Top 5 favoriete producten #9

8 januari 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. Vandaag die van december, de laatste maand van 2014. Deze maand had ik de keuze weer vrij snel gemaakt. Ik koos voor een doucheproduct, haarverzorgingsproduct en gezichtsreinigingsproduct. Daarnaast de Ziaja Cocoa Butter Cream en een mascara van Miss Sporty. Welke mijn meest favoriete product was van de maand december? Dat zie je als je op ‘Read more’ klikt.
Top 5 favoriete producten #9

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #9

Had ik het vorige maand nog moeite om vijf producten te kiezen voor de top 5 favoriete producten. Deze maand had ik er niet zoveel moeite mee. Op nummer één staat mijn favoriete douchefoam van dit moment van Kneipp. Op de tweede plaats de Ziaja Cocoa Butter Cream die ik gebruik als gezichtscrème. En dan een nieuw product, een product van Philosophy, die kreeg ik van Jorien voor mijn verjaardag. Het is een 3 in 1 gezichtsreiniger. Op de vierde plaats staat een mascara van Miss Sporty die ik al een tijdje in mijn stash heb. En last but not least een haarmasker van Maria Nila, deze zat in de Beautybox van een aantal maanden geleden.

1. Kneipp Douchefoam Vijgenmelk-arganolie

Mijn enthousiasme deelde ik al in deze review. Deze heerlijke douchefoam heb ik de afgelopen maand heel vaak gebruikt. Hij is gelukkig nog niet op, dus ook deze maand kan ik er nog van genieten. Meer informatie over de douchefoam lees in de review op mijn blog.
Kneipp Douchefoam vijgenmelk-arganolie

2. Ziaja Cocoa Butter Cream

Over de Ziaja Cocoa Butter is gisteren een review online gekomen, die lees je hier, als je hem gemist hebt. Een super lekkere, dikke, volle en romige crème, die mijn huid echt heerlijk zacht maakt. Een lekkere simpele verpakking en de geur is goddelijk! Daarnaast is hij ook nog eens heel budget! Wie wil dat nou niet?
Ziaja Cocoa Butter Cream

3. Philosophy Purity Made Simple

Nadat ik al ontzettend veel gelezen had over Philosophy producten was ik toch eigenlijk wel heel nieuwsgierig geworden. Toen Jorien vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben, gaf ik aan dat ik graag de Philosophy Purity Made Simple reiniger wilde hebben. Dus zo gezegd zo gedaan. Ik kreeg de 3 in 1 cleanser en sinds die tijd gebruik ik hem bijna iedere dag onder de douche. Erg fijn!
Philosophy Purity Made Simple

4. Miss Sporty Pump Up Booster mascara

Lang geleden was ik heel erg fan van een Miss Sporty mascara, dus toen bij de Etos 1+1 gratis was besloot ik weer eens een nieuwe mascara mee te nemen. Dit keer ging ik voor de Miss Sporty Pump Up Booster mascara. Een borsteltje waar ik normaal gesproken niet zo snel enthousiast van word, maar ik ben blij verrast en gebruik de mascara nu regelmatig.
Miss Sporty Pump Up Booster mascara

5. Maria Nila Palett Luminous Colour masque

Als laatste dit heerlijke haarmasker van Maria Nila. Misschien niet voor iedereen een bekend merk, maar het is een Zweeds kappersmerk en te koop bij John Beerens. Het masker zat in de Beautybox van september. Wat een lekker haarmasker is dit zeg. De geur is verrukkelijk en het masker is lekker dik en verzorgend. Ik gebruik het masker zo’n één à twee keer per week en ik merk dat mijn haar dat waardeert. Je kunt het masker 3-5 minuten laten intrekken of 10 minuten voor extra verzorging.
Maria Nila luminous colour masque

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Nicole 8 januari 2015

  Wat een mooie producten. Die foaming showergel lijkt me zo fijn!

 • Reageer Sanae 8 januari 2015

  Die showergel <3! Ook fijn om zo'n overzicht te zien!

 • Reageer Denise 8 januari 2015

  Wat een leuk overzicht, mooie producten! <3

 • Reageer Cindy 8 januari 2015

  Ik ken de producten niet, maar ze lijken me wel fijn!

 • Reageer Manon 8 januari 2015

  Dat haarmasker is idd heel erg fijn!

 • Reageer Erlinde 8 januari 2015

  Leuk! Ik ben ook fan van purity. En ben benieuwd naar de Ziaja Cocoa Butter Cream.

 • Reageer Malou 8 januari 2015

  Ik ken de producten niet, maar ze klinken erg fijn 🙂

 • Reageer Northflix 8 januari 2015

  Leuk lijstje!
  Purity Made Simle is hier ook favoriet!
  Ben jij trouwens al onwennig zo in de winterstop? 😉

 • Reageer Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 8 januari 2015

  Het potje haarmasker klinkt heerlijk. Leuk om jouw favorieten te zien.

 • Reageer Raounak 8 januari 2015

  Philosophy! Dat merk kan bij mij niets fout doen!

 • Reageer Sarah 8 januari 2015

  Zien er mooie producten uit! Naar Philosophy ben ik zelf al een tijdje benieuwd…

  Sarah x

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 8 januari 2015

  Wat een fijne producten. Ik heb het Maria Nila Palett Luminous Colour Masker nog liggen om te proberen. Ben benieuwd.

 • Reageer peter 9 januari 2015

  Mooie blog

  Gratisfilmsonlinekijken.blogspot.nl

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Ziaja Cocoa Butter Cream

  In december bracht ik een bezoekje aan de Ziaja winkel in Den Haag, het artikel lees je hier terug. Ik...

  Sluiten