Persopening Primark Den Haag

13 december 2014 | Geplaatst in Event, Fashion

Afgelopen donderdag was het zover, het twaalfde filiaal, een flagship store werd geopend in Den Haag. De laatste opening van de Primark dit jaar, maar er zullen er volgend jaar nog vele volgen heb ik het idee. Ik werd uitgenodigd om een preview te krijgen van de winkel voordat de winkel openging voor publiek. Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Samen met een ex-collega ben ik in alle vroegte vertrokken richting Den Haag. Benieuwd?
Primark Den Haag

Foto’s worden vergroot als je er op klikt.

Follow on Bloglovin

Persopening Primark Den Haag

Donderdag 11 december 2014 heeft Primark zijn allereerste winkel in Den Haag geopend. Het nieuwste filiaal, de twaalfde Primark-winkel in Nederland, is gevestigd aan het Spui. Om klokslag 11 uur ging de winkel open voor het publiek. De Haagse vestiging van Primark is te vinden op een van de meest centrale punten van de stad. De winkel is gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf Den Haag Centraal Station.

De Primark in Den Haag heeft drie verdiepingen en een totale oppervlakte van 5.296 m² boordevol mode voor het hele gezin. Van feestkledij tot accessoires en schoenen voor dames, heren en kinderen. Daarnaast heeft de vestiging een uitgebreide afdeling huis en interieur.

Feestelijke opening
In de ochtend werden de deuren al opengesteld voor de speciale pre-opening. Meerdere modejournalisten en bloggers waren hierbij aanwezig; ze werden onder het genot van een hapje en drankje door de winkel geleid. Daarna opende John Neary, de ambassadeur van Ierland in Nederland, officieel de deuren van de winkel. Buiten in de rij stonden rijen jonge shoppers al te wachten om naar binnen te kunnen. Een dj bracht het publiek alvast in kerstsferen door uptempo muziek. Na de opening vulde de winkel zich razendsnel met bezoekers.

Breege o’Donoghue, Group Director, Business Development & New Markets bij Primark: “Na al vele succesvolle openingen in Nederland dit jaar was dit zeker een van de meest feestelijke. De winkel ziet er geweldig uit en wij zijn erg blij met deze mooie plek aan het Spui. We nodigen iedereen uit om onze kerst- en wintercollectie snel te komen bekijken”.

Positieve invloed op lokale werkgelegenheid
Primark zal niet alleen een nieuwe wind laten waaien door het Spui en veel extra bezoekers trekken, maar zorgt ook voor extra werkgelegenheid. Uit 2.500 sollicitanten werden 433 vacatures ingevuld; 170 van hen gingen vandaag voor het eerst aan het werk.

Andere vestigingen van Primark zijn te vinden in Almere, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam Poolsterplein en Rotterdam Zuidplein, Venlo, Zoetermeer en Zaandam. Het bekende motto “Amazing Fashion, Amazing prices” is de filosofie van Primark, die de winkels in binnen- en buitenland razend populair maakt onder jongeren.
Primark flagshipstore Den HaagPrimark

Begane grond

We beginnen op de begane grond van de Primark. Meteen zodra je binnenkomt zie je al dat dit filiaal anders is dan de andere filialen in Nederland. Dat komt omdat dit filiaal het zogenaamde flagship store is. Dit zie je aan de indeling en het interieur van de winkel. Natuurlijk heb je ook hier een beauty afdeling, denim kitchen, trendwanden en home afdeling, maar het grootste gedeelte van de winkel is anders dan de andere filialen. Zo heb je bij binnenkomst een soort mini boetiek waarin momenteel een kerstcollectie centraal staat. Is er gebruikgemaakt van veel schermen in de winkel en zijn er banken geplaatst. De begane grond heeft alles voor vrouwen inclusief de basics, kerstcollectie, jassen en sportkleding.

Primark Spui Den Haag

Dit is de mini store waar ik het over had.

Primark Spui Den HaagPrimark Spui Den Haag Primark Spui Den HaagPrimark Spui Den Haag

Eerste etage

Op de eerste etage vind je de accessoires, tassen, sjaals en beauty afdeling voor vrouwen. Daarnaast heb je op deze afdeling ook een hele grote kinderafdeling. Hier vind je bijvoorbeeld veel kleding terug van Disney’s Frozen en ook soortgelijke kleding wat de moeder of vader van het kind ook draagt. Zo kan je je zoon of dochter super leuk aankleden. Ik smelt trouwens helemaal bij het zien van al die kleine kleding, mini uggs en rompertjes. Ook hier is alles weer heel netjes en ruim opgezet. Uiteraard ontbreekt de pyjama en lingerie afdeling niet in dit filiaal. De keuze is ontzettend groot en ook de onesies zijn nog steeds populair. Ook vind je hier een enorme schoenenafdeling met heel veel keuze in laarsjes, heels, boots en sneakers.
Primark Spui Den HaagPrimark Spui Den Haag Primark Spui Den HaagPrimark Spui Den HaagPrimark Spui Den Haag

