New in: Chelsea boots Van Haren

29 december 2014 | Geplaatst in Fashion, New in

Al heel lang staat er iets op mijn wishlist, maar steeds vond ik niet de juiste. Maar nu heb ik ze dan toch eindelijk bemachtigd! De bekende Chelsea boots! Ik heb natuurlijk al onwijs veel schoenen en ook wel schoenen die op elkaar lijken, maar deze kwamen nog niet voor in mijn collectie. Dus dan vind ik dat ik ze wel mag kopen! Vandaar even een ode aan deze schoenen in een eigen artikel!
Chelsea boots

Follow on Bloglovin

New in: Chelsea boots Van Haren

Vele modebloggers hebben deze schoenen al in hun armen gesloten en ook ik was al langere tijd fan van deze schoenen. Sommige vinden het waarschijnlijk typische paardrijdlaarsjes, maar in de modewereld worden ze gezien als een mooi fashionitem. Al langere tijd (sinds Ibiza in april dit jaar) stonden deze boots op mijn verlanglijstje. Ik kon steeds niet het perfecte paar vinden, tot ik ze op de website Laura van Style Remains bij een van haar outfits voorbij zag komen. Toen ben ik weer gaan zoeken en zag ik ze bij de Van Haren in de webshop staan. Uiteindelijk bestelde ik ze niet, omdat ik net een nieuw paar schoenen had besteld. Maar afgelopen dinsdag fietste ik met mijn moeder langs de Van Haren toen we zagen dat er 50 % korting was op het 2e artikel, geldig op de hele collectie. Toen kocht ik ze dus uiteindelijk toch! En hier zijn ze dan, mijn Chelsea boots!

Je koopt de Chelsea boots hier en je betaalt € 24,90. De actie 50% korting op het tweede artikel is verlengd tot en met 31 december 2014.
Van Haren enkellaarsjesVan Haren enkellaarsjes Van Haren enkellaarsjes Van Haren enkellaarsjes Van Haren enkellaarsjes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Tineke 29 december 2014

  Hele leuke aankoop, ze zijn erg mooi!
  Liefs

 • Reageer Lisa 29 december 2014

  Looking good! Ik hou altijd wel van lage laarsjes, helemaal in een zwarte kleur. Lekker gemakkelijk te combineren en het staat vaak sportief en casual. Ook dit exemplaar is weer erg leuk <3 Liefs xx

 • Reageer Svenja 29 december 2014

  Wat een beauty’s! Echt een heel mooi en chique model, love it <3

 • Reageer Sanae 29 december 2014

  Ze zijn super leuk! Ik vind chelsea boots echt super netjes en leuk!

 • Reageer Malou 29 december 2014

  Ik vind ze heel leuk!

 • Reageer Nathalie Eline 29 december 2014

  Wat een toffe laarsjes!

 • Reageer Romy 29 december 2014

  Oh deze zijn heel mooi! Ik heb ze een half jaar geleden ook gekocht maar dan bij de Urban Outfitters, ik zie er steeds meer mensen mee en gelijk hebben ze want ze zien er chique uit en zijn ook nog eens makkelijk aan te trekken! Ik moet de mijne vaker gaan dragen oeps.

 • Reageer Manon 29 december 2014

  Wat een gave boots!

 • Reageer Nicole 29 december 2014

  Oh my wat een leukerds!

 • Reageer Northflix 29 december 2014

  Ze zijn super leuk! Ik heb ze zelf van Miss Etam gekregen, maar dan in lichtbruin suede.
  Ze lopen heerlijk en je schiet ze zo lekker snel aan.
  Misschien koop ik deze ook nog wel, want zwart combineert eigenlijk met alles…

 • Reageer Cindy 29 december 2014

  Ze zijn leuk! Ik heb ook zulke soort laarsjes, maar dan met een kleine gesp er om heen. Ik draag ze bijna elke dag!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD Eerste kerstdag

  Na drie dagen geen artikelen op mijn blog, is het vandaag weer tijd voor een OOTD artikel. Ik vind dit...

  Close