Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie

17 januari 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Scrubben is goed voor je huid als je het één keer per week doet. Ik vind het heerlijk om mezelf af en toe te verwennen met een scrub om mijn huid te scrubben en dode huidcellen te verwijderen. Sinds een tijdje heb ik de Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie in de badkamer staan en die gebruik ik ontzettend graag. Vandaag daarom een review van deze fijne en heerlijk ruikende scrub.
Kneip Sugar Body Scrub amandelolie

Follow on Bloglovin

Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie

Een scrub heb je in verschillende soorten en Kneipp heeft twee scrubs met suiker als hoofdingrediënt in de schappen liggen bij de drogist. De Sugar Body Scrub arganolie – vijgenmelk en de variant met amandelolie die ik vandaag test. Dit is wat Kneipp zelf zegt over de scrub:

Gun jezelf en je huid de zachte verzorging van de sugar body scrub amandelolie. Deze sugar body scrub biedt intense verzorging voor de huid en heeft een betoverende geur. De amandelolie bevat essentiële vetzuren en vitamine A en E om de huid intensief te voeden en te beschermen. Breng de scrub aan op de vochtige huid. Masseer zacht en verwijder zo de dode huidcellen. Afspoelen met warm water voor een heerlijk zachte huid. [Kneipp]

Kneipp Sugar Body Scrub

Ingrediënten

Kijk wat een heerlijke ingrediëntenlijst met verzorgende oliën!  Daarnaast ook goed om te lezen dat er geen conserveringsmiddelen en minerale oliën in zitten. Hier word je natuurlijk heel blij van.

Sucrose, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Sine Adipe Lac, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Guaiacum Offi cinale Wood Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Oil, Limonene, Linalool, Coumarin, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Glycerin, Aqua (Water), Tocopherol.
Kneipp Sugar Body Scrub

Verpakking

De Sugar scrub van Kneipp zit in een lekkere grote plastic pot met een inhoud van 200 gram. Een flinke pot dus. Het design is herkenbaar ‘Kneipp’. Ik vind het mooi en degelijk. En roze doet het bij mij altijd goed haha. Er staat voldoende informatie op en de pot maak je open met een draaideksel. Na het openen tref je een gesealde pot aan, hierdoor weet je zeker dat hij nog niet gebruikt is als je de scrub koopt. Altijd een fijn idee. Daarnaast is de scrub maar 3 maanden houdbaar, dus zeker belangrijk dat hij nog dicht zit als je hem niet direct wil gebruiken. Goed ook dat er op staat dat er kans is op uitglijden in de douche of het bad. Dit komt doordat er natuurlijk veel oliën in zitten. Hieronder nog een aantal punten die Kneipp benoemt op haar website over de scrub:

 • Natuurlijke suiker scrub in olie
 • Hoog percentage natuurlijke verzorgende oliën
 • Hydrateert en verzorgt de huid
 • Zijdezachte verzorging voor een stralende huid
 • Hoogwaardige amandelolie en amandelmelk
 • Zonder conserveringsmiddelen*
 • Zonder minerale oliën
 • Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
 • Succesvol dermatologisch getest
 • Niet getest op dieren

Kneipp Sugar Body Scrub

Product en ervaring

De scrub doet z’n naam echt eer aan, want je ziet en voelt de suiker overduidelijk. Toen ik de pot voor de eerste keer opende, zag je ook duidelijk het laagje olie bovenop de scrub liggen. Dit moet je weer even mengen met de suiker als je het gaat gebruiken. Ook de geur komt je gelijk al tegemoet op het moment dat je het folie van de pot afhaalt. Hmmmm echt heerlijk! Zoet, maar niet fruitig of  mierzoet. Gewoon zoet en warm. Heerlijk voor in de winter!

Oeh wat ben ik toch enthousiast over deze scrub. Het is wat onhandig als je de pot open moet doen en er wat uit moet halen onder de douche, maar als je een randje hebt in de douche of iets, dan zet je het daar op en haal je met je vingers een beetje product uit de verpakking. Je hebt niet heel veel nodig om je lichaam een heerlijke scrubbeurt te geven. Vervolgens spoel je de grove deeltjes er weer af en voel je al dat je huid heerlijk zacht is. Tijdens het afdrogen merk je dat er een beschermend zacht laagje achter is gebleven op je huid. Mijn huid voelt ontzettend zacht aan na het douchen! Ik ben echt heel enthousiast. En die geur! Ik blijf er aan ruiken.
Kneipp Sugar Body Scrub Kneipp Sugar Body Scrub

Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie is verkrijgbaar bij de drogist voor € 8,99

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Yudeska 17 januari 2015

  Fijne review, mooie fotos ook. Ben super enthousiast over het merk kneip.

 • Reageer Svenja 17 januari 2015

  De substantie ziet er zo ontzettend fijn uit <3 Deze scrub staat nog hoog op mijn wishlist, het lijkt mij echt een heerlijk product!

 • Reageer Beautyjuf 17 januari 2015

  Oh ja, deze moet ik ook nog steeds uitproberen! Staat al enige tijd in mijn kast, oeps…Fijne review! Klinkt veelbelovend 🙂

 • Reageer Esmee 17 januari 2015

  De scrub doet me denken aan Rituals alleen dan budget proof, ik ben benieuwd naar de geur!
  XOXO esmee

 • Reageer Sarah 17 januari 2015

  Ik ben al benieuwd hoe het aanvoelt!

  Sarah x

 • Reageer Jhemyla 17 januari 2015

  Ik heb normaal altijd de scrub van Rituals maar wow wat is die eigenlijk overprized. Als die op is ga ik eens voor deze variant kijken. Bedankt voor de mooie review.

 • Reageer Fleur 17 januari 2015

  Lijkt me een ontzettende fijn geur en scrub!

 • Reageer Jorien 17 januari 2015

  Lijkt me erg fijn!! Alleen gebruik ik bijna nooit scrub… zou ik wel moeten doen 😉

 • Reageer Nicole 17 januari 2015

  Echt, je foto’s zijn zo geweldig mooi! Ook echt een fijne review. Het lijkt me een fijn product.

 • Reageer Petra 17 januari 2015

  Ohhh deze is zo heerlijk, ik gebruik hem zelf ook erg graag….

 • Reageer Laura 17 januari 2015

  Klinkt goed! Ben sowieso altijd wel tevreden met de producten van Kneip:)

  xx Laura

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 17 januari 2015

  Ik heb deze ook. Het is echt een heerlijke scrub!

 • Reageer Anna 17 januari 2015

  Mmmmm… lekker!

 • Reageer Miss Paperfection 17 januari 2015

  Mooie foto’s! Lijkt mij een fijne scrub!

 • Reageer Sanae 17 januari 2015

  Fijne review! Alleen al de naam klinkt heerlijk! De substantie ziet er ook goed uit!

 • Reageer Jenn 20 januari 2015

  Dat klinkt goed!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  P2 Sand Style nagellak 020 Lovesome en 090 Opulent

  Soms ben ik in mijn nagellakstash aan het kijken en kom ik weer lakjes tegen die ik een beetje vergeten...

  Close