Ziaja Den Haag

15 december 2014 | Geplaatst in Beauty

Afgelopen donderdag was ik voor de persopening van de Primark in Den Haag. Na de opening ben ik nog de stad in geweest en ook liep ik door naar de Prinsenstraat, vlakbij paleis Noordeinde. Daar zit namelijk een winkel van verzorgingsmerk Ziaja. Ik heb voor het eerst over dit merk gelezen op de blog van Serena. Ze schreef een artikel over het merk en hoste het event voor het filiaal aan de Prinsenstraat. Het artikel hierover lees je hier. Toen ik op verschillende blogs artikelen las over de producten was ik zo nieuwsgierig, dat ik graag een bezoekje wilde brengen aan de winkel. Dat deed ik afgelopen donderdag. Hoe ik dit heb ervaren lees je vandaag.
Ziaja Den Haag

Follow on Bloglovin

Ziaja Den Haag, Prinsenstraat

De Ziaja winkel aan de Prinsenstraat is het tweede filiaal in Den Haag en is een mooie overzichtelijke, kleine winkel met een hele frisse uitstraling. Het frisse groen in combinatie met wit spreekt me heel erg aan. Bij binnenkomst worden we welkom geheten door Melissa. Ik vertelde dat ik op de blog van Serena over de winkel had gelezen en waar ik naar op zoek was. Ik heb vervolgens een uitgebreide uitleg gehad in de winkel over bijna alle producten. De winkel is klein, maar doordat er alleen schappen langs de muren zijn geplaatst is alles heel overzichtelijk en mooi uitgestald. In dit filiaal is een kleine greep uit de 1000 verschillende producten te vinden die Ziaja heeft. En nu kon ik al bijna niet kiezen uit alle lekker ruikende producten. Ik ben nu al heel enthousiast over de geuren en producten die ik daar gezien heb. De verpakkingen zijn simpel en strak, dat spreekt me wel aan. Ook wordt er veel gebruikgemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ik koos uiteindelijk drie producten uit en mocht daarnaast ook nog een heleboel testers mee naar huis nemen.

1. Winkel Regentesseplein 223 A 2562EZ Den Haag
2. Winkel Prinsestraat 112 A 2513 CH Den Haag

email: ziajafocusonskin@gmail.com
tel: 0703652070
Ziaja Den Haag

Over Ziaja

Ziaja Ldt is een producent van farmaceutische en hoogwaardige cosmetica op basis van natuurlijke ingrediënten voor gezicht, lichaam en haarverzorging. Het is een familiebedrijf, opgericht in 1989 in Gdansk door apothekers Aleksandra en Zenon Ziaja. Ziaja cosmetics combineert hoog kwalitatieve en traditionele onderdelen zoals kruidenextract en vitaminen met moderne technologie. De formules zijn gebaseerd op farmaceutisch deskundigheid. Alle producten, voordat ze op de markt komen, zijn klinisch getest door Medical Academy en zijn gecertificeerd door de “National Hygiene Board”of de Drug Instituut. [Ziaja]

Ziaja heeft een ruime keuze in gezichts- en lichaamsverzorging, de intieme zone, massage olie, producten voor je voeten, een lijn speciaal voor kinderen en zonbeschermingsproducten. De verpakkingen zijn simpel, veel wit en strak. Er is een lijn met waar geitenmelk in gebruikt wordt, een lijn met cocoa butter, sinaasappel en één met kokos. Ik heb veel producten geroken en was ontzettend enthousiast over de olijf en cocoa lijn. Ook de rose butter gezichtscrème ruikt heerlijk.
Ziaja focus on skin

Ziaja producten

Na de uitleg van Melissa maakte ik na lang denken een keuze voor drie producten. Uiteindelijk had ik nog een product mee willen nemen, maar die was ik alsnog vergeten. Gelukkig hebben ze ook een webshop, dus kan ik nog eens een bestelling plaatsen. Ik wilde sowieso graag een gezichtscrème meenemen, omdat die van mij bijna op is. Dat is eigenlijk het enige product dat ik nooit op voorraad heb. Ik nam drie producten mee en kreeg ook nog verschillende testers mee naar huis.  Ik kan niet wachten om alle producten uit te proberen en te reviewen. Ziaja is betaalbaar en heeft veel producten voor verschillende huidtypes.
Ziaja shoplog

Ziaja Cocoa Butter gezichtscrème – € 4,49

Deze cocoa boter crème zorgt ervoor dat de huid verzorgende bestandsdelen goed worden aangevuld. De huid kan zich daarom goed herstellen, verzachten en beschermen.

