P2 Sand Style nagellak 020 Lovesome en 090 Opulent

15 januari 2015 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

Soms ben ik in mijn nagellakstash aan het kijken en kom ik weer lakjes tegen die ik een beetje vergeten was. Zo kwam ik twee lakjes tegen van het merk P2 die ik al tijden geleden bij de DM Drogerie in Duitsland had gekocht. Toen ik ze vorige week weer een keer tegen kwam ben ik ze weer gaan swatchen en heb ik gelijk foto’s gemaakt. Vandaag de swatches van de P2 Sand Style nagellak in de kleuren 020 Lovesome en 090 Opulent.
P2 Sand Style

Follow on Bloglovin

P2 Sand Style nagellak

De Sand Style nagellakjes zijn natuurlijk al een tijdje bekend in de beautywereld en er zijn nog steeds veel merken die ze verkopen en nieuwe kleuren toevoegen aan hun collectie. Ik heb twee lakjes van het Duitse merk P2 in mijn stash. Twee hele verschillende kleuren, maar ik vind ze beide ontzettend mooi.

P2 over de Sand Style nagellak: “Briljante blikvanger op elke hand: de Sand Style nagellak heeft een gestructureerde ‘finish’. Zoals het zand wordt de glitter op het nageloppervlak aangebracht en zorgt het voor een 3-dimensionaal effect. Deze nagellak zorgt er voor dat je een tweede blik wilt werpen op de nagels.”
P2 Sand Style

020 Lovesome

020 Lovesome is een lekker roze kleurtje met gouden en rode glitters. Het is niet gelijk een kleur die je nu op je nagels zou aanbrengen, maar het kan prima. Dit lakje heeft twee laagjes nodig, voor het gewenste effect. Ik vind het echt een gave kleur en door het zonlicht zien je nagels er iedere keer weer anders uit.

020 Lovesome

090 Opulent

020 Opulent is meer een kleur voor dit jaargetijde. In het flesje een mooie donkergroene kleur, maar op je nagels is het een donkergrijze/zwarte basis met heel veel groene glitters. Ook bij deze nagellak zijn de glitters in het zonlicht steeds weer een andere kleur. De ene keer groen en dan weer blauw. Heel erg mooi. Een mooi najaarskleurtje.

090 Opulent

Swatches

Op onderstaande foto’s zie je de swatches van beide lakjes. Ik vind het resultaat echt heel tof. Het kwastje van de nagellak is prima, de haartjes zijn allemaal even lang en je brengt gemakkelijk de nagellak aan. Daarnaast droogt de lak voor mijn gevoel veel sneller dan een normale nagellak, maar dat weet ik niet exact, want ik heb geen timer gebruikt. Zodra de lak droog is voel je de ruwe textuur op je nagels. Het is wel een gek gevoel, maar je went er wel snel aan. Het is echt een zand effect dat je op je nagels hebt. De lakjes blijven redelijk lang zitten met een normale basecoat. Ik heb een peeloff base coat gebruikt en als die warm wordt onder de douche laat de lak vrij snel los. Maar als je een avondje deze lak op je nagels wil hebben is het wel makkelijker verwijderen met de peel off base coat. Bijvoorbeeld met de Miss Sporty Peel Off base coat.

Opulent is een mooie donkere najaarskleur, die ook twee laagjes nodig heeft voor een mooie dekking. Hij komt wat donkerder over op je nagels dan in het flesje, maar ondanks dat vind ik het een prachtig lakje.

Lovesome is een heerlijk vrouwelijk roze lakje met veel gouden glitters en hier en daar wat roods. Het lakje is prachtig op je nagels net zoals dat ie is in het potje.

swatches P2 Sand Style nailpolish

De P2 Sand Style lakjes zijn o.a. te koop bij de DM Drogerie in Duitsland voor € 1,95. Op dit moment zijn er 9 verschillende kleuren verkrijgbaar. Lovesome is nog wel te koop, Opulent helaas niet meer.

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Nicole 15 januari 2015

  Wat een ontzettend mooie lakken!

 • Reageer Cindy 15 januari 2015

  Wat een mooie kleurtjes zeg!

 • Reageer Sanae 15 januari 2015

  Ik vind die groene net iets leuker! Wauw! Ik houd sowieso heel erg veel van glittertjes!

 • Reageer mariëlle 15 januari 2015

  Ik ben niet zo van de sand style, maar de kleuren zijn leuk!

 • Reageer femketje 15 januari 2015

  oeh die zijn pretty 😀

 • Reageer Anouk 15 januari 2015

  Wat een schattige lakjes!

 • Reageer Bertine 15 januari 2015

  die rode is mooi! al ben ik niet meer van de zand lakken tegenwoordig

 • Reageer bymarlayne 15 januari 2015

  Mooie lakjes!

 • Reageer Manon 15 januari 2015

  Wat een leuke kleuren!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 15 januari 2015

  Ik heb deze ook. Ze zijn echt pretty!

 • Reageer Mandy 15 januari 2015

  Wat een mooie kleuren. P2 nagellak vind ik erg fijn. Volgens mij heb ik Lovesome ook. Nou ja, je bent dus niet de enige die niet weet wat voor n lakjes er in de kast liggen.

 • Reageer marjolein 15 januari 2015

  Ik ken dit merk helemaal niet, maar ik vind de lakjes wel erg mooi x

 • Reageer Saraya 16 januari 2015

  Prachtige lakjes 🙂
  X

 • Reageer Northflix 16 januari 2015

  Ik vind ze mooi! Heb er nu spijt van dat ik ze niet heb gekocht in Duitsland.

 • Reageer Marloes 16 januari 2015

  Wat een leuke lakjes zijn dit zeg!

 • Reageer Quinty 16 januari 2015

  Hele mooie lakjes , het zijn echt mooie kleuren
  Liefs Quinty

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Nike Revolution 2 sneakers

  Al langere tijd wilde ik Nike sneakers om casual te dragen, maar de prijs hield me steeds tegen. Het was...

  Sluiten