New in Foto op canvas van fotoopcanvas.nl

2 januari 2015 | Geplaatst in New in

€ – Als ik iets leuk vind ter decoratie in huis of op mijn slaapkamer is het wel een foto op canvas. Begin dit jaar heb ik al een prachtige foto van Nani op Canvas laten drukken, klik hier voor het resultaat. En nu mag ik nog weer een heel mooie foto op mijn kamer laten pronken. In samenwerking met de Canvascompany heb ik een foto op canvas afgedrukt en vandaag laat ik jullie zien wat ik er van vind.
Foto op canvas

Follow on Bloglovin

Foto op canvas van CanvasCompany

Van de Canvascompany mocht ik een foto op canvas uitzoeken. Het mocht een canvasschilderij van 40 x 30 cm zijn of 30 x 40, maar net hoe je het wil zien. De vraag is natuurlijk welke foto ga je dan kiezen. Ik heb zoveel mooie foto’s gemaakt dit jaar op Ibiza, in Londen, maar ook tijdens bezoekjes aan bijvoorbeeld de Apenheul en Burgers’ Zoo, maar ook van mijn hond. Omdat ik al een foto van Nani op canvas heb, wilde ik iets anders. Het werd een foto van het prachtige eiland Ibiza, dat stond vast, maar welke? Een landschapsfoto van Ibiza, Es Vedrá of toch die ene foto waar ik met voeten van de grond op het strand van Santa Eularia Des Riu gefotografeerd ben door Jorien. Die laatste is het geworden. Wat ik van het eindresultaat vind? Dat lees je verderop.
fotoopcanvas.nl

CanvasCompany

CanvasCompany is gespecialiseerd in het printen van hoge kwaliteit foto op canvas. Wij werken met 100% kwaliteitsmaterialen, dus hagelwit fotocanvas met een goede structuur. Wij spannen uw canvasfoto op een 2 cm of 4 cm frame en verzenden deze vervolgens in een stevige verpakking. Direct bestellen? Ga naar > goedkoop bestellen en laat je mooiste herinnering op linnen goedkoop afdrukken.

Bestellen

Bestellen gaat super makkelijk via de site. Je kiest eerst wat voor een soort canvasdoek je wilt hebben. Je kunt kiezen uit meerdere opties zoals een collage, 3 luik, normaal canvas doek of een foto met kleuraccent. Vervolgens upload je de foto naar keuze. Bij de volgende stap kies je het formaat dat je wilt hebben, ook geef je aan of je het doek staand of liggend wilt hebben en wat de dikte van het canvasdoek moet zijn. Met behulp van het kader bepaal je de uitsnede van je foto en ‘klaar is kees’. Klik op volgende en dan kan je nog wat extra opties kiezen. Daarna vul je je gegevens in en betaal je je bestelling via iDEAL of een overboeking. Je ontvangt een bevestigingsemail en een e-mail als je bestelling is verzonden.
fotoopcanvas.nl fotoopcanvas.nl

Resultaat

Ik bestelde mijn canvasdoek op 4 december 2014 en op 6 december kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden. De volgende dag kwam het goed ingepakte doek aan bij mij thuis. En ik ben ontzettend te spreken over de kwaliteit van de foto! De foto komt super mooi uit en is aan de achterkant netjes afgewerkt. Ik heb een ophangsysteem ontvangen, zodat ik het doek eventueel zou kunnen ophangen. Dit heb ik nog niet gedaan. Hij staat nu te pronken op mijn fotolijstjes plank van de Ikea. Ik ben zo blij met de foto. De kleuren zijn prachtig en de foto geeft me echt een gevoel van vrijheid. Ik ben blij dat ik voor deze foto heb gekozen. Samen met de quote die ik er naast heb gezet “Happiness is not a destination, it’s a way of life” vormt het een mooi plekje op mijn slaapkamer.
fotoopcanvas.nl fotoopcanvas.nl

De foto op canvas is 40 x 30 cm en 2 cm dik en hiervoor betaal je € 33,44. Deze prijs is inclusief ophangsysteem, exclusief verzendkosten van € 4,95. Ook graag een canvasdoek bestellen? Dit doe je via deze link.

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer vintageandbeauty 2 januari 2015

  Wat een prachtige foto heb je hiervoor gebruikt! Het staat erg leuk zo 🙂

 • Reageer Sanae 2 januari 2015

  Prachtige foto heb je uitgekozen. Canvas zijn heel leuk om je kamer of huis mee op te vrolijken!

 • Reageer Jorien 2 januari 2015

  Super cool! Staat inderdaad mooi op dat plankje samen met die quote 🙂

 • Reageer Rosa 2 januari 2015

  Super vrolijke foto! Leuk ook naast dat andere positieve lijstje 🙂

 • Reageer Jolien 2 januari 2015

  Ontzettend leuke foto! Gaat inderdaad heel goed samen met de quote ernaast 😀

 • Reageer Manon 2 januari 2015

  Altijd leuk een foto op canvas! leuke spontante foto heb je uitgekozen

 • Reageer femketje 2 januari 2015

  super leuke foto 😀

 • Reageer Rosie 2 januari 2015

  Erg mooi! En wat een toffe foto zeg 🙂 matcht idd mooi met de quote!

  Liefs Rosie

 • Reageer Elke 2 januari 2015

  Wat leuk zeg! Ik heb hier heel lang naar zitten kijken maar nog steeds niks besteld haha. Misschien toch maar ene keertje doen 🙂

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 2 januari 2015

  Super mooi! Goede kwaliteit!

 • Reageer Sarah 2 januari 2015

  Superleuke foto! Staat echt heel mooi!

  Sarah x

 • Reageer Bertine 2 januari 2015

  ziet er heel mooi uit. is ook echt een super toffe foto!

 • Reageer Mandy 3 januari 2015

  Super leuk! Het is ook een vrolijke foto! Leuk gekozen.

 • Reageer Patrick 9 oktober 2015

  Wat een ontzettend gave foto Marloes! Ik sta er niet van te kijken dat je zo tevreden bent. Mijn eigen ervaringen met CanvasCompany zijn ook enkel positief. In ons meest recente onderzoek (https://www.vergelijkcanvas.nl/foto-op-canvas-test-2015/) zijn ze zelfs uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Zeker een aanrader dus als je nog meer van zulke gave foto’s hebt die je af wilt laten drukken!

 • Reageer pim van leeuwen 21 juli 2016

  Erg euke foto, voor inspiratie voor andere foto’s kijk ook een in onze fotocollectie op https://canvasfoto.nl

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Terugblik 2014, vooruitkijken naar 2015

  Allereerst: "Gelukkig nieuwjaar lieve bezoekers"! Op 31 december 2013 schreef ik dit artikel. Een artikel over de dingen die ik...

  Close