Nike Revolution 2 sneakers

14 januari 2015 | Geplaatst in Fashion, New in

Al langere tijd wilde ik Nike sneakers om casual te dragen, maar de prijs hield me steeds tegen. Het was eventueel een optie om een vriendin van mijn nicht te vragen of ze Nikes uit Amerika wilde meenemen, maar dan moest ik wel echt zeker weten welke maat en welke soort Nikes. Best lastig. Toen ik toevallig vorige week de Bristol nieuwsbrief bekeek die ik op mijn blogemailadres ontvang, zag ik dat er korting was op verschillende Nike modellen. En guess what? Ik heb gewoon sneakers besteld en vandaag laat ik ze zien!
Nike Revolution 2

Follow on Bloglovin

Nike Revolution 2 sneakers

De laatste tijd ben ik steeds meer geïnspireerd door outfits die gecombineerd zijn met sneakers. Ik kocht laatst bij de Primark in Rotterdam al twee paar look a like Nike sneakers, beide € 13. Ik vind het erg leuk om een outfit lekker sportief en casual te maken met sneakers, die lekker lopen en er tof uit zien. Dus na een aantal maanden ging ik toch weer verder kijken. En toen stuitte ik vorige week op een mooi aanbieding van de Bristol. Ze hadden sportkleding en sneakers in de aanbieding. Eerst twijfelde ik, maar uiteindelijk bestelde ik een paar voor mij en mijn moeder.
Nike sneakers

En dit zijn ze dan, mijn nieuwe liefde ;). De Nike Revolution 2 sneakers. Heerlijke zwarte sneakers met mintkleurige veters en binnenkant. Het roze Nike logo en randje aan de veters maken het helemaal af. Ik vind de kleuren combinatie super tof, door het zwart zijn ze toch makkelijk te combineren, maar zijn ze niet saai. Ook vind ik de witte zool en groene onderkant onwijs tof.
Nike

Zijn het geen beauties? Deze Nikes zullen jullie zeker nog in een outfit voorbij zien komen. Ik heb ze al gepast en zondag aan gehad naar de sportschool. Wat een heerlijke sneakers. Het is natuurlijk altijd de vraag of ze passen, want sportschoenen vallen over het algemeen toch anders uit qua maat, maar gelukkig zitten ze goed! Ik heb maat 40 bestelt en die passen perfect. Het is de bedoeling dat ik deze schoenen vooral onder normale outfits ga dragen en ook als ik een langere wandeling wil maken met de hond.

Nike Revolution 2

Vorige post Volgende post

23 reacties

 • Reageer Nicole 14 januari 2015

  Echt hele gave sneakers. Super mooi!

 • Reageer mariëlle 14 januari 2015

  Ze zijn echt leuk! Ik heb ook een paar van Primark, maar ik durf het niet zo goed zo te dragen eigenlijk…

 • Reageer jenn 14 januari 2015

  Erg mooi!

 • Reageer Nicetobeout 14 januari 2015

  Ik vind ze erg leuk, de kleuren ook!

 • Reageer Sanae 14 januari 2015

  Leuke schoenen! En nog leuker dat je ze met korting hebt kunnen scoren! Ik ben totaal geen sportschoenliefhebber, maar wordt toch wel erg blij van m’n nikes tijdens het sporten haha!

 • Reageer rachel 14 januari 2015

  zien er erg leuk uit zeg ik hou van sneakers!

 • Reageer Svenja 14 januari 2015

  Oh my, wat zijn ze gaaf! Heel mooi en fris met die mint groene kleur <3

 • Reageer Melanie 14 januari 2015

  Ohh hele leuke sneakers! Ik ben benieuwd naar hoe je ze gaat combineren! 🙂

 • Reageer Raounak 14 januari 2015

  Wat zijn ze leuk!! Vooral die zachte kleuren

 • Reageer Bertine 14 januari 2015

  ze zijn leuk!!

 • Reageer Sarah 14 januari 2015

  Ze zijn super leuk! De kleuren zijn helemaal mijn ding 🙂

 • Reageer Rosa 14 januari 2015

  Echt mooie kleurcombinatie, ik ben benieuwd naar je outfit met deze sneakers 🙂

 • Reageer Bente 14 januari 2015

  Wat een leukerds!!

 • Reageer Jorien 14 januari 2015

  Ze zijn gaaf! En lekker vrolijk die kleurtjes 🙂 Ben ook wel benieuwd naar een outfit met deze sneakers 😉

 • Reageer bymarlayne 14 januari 2015

  Gave sneakers! Een vriendin van me heeft ze ook 🙂

 • Reageer Sarah 14 januari 2015

  Coole sneakers!

  Sarah x

 • Reageer Manon 14 januari 2015

  Wat een super gave sneakers!

 • Reageer Madeleine 14 januari 2015

  Wat zijn ze mooi! <3_____<3

 • Reageer Saraya 14 januari 2015

  Wauww erg mooi 🙂
  X

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 14 januari 2015

  Wat een leuke schoenen!

 • Reageer Marlijn 15 januari 2015

  Ze zijn leuk, niet te opvallend waardoor ze bijna overal wel bij passen. En als het goed is lopen ze ook nog fijn (beter als allstars enzo).

 • Reageer Claudia 16 januari 2015

  Die kleuren maken die schoenen echt tof. Ik wist niet dat ze bij de Bristol ook Nike verkopen

 • Reageer Bouchra 20 januari 2015

  Hele gave sneakers!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #41 Sporten, EK Allround en wafels

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #41 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten