OOTD Recap 2014

3 januari 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

In 2014 heb ik behoorlijk wat OOTD artikelen online gezet in vergelijking tot 2013. Vooral sinds september zijn dat er meer geworden, omdat ik iemand heb gevonden die het leuk vind om te fotograferen. Mijn nicht is daarom ook nu officieel mijn fotograaf voor OOTD foto’s! Thanks voor de vele foto’s die je dit jaar al hebt gemaakt! Op veel blogs heb ik ze al voorbij zien komen, de OOTD recap 2014. Ik dacht dat het niet de moeite waard was om de outfits in één artikel te verzamelen, maar het zijn er toch wel aardig wat. Omdat ik het op andere blogs ook erg leuk vond om te zien heb ik besloten het toch wel te doen.
OOTD recap 2014

Follow on Bloglovin

OOTD Recap 2014

In totaal zijn er 17 OOTD artikelen online gekomen op mijn blog. Aan het begin van het jaar ging ik naar buiten met mijn statief en maakte ik foto’s met de afstandsbediening. Aan het einde van het jaar, vanaf oktober, maakte mijn nicht de foto’s. Je ziet heel duidelijk verschil, de foto’s zijn minder ‘statisch’ en er is meer variatie in mijn ‘poses’. Ik vind het heel erg leuk om de verschillende outfits terug te zien. Het zijn allemaal items die ik nog steeds draag of zou dragen. Ik heb een hele wisselende stijl. De ene keer heel vrouwelijk en de andere keer weer comfortabel of stoer. De 17 outfits zijn hieronder terug te zien, wil je het artikel nog bekijken, dan kun je op de links klikken.

1. Flower jacket – Klik hier
OOTD recap
2. Sunday – Klik hier

OOTD recap
3. Bordeaux red – Klik hier

OOTD recap
4. ‘Eye’ am watching you – Klik hier

OOTD recap
5. Ibiza – Klik hier

OOTD recap
6. Lace peplum top – Klik hier

OOTD recap
7. Cobalt blue top – Klik hier

OOTD recap
8. Mintkleurige blazer – Klik hier

OOTD recap
9. Love is the new black – Klik hier

OOTD recap
10. Kittehscupcakes top – Klik hier

OOTD recap
11. Peplum top Vero Moda – Klik hier

OOTD recap
12. Fluffy jacket Only – Klik hier

OOTD recap
13. Houthakkersblouse Primark – Klik hier

OOTD recap
14. Zebraprint jasje Primark – Klik hier

OOTD recap
15. Gestreepte peplum top Primark – Klik hier

OOTD recap
16. Fluffy vest Promiss – Klik hier

OOTD recap
17. Eerste kerstdag – Klik hier

OOTD recap

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer mariëlle 3 januari 2015

  Super leuk overzicht, je hebt echt een leuke stijl! Ik zou meer een voorbeeld moeten nemen aan jouw outfits 😉

 • Reageer Esther 3 januari 2015

  De outfit met de mint kleurige blazer vind ik het leukst! Handig overzichtje 🙂

 • Reageer Esmee 3 januari 2015

  wat heerlijk om allemaal terug te zien! ik vind 6 & 15 erg leuk!
  XOXO esmee

 • Reageer Michaela 3 januari 2015

  Wat super leuk al die outfits!

 • Reageer Linda 3 januari 2015

  Heel erg leuk om te zien welke outfits er afgelopen jaar online zijn gekomen, erg leuk om te zien dat je duidelijk groeit! Ik ben ook heel veilig met statief begonnen, en wil hem nog weleens pakken als ik iets nieuws uit wil proberen (help, eng!) en ben ook erg blij dat mijn vrind vaker mee wilt als hij tijd heeft. Hoop dat we dit jaar nog vele leuke outfits langs zien komen!

 • Reageer Claudia 3 januari 2015

  Tof! Ik denk dat ik ook wel een outfit recap kan doen eigenlijk. Ik vind 8, 11 en 15 de leukste outfits 😀

 • Reageer Sanne 3 januari 2015

  Leuk om te zien! 🙂

 • Reageer Sanae 3 januari 2015

  Hele leuke outfits! Super tof dat je alles zo in een overzichtje hebt gezet!

 • Reageer EasyDailyFood 3 januari 2015

  Die peplum top staat je fantastisch!

 • Reageer Manon 3 januari 2015

  Hele leuke outfits om te zien.

 • Reageer Anouk 3 januari 2015

  Leuke outfits! 😉

  Liefs,
  Anouk

 • Reageer Petra 3 januari 2015

  Inderdaad je hebt dit jaar heel erg leuke outfits laten zien, natuurlijk sprak de een mij wat meer aan dan de ander maar ik heb ze met plezier bekeken…en die witte halve laarsjes, ik blijf ze geweldig leuk vinden…

  groetjes petra

 • Reageer Camille 3 januari 2015

  Great outfits! I love your blog and I have followed you with Bloglovin. If you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo

  http://www.cococami.blogspot.co.uk

 • Reageer Chantal 4 januari 2015

  Super leuke outfits, mijn favoriet is toch echt wel nummer zes. Staat je super leuk!
  Liefs,
  Chantal

 • Reageer Denise 4 januari 2015

  Heel leuk zo’n overzicht :)! Die rode peplumtop vind ik prachtig.

 • Reageer Cindy 4 januari 2015

  Superleuk overzichtje. Love the peplum tops!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in Foto op canvas van fotoopcanvas.nl

  € - Als ik iets leuk vind ter decoratie in huis of op mijn slaapkamer is het wel een foto...

  Close