OOTD Fluffy vest Promiss

22 december 2014 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Gisteren had ik eindelijk weer eens de tijd om outfitfoto’s te maken, de laatste keer was al weer veel te lang geleden. Vlak voor ik naar de sportschool ging heb ik samen met mijn nicht nog even outfitfoto’s gemaakt op een klein weggetje langs een grote 80 km/uur weg. In deze outfit zie je onder andere het fluffyvest dat ik van Promiss ontving en daar ben ik ontzettend blij mee.OOTD Fluffy vest Promiss

Follow on Bloglovin

OOTD Furry vest Promiss

Het was natuurlijk gisteren helemaal geen temperatuur om outfitfoto’s te maken, maar toch hebben we gebikkeld en heb ik zelfs mijn jas uitgedaan om dit mooie en warme fluffy vest van de Promiss te showen. Het vest vind je hier in de webshop en kost € 39,99. Misschien iets prijziger, maar de kwaliteit is ook absoluut beter dan van bijvoorbeeld de H&M. Het vest is heerlijk zacht en de kleur is ook super mooi. Ik heb het vest gecombineerd met mijn nieuwe jeans van de Zara, top van de Vero Moda (basics) en boots van de Van Haren. Deze boots scoorde ik afgelopen week met 50 % korting, koopje dus! De jas kocht ik bij de Primark in Enschede, ik was er op slag verliefd op. Het is een hele mooie en nette jas, die wel heel erg pluisjes aantrekt. Voor de echte winter is de jas te dun, maar voor gelegenheden is hij prima. (Als je op de foto’s klikt worden ze groter.)

Jas – Primark / Jeans – Zara / Top – Vero Moda / Vest – Promiss / Boots – Van Haren / Ketting – Ebay.
OOTDOOTDFluffy vestoutfit of the dayOOTDPrimark winterjasBoots Van Haren

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Beautyjuf 22 december 2014

  Wat een tof jasje! Ik vind je fluffy vest ook heerlijk warm eruit zien. Leuk dat je weer eens een OOTD liet zien.

 • Reageer Svenja 22 december 2014

  Wat zie je er prachtig uit! Vooral je vestje ziet er heerlijk cosy uit! <3

 • Reageer Manon 22 december 2014

  Wat een leuke jas heb je aan en die schoenen vind ik ook erg gaaf! je ziet er top uit x

 • Reageer Sanae 22 december 2014

  Leuke outfit! Je ketting is ge-wel-dig!

 • Reageer Daphne 22 december 2014

  Wat een leuke outfit!

 • Reageer Sarah 22 december 2014

  Ziet er zo’n warm vestje uit! Mooie outfit

  Sarah x

 • Reageer Madeleine 22 december 2014

  Wat een leuke ootd 🙂 Mooie locatie sta je! Je outfit komt er prachtig in uit..

 • Reageer melissa 22 december 2014

  Wat een leuke outfit! De botjes zijn zo leuk x

 • Reageer Petra 22 december 2014

  de ketting en het jasje vind ik echt heel erg mooi….love it!

 • Reageer Cindy 22 december 2014

  Wat een heerlijk vest zeg! Daar zou je zo in kunnen wonen!

 • Reageer Marloes 22 december 2014

  Leuke outfit draag je! Heerlijk die fluffy vesten <3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Win een beautypakket met o.a. Essence, NYC en Catrice t.w.v. 62,45 [GESLOTEN]

  Het heeft meer dan een maand geduurd, maar omdat ik 11 november jarig was en omdat het bijna kerst is,...

  Close