Win een beautypakket met o.a. Essence, NYC en Catrice t.w.v. 62,45 [GESLOTEN]

21 december 2014 | Geplaatst in Beauty, Winactie

Het heeft meer dan een maand geduurd, maar omdat ik 11 november jarig was en omdat het bijna kerst is, wil ik een van mijn bezoekers heel blij maken. Ik heb een pakket samengesteld met allerlei verwen- en make up producten. Het pakket heeft een totale waarde van € 62,45. Als je wil weten wat je moet doen om dit pakket te winnen, lees dan snel verder.
beautypakket

Follow on Bloglovin

Win een beautypakket met o.a. Essence, NYC en Catrice

Ik ben de stad in geweest en heb voor jullie een heerlijk pakket samengesteld met allerlei fijne producten. Ik heb een shampoo en conditioner van Dove toegevoegd, waar ik zelf heel tevreden over bent. Er zitten maar liefst vier producten in van Nivea. Daarnaast een heerlijke frisse deodorant van Dove in de compressed versie. Make up kan natuurlijk ook niet ontbreken in het pakket. Dus zit er een mooie blush van Catrice in, twee lipsticks van Essence en een Lip Lacquer van NYC. Ik voegde twee mascara’s toe en een eyeliner van NYC. Als laatste zitten er nog drie super toffe nagellakjes in.
Win een beautypakket

Om mee te doen aan de winactie:

– volg je mijn blog via Bloglovin‘;
– vertel wat je zo leuk vind aan mijn blog;
– laat je een reactie achter onder dit artikel;
– laat je een geldig e-mailadres achter;
– geef je duidelijk aan welke stappen je hebt gedaan.

Wat mag je doen?

– volg via Instagram;
– like mijn Facebookpagina;
Catrice blush

Deelname is alleen voor Nederland en België. Deze winactie loopt tot en met 20 januari 2015, 23:59 uur. Alleen reacties die voldoen aan de voorwaarden doen mee. Ik kies een winnaar via random.org en zal die persoon een e-mail sturen.

Vorige post Volgende post

39 reacties

 • Reageer Madeleine 21 december 2014

  Wat een leuke winactie 🙂 ik sla even over! Ik wens iedereen veel succes…

 • Reageer Beautyjuf 21 december 2014

  Meid, wat een gave winactie! Ik doe er heel graag aan mee! Wat ik erg leuk vind aan jouw blog is de afwisseling. Oufits, beauty, een kijkje in je leventje. En, dat laatste vind ik meteen jouw leukste blogposts. Met name de plogs. Ik volg je al enige tijd via Bloglovin en Instagram. Groetjes Marloes

 • Reageer Lisette Kleiweg 21 december 2014

  Leuke actie, ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin omdat jouw blog me qua gevoel erg aanspreekt, ik ben geen tiener maar ook niet middelbaar, jij ook niet dus je blog is vol herkenbare situaties, vragen en producten die ik interessant vind.
  Ook via FB en sinds kort via instagram volg ik je, fijne feestdagen !

 • Reageer Nynke 21 december 2014

  Je blog is afwisselend en overgoten met een persoonlijk sausje. Het is overzichtelijk zodat je onderwerpen makkelijk terug kan vinden. Ook heel handig.
  Ik volg je via bloglovin en FB.

 • Reageer Anke Boonen 21 december 2014

  Ik doe graag mee! Ik volg je als enige tijd via bloglovin en Facebook. Nu ook instagram

 • Reageer Anke Boonen 21 december 2014

  Oeps ging niet helemaal goed…wat ik zo leuk vind om te lezen zijn je persoonlijke plogs. Verder vind ik je blog fijn om te lezen omdat je afwisselende artikels schrijft!

 • Reageer Anita te Gussinklo 21 december 2014

  De afwisseling van onderwerpen maakt je blog leuk.
  beauty artikelen, shoplogs, het kijkje in je leven.
  En natuurlijk deze leuke actie.
  Ik volg je via Bloglovin & facebook

 • Reageer Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 21 december 2014

  Leuke winactie heb je. Good luck to all the ladybirds. Ik gun het pakket graag aan een ander. Ik volg jou sinds kort eigenlijk en vind het tot nu erg leuk en afwisselend.