Tweede etage

De laatste etage is het walhalla voor mannen, een enorm oppervlakte met heel veel leuke kleding. Ik heb er met mijn collega rondgelopen en ze hadden onwijs veel toffe, stoere en leuke shirts, truien en een Minion Onesie. Ook heb ik stiekem nog een heel leuk shirt meegenomen, maar die moet ik nog even ruilen. Verder heb je op de tweede etage nog een home afdeling met veel kussens, geurkaarsen en andere accessoires zoals kruiken en lichtsnoeren.
Primark Spui Den Haag Primark Spui Den Haag

Adres en openingstijden

De Primark ligt super centraal in het centrum van Den Haag. Je kunt er heel gemakkelijk in de buurt parkeren en het is niet ver van het centraal station. Na je bezoekje aan de Primark loop je gewoon verder de stad in om bij winkels als Bershka, Zara en Lush te shoppen.
Primark Spui Den Haag

Primark Den Haag
Spui 50
2511CB Den Haag

Openingsuren
In de aanloop naar de feestdagen en vergelijkbaar met andere winkels in Den Haag, zijn de openingstijden van de Primark vestiging in Den Haag aangepast naar:
Maandag: 11.00 – 20.00
Dinsdag: 09.00 – 20.00
Woensdag: 09.00 – 20.00
Donderdag: 09.00 – 21.00
Vrijdag: 09.00 – 20.00
Zaterdag: 09.00 – 20.00
Zondag: 11.00 – 18.00

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Madeleine 13 december 2014

  Heel mooi verslag! 🙂 Ben benieuwd wat je geshopt hebt!

 • Reageer Sarah 13 december 2014

  Oh die gsm-hoesjes! <3

  Sarah x

 • Reageer Maaike 13 december 2014

  Ik zie weer leuke nieuwe items hangen!

 • Reageer Dionne 13 december 2014

  Ziet er heel leuk uit. Helaas kon ik er niet bij zijn.

 • Reageer anna 13 december 2014

  Wauw, wat een enorme Primark is dit zeg! Wat leuk dat je dit met ons deelt.

 • Reageer Laura 13 december 2014

  Leuk verslag! Ziet eruit als een mooie, grote en overzichtelijke Primark:)

  xx Laura

 • Reageer Chloe Sterk 13 december 2014

  Leuke post heb je gemaakt! 🙂 X

 • Reageer Claudia 13 december 2014

  Wauw deze is echt mooi! Ik kon er helaas niet bij zijn omdat er geen treinen reden in België! 🙁 Jammer, want zo te zien heb ik een hele mooie primark gemist. En wat zit het in een prachtig pand.

 • Reageer Manon 13 december 2014

  Leuk verslag met mooie fotos en ik vind de winkel er super uitzien

 • Reageer Nicole 13 december 2014

  Erg chique filiaal zeg!

 • Reageer Miss Paperfection 13 december 2014

  Leuk verslag! Die phonecases zien er alvast very foxy uit.

 • Reageer Mariëlle 13 december 2014

  Leuk verslag, ik vond het ook een hele mooie winkel!

 • Reageer Bianca - Miss Langhaar 13 december 2014

  Geweldig hoe alles zo netjes uithangt 🙂 We hebben er eentje in Brussel nu en binnenkort ook in Gent, daar ga ik wel eens naartoe 🙂

 • Reageer Joanne 14 december 2014

  Wat een mooi filiaal zeg! Wauw!

 • Reageer Cindy 14 december 2014

  Prachtig filiaal zeg, wauw! Leuk die mini-store!

 • Reageer Merel 14 december 2014

  wauw vet veel foto’s! haha Als ik het zo zie heb ik echt zin om te shoppen! Het is echt zo’n winkels van ”hebben” haha

  http://www.itsfashionx.blogspot.com

  liefs

 • Reageer Merel 14 december 2014

  als ik het zo krijg ik echt zin om te shoppen! haha

  http://www.itsfashionx.blogspot.com

  liefs

 • Reageer sam 15 december 2014

  Ziet er goed uit! Ik ben tegenwoordig Primark verslaafd 😉

 • Reageer Justine 18 december 2014

  Oh wat grappig, ik was er ook maar ik heb je er niet gezien/herkend! Ben je een beetje geslaagd? Ik heb toch wel een heleboel leuks gezien (en meegenomen!) 😀

 • Reageer Withlovefroms 18 december 2014

  Ziet er heel leuk en mooi uit!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beautybox november 2014

  Ja, hij is er weer, de nieuwe Beautybox. Eind november ontving ik de Beautybox van de pakketbezorger. En vandaag laat...

  Close