Primark – Hask Argan Oil Repairing conditioner

21 januari 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijd geleden gooide ik een conditioner bij de Primark in mijn shoppingbag, gewoon omdat ik nieuwsgierig was en omdat de ingrediëntenlijst er eigenlijk best goed uit zag. Ik kocht de Hask Argan Oil Repairing conditioner bij de Primark in Arnhem geloof ik, dus dat is al een behoorlijk wat maanden terug. De afgelopen weken heb ik hem eindelijk getest en vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vond.
Primark Hask Argan Oil Repairing Conditioner

Follow on Bloglovin

Hask Argan Oil Repairing conditioner

Ik had deze conditioner al een tijdje in het beautyschap bij de Primark gezien, maar steeds niet meegenomen, omdat ik niks nodig had, maar in september was de nieuwsgierigheid zo groot, dat ik hem in mijn mandje gooide. Vooral omdat de ingrediëntenlijst er wel goed uitzag. Dit is wat Hask er zelf over zegt:

Frizzed hair got you frazzled? Damaged hair got you down? Revive and restore the look of your hair with Hask® Argan Oil from Morocco Repairing Conditioner. Infused with moisturizing Argan Oil, this conditioner penetrates the hair shaft, gently softening and detangling while protecting against damage and breakage, leaving even the most rebellious hair frizz-free, silky-soft and super glossy. It’s no wonder they call Argan Oil the “Miracle Oil”! Ideal for dry, damaged or color-treated hair, this conditioner’s lively scent will also refresh and uplift your senses.

Hask Argan Oil Primark

Verpakking

De verpakking van deze conditioner is groot en ziet er Marokkaans aan. De kleuren en het logo passen wel bij de oorsprong van het belangrijkste ingrediënt. Verder is de fles dus groot en van plastic. Hij is voorzien van een klikdop. De combinatie van bruin en blauw is prima en de witte tekst achterop is klein maar nog wel leesbaar. Het lettertype dat voorop is gebruikt doet me heel erg denken aan zo’n standaard Word font, maar verder prima. Het is geen hoogstaande luxe verpakking, maar het is ook geen dure conditioner. Je krijgt voor € 4 een fles van 355 ml! Dat is veel!

Ingrediënten

Hieronder zie je de ingrediëntenlijst van de Hask Argan Oil conditioner. Al vrij snel zie je de argan olie staan, sheabutter, olijf en kokos olie. Dit is waarom ik best enthousiast werd over dit product. Daarnaast claimt het product geen sulfaten en parabenen te bevatten. Pluspunt!
Hask Argan Oil conditioner

Product/geur

De conditioner heeft een handige klikdop, die je aan de ene kant naar beneden drukt, waarna er aan de andere kant een opening verschijnt waar de substantie uitkomt. Het is hierdoor bijna onmogelijk dat de conditioner gaat lekken. Ideaal. Op de tweede foto hieronder zie je de substantie en textuur van de Hask Argan Oil repairing conditioner. Ik hou van dikke, volle conditioners en dat is deze zeker. Hij loopt niet van mijn hand af, maar is wel heel gemakkelijk te verdelen in mijn haren. De kleur is gewoon standaard wit, niks bijzonders.

De geur is wel een geur waar je van moet houden. Ik vind de repairing conditioner wel lekker ruiken. Het is niet een argan olie geur, maar meer citrusachtig, waarschijnlijk sinaasappel. Lekker fris en zoetig. Maar als je niet zo van sinaasappelgeur in je haar houdt, dan zou ik deze conditioner niet kopen.
Hask Argan Oil Primark Hask Argan Oil Primark

Ervaring

Zoals je misschien al een beetje tussen de regels door hebt kunnen lezen ben ik wel te spreken over deze conditioner. Ik gebruik momenteel dit product in combinatie met de Herbal Essences Clearly Naked shampoo. Ik breng het aan op nat haar, na de shampoo, was vervolgens mijn lichaam en spoel mijn haren dan uit. Ik focus mij met de conditioner voornamelijk op de puntjes, omdat deze het meest te verduren hebben. De subtiele citrusgeur is heerlijk onder de douche. Als ik de conditioner uitspoel voelt mijn haar heerlijk zacht aan en ook gevoed. Daarnaast heb ik geen klitten in mijn haar en hoef ik ook geen borstel te gebruiken. Ik kan gelijk door met het aanbrengen van een haarolie en mijn krullenmousse. Ik ben meer dan tevreden over de Hask Argan Oil Repairing conditioner.
Hask Argan Oil Primark

De Hask Argan Oil Repairing conditioner is te koop bij de Primark op de beauty afdeling voor € 4.

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Beautyjuf 21 januari 2015

  Ahh, deze fles heb ik enkele weken geleden in mijn handen gehad. Uiteindelijk teruggezet, omdat ik niet zo goed wist wat de kwaliteit zou zijn. Als ik het zo lees, had ik ‘m beter mee kunnen nemen, haha! Het klinkt als een fijne conditioner!

 • Reageer Raounak 21 januari 2015

  Ik vind hem zo fijn! Ze hebben d’r ook olie van, ook voor bijna niets!

 • Reageer Sanae 21 januari 2015

  Je hebt me overtuigd! Ik heb deze conditioner zo vaak in mijn mandje gedaan en er weer uitgehaald. Volgende keer gaat ie mee! Ik houd wel van een citrusgeurtje!

 • Reageer rachel 21 januari 2015

  klinkt als een fijn product!

 • Reageer Mandy 21 januari 2015

  De conditioner is inderdaad fijn! De shampoo vond ik daarentegen wat minder. Alsof het minder goed werkte dan andere shampoo’s. Fijne review!

 • Reageer Nicole 21 januari 2015

  Klinkt erg fijn. Wat grappig dat ze dat nu ook al hebben bij de primark!

 • Reageer Esra 21 januari 2015

  Klinkt goed! De volgende keer dat ik naar de Primark ga neem ik deze zeker mee! X

 • Reageer bymarlayne 21 januari 2015

  Klinkt goed! De volgende keer als ik bij Primark ben, neem ik hem zeker mee.

 • Reageer Manon 21 januari 2015

  Oh jeetje hier was ik al benieuwd naar, maar bij de Primark durf ik qua cosmetica enz niet veel mee te nemen

 • Reageer Madeleine 21 januari 2015

  Hmm, ik zag het ook staan. Durfde het niet mee te nemen! Volgende keer wil ik het zeker een keer gaan proberen 🙂 Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reageer Bertine 21 januari 2015

  ik heb wel eens arganolie van dit merk zien staan, maar deze conditioner nog niet eerder. klinkt wel goed.

 • Reageer Saraya 21 januari 2015

  Klinkt als een fijne conditioner 🙂
  X

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 21 januari 2015

  Dat klinkt goed. Ik was altijd bang hij tegen zou vallen.

 • Reageer Claudia 28 januari 2015

  Ik vind de citrus geur verschrikkelijk 😛 En ik ben zelf veel minder te spreken over de producten van de Primark, mijn haar ziet er niet uit op dit moment 🙁

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #42 Taart, Vitesse – PSV en carnavalsoutfit

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #42 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close