Douche en verzorgingsproducten 18 januari 2015

19 januari 2015 | Geplaatst in Beauty

Ik stond gisterochtend onder de douche en toen kreeg ik een nieuw idee voor een nieuw artikel op mijn blog. Volgens mij heb ik het al eens heel lang geleden gedaan, een artikel over de producten die ik gebruik tijdens en na het douchen. Ik kom namelijk niet altijd toe aan het reviewen van alle producten die ik gebruik, maar door middel van dit artikel kan ik wel mijn mening geven over meerdere producten en krijgen jullie een idee wat ik zoal gebruik in de dagelijkse verzorging. Vandaag dus de producten die ik gisteren gebruikt heb.
douche- en verzorgingsproducten

Follow on Bloglovin

Douche- en verzorgingsproducten 18 januari 2015

Tijdens en na het douchen zijn er een hoop producten die ik gebruik om mijn haren en lichaam te verzorgen. In totaal heb ik gisteren negen producten gebruikt. Als ik mijn haren niet was, dan gebruik ik maar zes producten. Het zijn producten van A-merken, maar ook wat huismerken. De producten zijn allemaal onder de € 10 en prima verkrijgbaar in Nederland op de mousse, intieme waslotion en gezichtspeeling na. Benieuwd welke producten ik precies gebruik?

Herbal Essences Clearly Naked en Hask Argan Oil conditioner

Als eerste begin ik met de shampoo en conditioner die ik momenteel gebruik. Ik was mijn haren 3/4 keer per week. Meestal om de dag en ‘s avonds, maar dit keer had ik zaterdagavond na het bijwonen van Vitesse – PSV geen zin meer om me te douchen, dus werd het zondagochtend. Ik gebruik momenteel de Herbal Essences Clearly Naked Glans shampoo die ruikt naar witte thee en muntextracten. Ik vind het een fijne shampoo die bijzonder ruikt en lekker schuimt. Na de shampoo gebruik ik sinds een tijdje de Hask Argan Oil Repairing conditioner die ik kocht bij de Primark. Deze conditioner bevalt me tot nu toe erg goed en ruikt een beetje naar citrusvruchten. Verzorgt mijn haar en maakt het zacht.
Hask en Herbal Essences

Jessa intieme verzorging en Dove Purely Pampering doucheschuim

Al heel lang gebruik ik een intieme waslotion van het merk Jessa. Deze is te koop bij de DM Drogerie in Duitsland. Het is de Jessa Intimplfege Washlotion. Ook de intieme zone heeft verzorging nodig. Als douchegel/badschuim/doucheschuim gebruik ik de Dove Purely Pampering Pistache Magnolia. Dit is een van mij meest favoriete producten voor het wassen van mijn lichaam. De review lees je hier. De geur is zo lekker! Hij is in Nederland alleen in de bodylotion variant te koop, maar niet minder lekker daardoor.
_MG_8982

Neutrogena gezichtspeeling en Rituals deodorant

Dan gaan we door naar de verzorging voor mijn gezicht. Gisteren pakte ik een gezichtspeeling, om de dode huidcellen weer te verwijderen van mijn gezicht. Ik gebruikte de Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit peeling. Deze ruikt heerlijk fris en maakt mijn gezicht schoon en laat mijn huid zacht en verzorgt achter. De uitgebreide review van de peeling lees je hier. En de afgelopen week nam ik een nieuwe deodorant in gebruik de Rituals Qi Gong Yi Yi Ren & Organic White Lotus deodorant. Oeh die is fijn zeg en wat ruikt ie lekker! Binnenkort kun je een review verwachten.
_MG_8983

Kruidvat Body Butter

Om mijn huid na het douchen nog wat extra te verzorgen gebruikte ik de Kruidvat Body Butter Olive Macadamia. Deze heb ik sinds vorige week in gebruik genomen, omdat ik een beetje een winterse geur wilde hebben. De andere butters en lotions die open zijn, ruiken me nu allemaal te zoet. Deze heeft een lekkere warme geur en verzorgt mijn huid echt goed. Ik ben er erg tevreden over en ook hier kun je nog een review van verwachten.
_MG_8985

Balea krullenmousse en Dove haarolie

Uiteraard moeten mijn haren ook nog even verzorgt worden na het douchen. Als eerste breng ik de Dove Pure Care Dry Oil aan in het onderste gedeelte van mijn haren. Deze haarolie ruikt heerlijk en geeft mijn haar glans en verzorging in de punten. Review lees je in dit artikel. En als laatste breng ik de Balea Krullenmousse aan die ik altijd koop bij de DM Drogerie. Dit is de allerfijnste haarmousse die ik tot nu toe heb geprobeerd en getest.
_MG_8984

Welke producten gebruik jij momenteel?

 

 

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Marjolein 19 januari 2015

  Dovveee is mijn favoo! x

 • Reageer Mandy 19 januari 2015

  Wat een fijne producten! De ritauls deo is inderdaad fijn, ik heb ooit een keer een mini gekregen. Heerlijk ruikt het.

 • Reageer Svenja 19 januari 2015

  Wat gebruik je een hoop heerlijke producten! Ben nu wel heel erg benieuwd naar de argan Oil Repairing conditioner! De deodorant van de Rituals lijkt mij ook heerlijk, vind alle geurtjes van de Rituals altijd zo fijn ruiken!

 • Reageer Nicole 19 januari 2015

  Hele leuke producten. Ik gebruik zelf ook de Herbal Essences shampoo, hij is zo ontzettend fijn!

 • Reageer Sanae 19 januari 2015

  Fijn om te lezen dat de conditioner van de Primark je goed bevalt. Ik heb die echt 3x in mijn mandje gedaan en uiteindelijk toch maar eruit gehaald. Toch maar een keer halen.

  • Reageer GLAMOURMOES 19 januari 2015

   Ja de ingrediëntenlijst ziet er eigenlijk ook heel goed uit. Dus ik vind het wel een aanrader.

 • Reageer Quinty 19 januari 2015

  Het ziet eruit als fijne producten, ik gebruik krul shampoo van andrelon en zeep van de etos haha ik hou er nooit zo van om lang onder de douche te staan dus laat ik het zo simpel mogelijk 😉
  Liefs Quinty

 • Reageer Manon 19 januari 2015

  Je gebruikt echt een heleboel lekkere producten! De kruidvat body butters vind ik ook erg lekker

 • Reageer Chloe Sterk 19 januari 2015

  Lekkere producten 🙂

 • Reageer Anita 19 januari 2015

  Fijne producten! De deodorant van Rituals is zeker fijn.

 • Reageer Anouk 19 januari 2015

  Wat leuk om te zien wat je allemaal onder de douche gebruikt! De kruidvat bodybutter is inderdaad heel erg fijn!

 • Reageer Beautyjuf 19 januari 2015

  Wat een fijne producten! De body butter van Kruidvat is hemels! Al heb ik er een andere variant in: Blueberry & Lychees.

 • Reageer Madeleine 19 januari 2015

  Hmmm heerlijk! Wat een goed idee om zo’n artikel te maken. Kort maar krachtig, vind ik fijn om zo te lezen. Liefde voor de kruidvat bodybutters 🙂 Ik heb de herball shampoo ook, goddelijk!

 • Reageer Saraya 19 januari 2015

  Leuk om dit te zien!
  Je gebruikt fijne producten 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Bloggerslife #1 Nieuwe woorden en afkortingen

  De blogwereld is een wereld op zich, met beautybloggers, fashionbloggers, foodbloggers, lifestylebloggers, je kunt het zo gek niet bedenken of...

  Close