 • Reageer Julia 21 december 2014

  Wauw wat een gave winactie!! Ik heb alle stappen gevolgd! Wat ik zo leuk vind aan je blog is dat er heel veel afwisseling in zit en dat je erg prettig schrijft! Ik vind dat erg leuk om te lezen en ik vind het ook altijd erg leerzaam en inspirernend!

  Liefs,
  Julia

 • Reageer Cindy 21 december 2014

  Leuke actie, ik doe niet mee, want ik moet juist gaan ruimen met de verhuizing in zicht en ik heb echt een voorraad waar je stijl van achterover valt haha.

 • Reageer Nicole 21 december 2014

  Wat een geweldige winactie! Ik vind je blog geweldig omdat de kwaliteit van je foto’s echt erg goed is en de layout is prachtig. Ook vind ik je schrijfstijl erg leuk. Ik heb alles gedaan wat moest voor de winactie en ook alles wat mag. x

 • Reageer Linsey van der Hoeven 21 december 2014

  Wat een gave actie! Alle spulletjes zijn erg fijn. Ik vind zo leuk aan je blog dat er altijd goede tips tussen staan en ook een persoonlijke twist in zit. De shoplogs vind ik altijd erg leuk. Het is ook fijn dat er altijd recente onderwerpen aan bod komen.

  Ik volg je opbloglovin’ (Linsey van der Hoeven)
  Ik volg je op Instagram (Linseyhoeven)
  Ik heb je geliked op Facebook (Linsey van der Hoeven)

 • Reageer Dominique Arink 21 december 2014

  Wat ik zo leuk vind aan jou blog is dat het heel erg overzichtelijk is met mooie rustige kleuren.. dit vind ik zelf heel prettig lezen. Ook vind ik leuk dat je veel afwisseling hebt in je artikelen!
  Ik wil ook heel graag meedoen met deze winactie, ik zie namelijk dat de essence come to town lipstick erin zit, die wilde ik toevallig vandaag kopen maar ze hadden hem hier in de winkel niet meer :(. En vooral van nagellak kan ik niet genoeg hebben!

  Ik volg je ook op instagram (xdooww) en like je op facebook 🙂

 • Reageer Amanda 21 december 2014

  Wat een leuk pakket! Ik doe graag mee 🙂 Ik volg je via Bloglovin (heb je bericht daar een like gegeven) en Instagram.
  Op je blog lees ik graag de beauty artikelen en je weekly updates. Daarnaast vind ik je lay-out erg mooi. Lekker overzichtelijk!

 • Reageer Simone 21 december 2014

  Ik heb je gevolgd op Instagram, Bloglovin en Facebook! Wat ik leuk vind aan je blog is dat het een hele mooie lay-out heeft en dat je persoonlijk bent! Das fijn om te lezen. 🙂

 • Reageer Muriel De Winter 21 december 2014

  Wat een super leuke winactie!
  Ik zou het pakket graag willen winnen.
  Ik vind het leuk dat er van alles wat op schrijft. De stappen die ik heb genomen zijn:
  -ik ging je volgen op bloglovin’
  -ik ging je volgen op instagram
  -ik reageerde op de winactie

 • Reageer Cheyenne 21 december 2014

  Leuke actie ik ben erg benieuwd naar de producten. Ik volg je graag omdat je over allerlei onderwerpen schrijft met veel passie en gedrevenheid. Dit spreekt mij erg aan.
  Ik volg je op bloglovin, instagram en
  facebook onder mijn naam cheyenne
  jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

  Groetjes,

  Cheyenne

 • Reageer femketje 21 december 2014

  awesome ik doe mee 😀 ik vind je blog gewoon super lekker weglezen 🙂 keep on bloggin!

  ik volg en like overal en heb alle stappen gedaan, ook de extra’s!

 • Reageer melissa 22 december 2014

  Wauw; leuke actie. Wat ik leuk vind aan je blog is de afwisseling/variatie en de fijne schrijftaal die je gebruikt. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / instagram (melissamaas1984) Gr. Melissa

 • Reageer Jessica 22 december 2014

  Superleuke actie! Je blog is ook erg leuk, heel afwisselend, ook persoonlijke artikelen. Dat spreekt aan. Ik volg je via bloglovin en like het artikel.

 • Reageer Beautyding 22 december 2014

  Leuke actie. Ik vind je blog erg leuk omdat je een wat kleinere blog hebt. Je hebt niet honderdduizend bezoekers. Vaak is de helft op zulke grote blogs gesponsord en weet je niet meer wat echt is. Ik volgde je al op bloglovin, veel succes!

 • Reageer Ilsiee prins 22 december 2014

  Heey, wauwie wat een toffe winactie heb je georganiseerd! Helemaal leuk zo, vooral met de alle feestdagen voor de deur! Ik doe natuurlijk ook graag mee, net als de andere dames om ook een kansje te wagen op dit leuke cadeau! Wat ik zo leuk vind aan je blog?? Gewoon veel herkenbare dingen, de afwisseling tussen de onderwerpen is fijn…Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen;-)…. Ik wens iedereen fijne dagen!
  Groetjes ilsiee

 • Reageer Fleur 22 december 2014

  Echt een hele leuke winactie!
  Ik moet toegeven dat ik je blog pas net ontdekt heb, en ik kan ook nog niet goed zeggen wat ik er zo leuk aan vind, maar ik heb even rond gekeken, en ik zie een grote diversiteit in je artikelen, echt heel leuk!
  Ik volg je op bloglovin, en instagram (@fleurtjuuhhhh_)

  XFleur

 • Reageer Madelief 22 december 2014

  Ik doe graag mee. Ik vind de variatie zo leuk! Ik heb alles gedaan.

 • Reageer Jolijn 23 december 2014

  Wat ik zo leuk vind aan je blog? Dat je alles een eigen draai geeft! Neem nou deze actie, de foto’s zijn zo leuk met die kerstverlichting en tijdschriften op de achtergrond. Ik doe graag mee! Hiervoor like ik je facebook.
  xx Jolijn.

 • Reageer Sandra 24 december 2014

  Wat leuk dat je voor je verjaardag zo veel weggeeft! Wat ik leuk vind aan je blog is je stijl. Haha anders zou ik hier niet komen. Daarnaast heb je veel verschillende soorten artikelen, erg leuk! O, en je hebt een fijne schrijfstijl, leest makkelijk weg!
  Ik volg je op bloglovin + artikel geliked: sandra9454

 • Reageer zoe 24 december 2014

  ik doe mee!
  ik vind de reviews heel fijn en duidelijk!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_

 • Reageer Josje 24 december 2014

  Ik doe graag mee. Ik vind je blog leuk omdat het heel overzichtelijk is en je gebruikt ook van die mooie rustige kleuren en je kan altijd alles snel terugvinden en je legt alles goed uit over producten. Ik heb deze stappen genomen:
  Ik ben je gaan volgen op je blog
  En op instagram
  Ik heb hier een reactie achtergelaten en mijn geldige E-mail achtergelaten.

  Ik hoop dat ik win want ik wil dit geven aan iemand die alleen maar kan dromen over dit pakket. Dus ik wil dat graag geven voor kerst

 • Reageer sabrina 25 december 2014

  Wat leuk ik doe mee! Ik vind je blog heel leuk omdat je zo gezellig schrijft en zo’n uitgebreide persoonlijke stukjes maakt. En je foto’s zijn leuk! Ik volgde je al op BL en nu ook op Instagram. En ik heb het artikel geliked.

 • Reageer mirjam 25 december 2014

  Wat een mooie producten! Fijne feestdagen toegewenst.
  Wat een leuk beauty pakket zeg! ik doe heel erg graag mee, ik ken je blog nog niet zo lang want ik volg nauwelijks bloggers maar ik zal je zeker weten blijven volgen! Ik heb alle stappen die verplicht waren ondernomen, en ik heb je nog gevolgd op instagram Xx

 • Reageer Inge Kleefman 25 december 2014

  Ik vind de variatie op jouw blog zo leuk. Er staat van alles op en voor elke mood zit er een artikel bij. Ideaal!
  Ik heb alle stappen uitgevoerd, hieronder mijn gegevens en de stappen nog op een rij:
  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geloved onder de naam Inge Kleefman
  Ik like je op Facebook onder de naam Inge Kleefman
  Ik volg je op instagram op @ilovecarrotcakes en de post waarin je deze actie uitligt heb ik geliked.
  Email adres: ingekleefman12@gmail.com
  Duimen maar voor dit geweldige pakket!

 • Reageer Amy 27 december 2014

  Ooh echt een hele toffe winactie! Wat ik zo leuk vind aan jouw blog is dat je veel verschillende dingen plaatst en je bijvoorbeeld niet alleen maar richt op fashion en zo.

  Ik volg je op bloglovin (Amy Huisman)
  Ik heb je geliket op facebook
  Ik volg je op instagram (@amyjo1997)
  En mijn e-mail is: amyhuisman97@gmail.com

 • Reageer laura aerts 30 december 2014

  Ik volg je al maanden op bloglovin , fb en insta

 • Reageer Janitha 1 januari 2015

  Wat een leuke winactie! Ik vind jou blog leuk omdat je veel afwisseling en altijd leuke dingen post! Evenals een leuke giveaway , zoals deze:) Ook is jouw opmaak van je blog erg origineel, wat het leuker maakt om te lezen! Ik volg je op bloglovin, op instagram en like je op facebook. Mijn email is : janithavanessen@outlook.com

 • Reageer Nadia S 2 januari 2015

  Wat een fijn pakket zeg! Daar zou ik zeker blij mee zijn

  Wat heb ik gedaan?
  1. Ik volg op Bloglovin
  2. Ik heb de post gesaved
  3. Ik volg op Facebook

  Nog een gelukkig Nieuwjaar alvast!
  Liefs
  xx

 • Reageer Nadia S 2 januari 2015

  Wat ik leuk vind aan je blog is het feit dat hij heel overzichtelijk is, dus niet rommelig of in een lelijk lettertype 😀
  Daarnaast zijn de artikels erg gevarieerd, proficiat daarvoor!

 • Reageer Evatius 3 januari 2015

  Wauw , heerlijk pakket zeg! Wat ik zo leuk vind aan je site? alle winkels die je afstruint en daar kan je leuke inspiratie uit halen!! Top!!

 • Reageer Manal 6 januari 2015

  Aargh ziet er te leuk uit. Ik doe zeker mee. Wat ik zo leuk vind aan je blog dat het erg minimalistisch is, compact en clean, want je weet wat ze zeggen: less is more.

  Ik heb het volgende gedaan:

  – ik volg je blog op Bloglovin‘; Lizzy
  – verteld wat ik zo leuk vind aan mijn blog
  – een reactie achtergelaten onder dit artikel
  – een geldig e-mailadres achtergelaten; lizzy123-@hotmail.com
  – duidelijk aangegeven welke stappen ik hebt gedaan

  – je op Instagram gevolgd : @theycallmemanal
  – je Facebookpagina geliket : Manal Az… (voor privacy laat ik de laatste 3 letters weg)

  SORRY IK HEB GEEN WEBSITE DUS IK HEB GOOGLE.COM OPGESCHREVEN AHAHAHA

 • Reageer Berdien Renes 7 januari 2015

  – Wat ik leuk vind aan je site: no-nonsense, nuchter en toch over onderwerpen waar ik van hou!
  – Volg je op bloglovin + like/hartje
  – Volg je op instagram
  Liefs,
  berdienrenes@hotmail.com

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark Den Haag

  Shoplog Primark Den Haag 11 december 2014 - Het heeft even geduurd, maar vandaag kunnen jullie dan eindelijk zien wat...

  Close