 • Hydrateert en voorkomt vocht verlies.
 • Verminderd de kans op irritaties.
 • Bij veelvuldig gebruik verbetert de kleur van de huid.
 • Houdt de gebruinde huid langer bruin.
 • Laat een subtiele cocoa boter geur achter op de huid.

Ziaja Cocoa Butter cream

Ziaja Natural Olive gezichtscrème – € 4,99

Deze natuurlijke olijf anti-rimpel zorgt ervoor dat de huid verzorgt, gehydrateerd en vernieuwd wordt.

 • Neutraliseert vrije radicalen.
 • Verminderd de bestaande rimpels en voorkomt nieuwe rimpels.
 • De crème beschermt de huid, maakt de huid glad en zorgt voor een goede hydratatie van de huid.

Ziaja Natural Olive

Ziaja Gingerbread Showergel – € 2,69

Een delicate aromatische douchegel met heerlijke geur van gingerbread koekjes, gember en kaneel. Verzacht en maakt goed schoon. Maakt de huid zacht en glad met een rijk en fluweel zacht schuim. Zorgt voor een langdurig knus en rustig gevoel na het douchen.
Ziaja Gingerbread douchegel

Ben jij al bekend met Ziaja? Waar wil jij als eerste een review van zien?

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Jorien 15 december 2014

  Lijken me onwijs fijne producten! Ben eigenlijk wel benieuwd naar alle drie de producten, maar het meest naar de cocoa butter cream 🙂

 • Reageer mariëlle 15 december 2014

  Ik ben echt zo benieuwd naar dit merk!

 • Reageer Danielle 15 december 2014

  ben erg benieuwd naar dit merk!

  • Reageer Danielle 15 december 2014

   Ho ik drukte te snel op post, vooral naar de eerste creme.. klinkt heerlijk voor de winter

 • Reageer Manon 15 december 2014

  ahh wat leuk dat je bij Ziaja bent geweest de gingerbread showersoap ga je zeker weten veel plezier van beleven, hij ruikt zooo fijn!

  • Reageer GLAMOURMOES 15 december 2014

   Ja ik was ontzettend nieuwsgierig dus ik dacht, als ik toch in Den Haag ben, moet ik er even langs gaan!

 • Reageer Tara 15 december 2014

  Ik kende dit merk nog niet, maar de producten lijken me erg fijn! Ik ben het meest benieuwd naar de Gingerbread Showergel 🙂

 • Reageer Sarah 15 december 2014

  Wat heb je een leuke items gekocht! Ik ben benieuwd wat je er van vindt! Die gingerbread showergel ruikt super lekker he?! 😀 xoxo

  • Reageer GLAMOURMOES 15 december 2014

   Ja die ruikt echt heerlijk! <3

 • Reageer Chahrazad 15 december 2014

  Mooie producten!

  x

 • Reageer Manon 15 december 2014

  Je hebt leuke dingen gekocht! Ik heb nog helemaal niet kennis gemaakt met dit merk

 • Reageer melissa 15 december 2014

  Dit lijken mij fijne producten :). Van mij mag je van alle 3 een review schrijven!

 • Reageer Northflix 15 december 2014

  Doe mij die ginger bread shower foam!
  Ik ben overigens vaak in Polen geweest, maar ik kende dit merk helemaal niet.

 • Reageer Sarah 15 december 2014

  Ik ken het merk niet, maar ben zeer benieuwd!

  Sarah x

 • Reageer klaartje 15 december 2014

  Ik ben al een klein jaartje bekend met Ziaja. Het is echt goed spul. Ik was ook op het event voor bloggers, wat gezellig was. De geitenmelk nachtcreme is heel lekker dik en zacht voor de winter. x

 • Reageer Rebecca 15 december 2014

  Ohmyyy de gingerbread showergel lijkt me goddelijk.
  Ik houd van alles met die geur en dan ziet het er ook nog eens allemaal heel leuk uit.
  Nog nooit van het merk gehoord maar ben wel heel erg benieuwd..

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 15 december 2014

  Ziaja is echt een fijn merk. Toevallig had ik in de VipBox van vorige maand een aantal producten ontvangen.

 • Reageer Stacey 16 december 2014

  Wat een fijne producten, deze zien er heel prettig uit. Als ik een keer in Den-Haag ben dan ga ik hier zeker langs.

 • Reageer Dascha 16 december 2014

  Ziet er goed uit!

  xoxo
  Dascha

 • Reageer Manon Margaretha 17 december 2014

  Zien er als hele prettige producten uit!
  x

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Opgemaakte producten november 2014

  Het artikel is wat later online dan normaal, maar maakt het niet minder leuk vind ik. Ik verzamel namelijk iedere...

  Close