Kneipp Douche Foam vijgenmelk-arganolie

24 december 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijdje terug kocht ik een aantal producten van Kneipp, omdat ik er heel nieuwsgierig naar was. Een van de aankopen was een douche foam. Dit soort producten spreken me altijd erg aan, omdat ze zo lekker schuimen. Ik review vandaag voor jullie de Kneipp Douche Foam vijgenmelk-arganolie. Als je wil weten wat ik er van vind, klik dan op ‘Read more’.
Kneipp douche foam

Follow on Bloglovin

Kneipp Douche Foam vijgenmelk-arganolie

 • Moment van pure zachtheid
 • Heerlijke zachte geur
 • Weldadig foam voor onder de douche
 • Op basis van perslucht *
 • Zonder conserveringsmiddelen (zoals parabenen)
 • Zonder minerale oliën
 • Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
 • Succesvol dermatologisch getest
 • pH-neutraal
 • Niet getest op diern

Verwen jezelf met de rijk schuimende Kneipp douche foam vijgenmelk – arganolie. Ervaar de hydraterende werking in combinatie met de zachte streling van de foam.

Kneipp douche foam is makkelijk te doseren, prettig in gebruik en gedreven op perslucht.
Een verpakking douche foam, 200 ml, is goed voor ongeveer 30-40 x douchen, afhankelijk van de hoeveelheid gel die je op de hand spuit.

* Het foam wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door middel van drijfgas. [Kneipp]
Kneipp

Verpakking

De douche foam van Kneipp zit in een bekende fles, die lijkt op de deodorant bussen. Ook de foams van Rituals zitten bijvoorbeeld in dit soort verpakkingen. Ik vind douche foams heerlijk en deze verpakking ziet er mooi uit. De vormgeving is niet overdreven en er zit een plastic dop op. Het paars van de vijgen komt overal in terug, de kleur van de fles en de kleur van de tekst. Er zijn vijgen afgebeeld en verder staat er natuurlijk de informatie op die je moet weten over het product. De fles voelt mat aan en heeft een plastic dop. Het is geen super speciale verpakking, maar het ziet er leuk en fris uit. De douche foam bevat 200ml.
Kneipp vijgenmelk-arganolie

Ingrediëntenlijst

Hieronder zie je de ingrediëntenlijst van de Kneipp Douche Foam. Er zit SLS in, maar daar heb ik persoonlijk geen moeite mee. Ook staat parfum erg hoog op de lijst. Maar daarna zitten er wel een aantal verzorgende producten in zoals arganolie en andere verzorgende oliën.  Er zitten geen conserveringsmiddelen zoals parabenen in en ook de minerale oliën worden vermeden.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Laureth-4, Isopentane, Glycerin, Isobutane, Parfum (Fragrance), Isopropyl Palmitate, Sorbitol, Argania Spinosa Kernel Oil, Ficus Carica Fruit Extract, Side Adipe Lac, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Juniperus Virginiana Oil, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, PEG-14M.
Kneipp

Product

Het kostte me wel wat moeite om de douche foam een beetje goed vast te leggen. Eigenlijk op het moment dat de foam (nog vloeibaar) uit de fles komt, begint het al gelijk groot en wit te worden. Het ziet er gewoon uit als stylingmousse en is dus ook wit van kleur. Je moet wel oppassen als je erop drukt, want er komt best een grote hoeveelheid tegelijk uit de opening. Hierdoor heb je genoeg om je hele lichaam mee te wassen. De geur is heerlijk, vooral heel zoet, maar ook warm denk ik. Het is best moeilijk te omschrijven, maar oh het ruikt zo lekker! De foam is zuinig in gebruik, mits je oppast bij de dosering. Rustig drukken en direct weer loslaten is de beste optie. Ik gebruik een douche puff en hierdoor schuimt het als een malle! Heerlijk.
Kneipp vijgenmelk-arganolie Kneipp vijgenmelk-arganolie

Ervaring

Dat ik enthousiast ben over deze Kneipp Douche Foam was denk ik al wel een beetje duidelijk. De foam droogt mijn huid absoluut niet uit en ruikt zo zo zo ontzettend lekker! Ik ben blij dat ik van deze geur ook nog de sugar scrub in mijn stash heb staan. Maar eerst ga ik deze heerlijke douche foam opmaken. Ik gebruik denk ik wel steeds iets teveel, waardoor hij snel op zal zijn, maar goed een beetje verwennerij mag best. Mijn huid wordt heerlijk zacht en het schuimt zo ontzettend makkelijk.
Kneipp vijgenmelk-arganolie
Kneipp Douche Foam vijgenmelk-arganolie is verkrijgbaar bij de drogist voor € 6,99

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Beautyjuf 24 december 2014

  Yeah, deze heb ik ook nog in de kast staan 🙂 De geur lijkt me heerlijk! Thanks voor je tip omtrent de dosering. Fijne dag!

 • Reageer Svenja 24 december 2014

  Hmmm de schuim ziet er fijn vol en dik uit. Ben ook ontzettend benieuwd naar de geur! Ik ga snel eens ruiken in de winkel!

 • Reageer Mirjam 24 december 2014

  Oh deze heb ik gisteren bij de Trekpleister gekocht, daar zijn ze nu 1+1 gratis 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 24 december 2014

   Ja klopt! Ik had het gezien. Ze waren bij de Etos ook 1+1 gratis.

 • Reageer bymarlayne 24 december 2014

  Klinkt goed!

 • Reageer Manon 24 december 2014

  Oh deze is zo lekker! ik heb hem ook staan

 • Reageer Kelly 24 december 2014

  Klinkt goed! 🙂

 • Reageer Sanae 24 december 2014

  Ik heb deze foam ook. Ontzettend fijn!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 24 december 2014

  Dat klinkt goed! 😀

 • Reageer Sarah 25 december 2014

  Lijkt me zo een enorm fijn product!

  Fijne kerst!

  Sarah x

 • Reageer Michaela 26 december 2014

  Hij klinkt zeker fijn, ik ben sowieso erg fan van douche foams!

 • Reageer Andrea 27 december 2014

  Lijkt me een heerlijk product!

 • Reageer Yudeska 27 december 2014

  Ik ben super gek op foams, deze heb ik nog niet geprobeerd maar begin er wel benieuwd naar te raken. Fijne review

 • Reageer Petra 28 december 2014

  Zelf heb ik hem ook op het plankje van de douche staan en owwww hij ruikt zo heerlijk, echt een kadootje aan jezelf!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #38 PSV, Sinterklaas vieren en sporten

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #38 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close