Beautybox december 2014

31 december 2014 | Geplaatst in Beauty

De Beautybox mag natuurlijk niet ontbreken in de maand december. De maand van de feestdagen en de maand waarin je uitpakt met kleding en make up. De Beautybox speelt hier op in.

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen. [Beautybox]

Iedere maand vind ik het weer een feestje om op zaterdag de Beautybox te ontvangen. Het uitpakken van de doos en de mooie zwarte box met inhoud die tevoorschijn komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de producten die in de box zitten. Wat ik vind van deze box? Dat lees je als je klikt op ‘Read more’ Ben jij ook nieuwsgierig?
Beautybox december 2014

Follow on Bloglovin

Beautybox december 2014

Het moment is daar… Handschoenen aan, lampjes in de straten, kerstboom op de rug en de klassieke Coca-Cola reclame op TV. Het is Christmas-time en stiekem houdt iedereen er wel een beetje van. De redactie van Beautybox in ieder geval wel. Het is de meest veelzijdige maand op het gebied van beauty, want enerzijds is het tijd voor smokey-eyes en op-en-top gelakte nagels, maar anderzijds is er tijdens de kerstvakantie ook tijd voor jezelf en niemand anders. 

Kom tot rust en trakteer je lichaam op de beste verzorging die het verdiend. Voor beide gelegenheden is Beautybox jouw beste vriendin.  We trakteren deze maand op twee supermooie fullsize make-up producten om de nadruk te leggen op de ogen, en ook aan de details op de nagels is gedacht met een speciale matte  afwerking. En na de kerstdagen? Tijd voor pure verwennerij, met de heerlijke producten van het Spaanse IDC Institute, in een heerlijke lavendel kerstgeur.

Leuk om te krijgen, non? Maar Beautybox is ook geweldig om cadeau te geven aan andere beautyliefhebbers in jouw omgeving. Check snel www.beautybox.nl en bestel snel jouw ultieme kerstcadeau.
Beautybox

LookX – Eyeliner – fullsize € 17,35

De meest verleidelijke Christmas-look creëer je deze maand met de luxe eyeliner van LookX. Deze vernuftige liner is geschikt voor de meest gevoelige ogen, of lens-dragende beauties. Het product bevat namelijk toegevoegde mineralen en stoffen die zich gemakkelijk hechten aan de huid, waardoor deze liner de héle kerstvakantie kan blijven zitten!
Beautybox

So Susan – Flutter Volume Mascara – fullsize € 16,75

Met deze superdeluxe flutter volume mascara van het Britse niche cosmeticamerk So Susan creëer je een fantastische oogopslag voor de feestdagen. Combineer deze intens zwarte mascara met de eyeliner uit deze Beautybox en dazzle jouw omgeving!  Ook fijn, alle producten van So Susan zijn 100% cruelty free. Een fijne kerstgedachte, non?
Beautybox

IDC Institute – Lavender Showergel & Bodylotion – fullsize € 4,95 per stuk

Naast alle kerstdrukte moeten we niet vergeten dat het voor de meeste van ons ook gewoon vakantie is. Neem eens lekker de tijd voor een bad of een heerlijke douche en neem deze heerlijk ruikende douchegel van IDC Institute met je mee. Het droogt de huid niet uit en zorgt voor een perfect vleugje lavendel.

Zorg ervoor dat je na het douchen je huid goed hydrateert met de identiek ruikende bodylotion van IDC Institute. De bodylotion is niet zwaar, waardoor deze licht aanvoelt en snel intrekt. De geur is heerlijk, maar toch subtiel. Een aanrader!
Beautybox

Golden Rose – Satin Matte Nailpolish – fullsize € 5,50

Met deze matte satin nagellak van Golden Rose maak je elke kerstlook af! Een matte afwerking is trend du moment  en geeft je nagels een superluxe uitstraling. Breng twee lagen aan voor een perfect dekkende hold. Bekijk snel welke kerstkleur jij hebt!
Beautybox

Conclusie

Ik ben niet heel enthousiast over de Beautybox van december. Laat ik het zo zeggen:”Ik had er meer van verwacht”. Ik bedoel de nagellak is heel mooi en ook de mascara vind ik heel leuk, want het merk kende ik nog niet, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De eyeliner heeft al een keer eerder in de Beautybox gezeten, dus dat vind ik ontzettend jammer. Ik geef de eyeliner daarom ook weg bij deze winactie. De flesjes douchegel en bodylotion vind ik niet bijzonder en ik houd niet zo van lavendelgeur in verzorgingsproducten. Kortom, ik hoop dat in januari de box weer leuker is! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een box wat tegenvalt, maar ik ben zo verwend de afgelopen maanden dat ik ook van deze box hoge verwachtingen had.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Svenja 31 december 2014

  Aaaah jammer dat de inhoud wat tegenvalt, hopelijk volgende keer weet beter!

 • Reageer Beautyjuf 31 december 2014

  Ik vond de inhoud ook lichtelijk tegenvallen…Maar, de afgelopen maanden was de inhoud iedere keer zo fantastisch dat dat natuurlijk een keertje kan gebeuren. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling!

 • Reageer Esmee 31 december 2014

  Voor zo’n feestelijke maand als december had ik ook wel iets beters verwacht… Misschien is dit de reden waarom ik niet geabonneerd ben op zulke boxen.
  XOXO esmee

 • Reageer Nicole 31 december 2014

  Het valt op zich best tegen ja voor een december box, toch lijken me een aantal producten erg fijn. Dat nagellakje ziet er zo mooi uit met dat matte glas.

 • Reageer mariëlle 31 december 2014

  Mmm ik vind het ook niet zo!

 • Reageer Manon 31 december 2014

  Ik vind het een beetje tegenvallen, het is geen echte Decemberbox helaas. Ik vind het lakje wel heel leuk. Ik heb een marine blauwe kleur gekregen. Fijne jaarwisseling alvast x

 • Reageer Sanae 31 december 2014

  Ik vond de Decemberbox ook echt tegenvallen. Dat lakje is wel geweldig! Je hebt ook een ontzettend leuke kleur!

 • Reageer Sanne 31 december 2014

  Jammer dat deze box zo tegen valt! Ik vind hem zelf ook niet zo geweldig moet ik zeggen. Ik hoop dat die van januari beter is!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 31 december 2014

  Ik vind de box ook tegenvallen. Ik had ook meer verwacht van een decemberbox. Zonde.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #39 Kerst, schaatsen en eten

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #39 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close