak gebruiken, maar meer zo’n Garmin Vivovit of JawBoneUp variant. Eentje die je slaap registreert en daarnaast registreert wat je overdag aan beweging krijgt. Maar ook één die me stimuleert om meer te bewegen.

Marc Jacobs horloge – Een horloge van Marc Jacobs, dat staat al jaren op mijn wishlist, maar iedere keer dan koop ik weer andere dingen. Ik vind het lastig om te bepalen welke van de zoveel mooie varianten ik dan wil. Ik denk dat ik een zilveren heel mooi vind. Misschien maar iedere maand € 20 apart leggen, dan heb ik het aan het einde van het jaar wel bij elkaar.

Philips Visa Pure – De afgelopen tijd (maanden) heb ik veel gelezen over de elektrische gezichtsreinigers met een borstel. Mij lijkt dat ook wel wat om mijn gezicht onder de douche te reinigen met mijn favoriete reinigingsgel en zo’n borstel. Ik lees veel over de Clarisonic, maar ook de Philips Visa Pure vind ik een interessante optie.

Havermoutje kookboek – Het Havermoutje Kookboek kwam ik deze week tegen op de blog van de Groene meisjes. En aangezien ik echt heel erg fan ben van havermout wil ik wat meer recepten uitproberen. In dit boek staan 70 recepten die allemaal als basisingrediënt havermout hebben. Dit item is relatief goedkoop op mijn wishlist.

Zilveren Pandora ring – Ah! Pandora heeft zulke prachtige sieraden en ik wil toch een keer graag een zilveren ring die wat duurder is, maar wel langer meegaat en niet verkleurd. Ik kan bijna niet kiezen tussen alle mooie varianten. Met steentjes, zonder steentjes, subtiel of wat opvallender. Ik vind het allemaal heel erg leuk!

Wat staat er nog op jouw wishlist?

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Mandy 22 januari 2015

  Wat een mooie wishlist!! Ik heb de verre voorloper van de Panasonic DMC-TZ55 gehad en het is echt een super camera! Ook om mee te fotograveren. Een wake up light en Visa pure staan ook op mijn wishlist.

 • Reageer Danielle 22 januari 2015

  Leuke wishlist! Ik wil ook nog een statief maar wil er stiekem niet te veel geld aan uitgeven.. ga dus denk ik ook voor dat HAMA statief.. 😉 bedankt voor de “tip”

 • Reageer Manon 22 januari 2015

  wat een mooie wishlist, een statief is echt heel handig. Zelf weet ik even niets, wow dat komt niet vaak voor haha 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 22 januari 2015

   Haha soms heb je van alles in je hoofd en andere keer weet je helemaal niks.

 • Reageer Laura 22 januari 2015

  Leuke wishlist! Marc Jacobs horloge vind ik ook echt heel mooi. Daarnaast staat een compact camera ook op mijn wishlist, alleen dan niet voor vloggen;)

  xx Laura

 • Reageer Svenja 22 januari 2015

  Oeh, ik word hebberig van je wishlist! Het havermout boek lijkt mij ook geweldig, want dat is toch wel mijn favo ingrediënt! Een statief wil ik ook nog heel graag hebben!

 • Reageer Maaike 22 januari 2015

  Dat Havermoutje kookboek lijkt mij erg leuk!

 • Reageer Sanae 22 januari 2015

  Leuke wishlist! Ik wil ook nog graag een statief. Eentje die wat gewicht aan kan.. Dat horloge is trouwens super mooi!

 • Reageer Melissa Charlotte 22 januari 2015

  Mooi wishlist!

 • Reageer Bertine 22 januari 2015

  wauw wat een mooie wishlist! dat idee voor het marc jacobs horloge vind ik wel goed: elke maand 20 euro apart leggen..

 • Reageer Manon 22 januari 2015

  Wat een mooie wishlist, ik wil ook nog wel zo een vlogcamera hebben!

 • Reageer Mirjam 22 januari 2015

  Leuke lijst! Zo’n horloge lijkt mij ook wel heel handig 🙂
  Ik heb nog nieuwe laarzen nodig, dus die staan op mijn wishlist!

 • Reageer Michaela 22 januari 2015

  Heel mooi dat MJ horloge, wil er zelf ook nog graag een!

 • Reageer Nicole 22 januari 2015

  Erg leuke wishlist. Ik heb zelf ook het malm bed en het is zekerweten een aanrader!

 • Reageer Saraya 22 januari 2015

  Mooie wishlist!
  Ik wil ook al een tijdje een boxspring 🙂
  X

 • Reageer Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 22 januari 2015

  Het havermout boekje pik ik van jou. Ik ben er dol op.

  Wake up light van Philips geeft heel fijn licht, ook goed te gebruiken als je de wekker niet gebruikt.

  Zelf ben ik ook op zoek naar een goed sporthorloge.

  Leuke wishlist! Succes met de camera, ben benieuwd!

 • Reageer Dina 23 januari 2015

  Mooie wishlist! Ik wil graag zon. Kan dat ook op mijn wishlist?

  • Reageer GLAMOURMOES 23 januari 2015

   Haha je mag het op je wishlist zetten ;). Helaas kan je zon niet kopen. Misschien meedoen aan de 538 Zomerweek 😛 Kun je een reis naar Curacao winnen.

 • Reageer Sophie 23 januari 2015

  Oh ik kan bijna je hele wishlist wel delen haha! Ik wil ook een camera met een kantelbaar scherm gezien ik veel film op vakanties en een statief is ook meeer dan welkom. Helaas ben ik nog even niet jarig 🙁

 • Reageer Cindy 24 januari 2015

  Wat een mooie wishlist! Mijn statief zit ook muurvast, moet ik nog een keer los zien te draaien, vrees ik.

 • Reageer Fleur 25 januari 2015

  Wat een fijne wishlist! Ik wil ook heel graag een vlogcamera en een wake up light!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Primark – Hask Argan Oil Repairing conditioner

  Een tijd geleden gooide ik een conditioner bij de Primark in mijn shoppingbag, gewoon omdat ik nieuwsgierig was en omdat...

  Close