Beautybox november 2014

11 december 2014 | Geplaatst in Beauty

Ja, hij is er weer, de nieuwe Beautybox. Eind november ontving ik de Beautybox van de pakketbezorger. En vandaag laat ik jullie zien welke producten er dit keer in de Beautybox november zitten.

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen. [Beautybox]

Iedere maand vind ik het weer een feestje om op zaterdag de Beautybox te ontvangen. Het uitpakken van de doos en de mooie zwarte box met inhoud die tevoorschijn komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de producten die in de box zitten. Ook dit keer is het weer een mooie verzameling van producten! Ben jij ook nieuwsgierig?

Beautybox november

Follow on Bloglovin

Beautybox november 2014

Tijd voor een seizoens-metamorfose! Berg die croptops en zomerjurkjes maar lekker op, en trek die lekkere dikke faux fur jas weer uit de mottenballen. Het wordt koud, maar dat hoeft lang niet altijd vervelend te zijn. Het gure weer zorgt juist ook voor eindeloze gezelligheid, lekker eten, en natuurlijk de feestdagen. Weet jij al wat je voor je vrienden en familie gaat kopen voor Sinterklaas en of Kerst?

Beautybox probeert je deze maand een beetje op weg te helpen met een goede dosis cadeau-inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke nieuwe geur? Thierry Mugler staat bekend om zijn superdeluxe parfums, waar iedereen gek van is. Of kies voor skincare, wat voor zowel vrouwelijke als mannelijke ontvangers altijd een schot in de roos is.

Huidverzorgingsmerken Sabon en Rituals laten zich deze maand weer van hun beste kant zien, en bieden een geweldig cadeau-assortiment aan op hun webshops. Met de bijbehorende voucher van Sabon koop jij je cadeautjes zelfs met een fijne korting! Bestaat jouw omgeving juist meer uit beauty-addicts? Denk dan eens aan de on-trend make-up van BeautyUK! De ingenieuze brow-kit die je deze maand ontvangt is hun absolute bestseller en is alles wat je nodig hebt voor perfecte eyebrows!
Beautybox

Thierry Mugler – Alien Eau de Parfum – 25 ml / € 73,50

Ontdek de heerlijke geur van Thierry Mugler Alien op een wel heel bijzondere manier! Naast de handige geursample om het parfum te ontdekken, ontvang je ook een miniatuurflacon, die jij tegen inlevering van deze productkaart kan laten vullen bij ICI Paris XL bij jou in de buurt. Op deze manier vraagt Thierry Mugler aandacht voor duurzaamheid en een beter milieu. Navullen is ook niet verkeerd voor de portemonnee; wist je dat je ongeveer 35 % bespaart als je je eigen Thierry Mugler flacon laat vullen? Kijk snel op de website van ICI Paris XL voor de dichtsbijzijnde winkel en laat jouw miniatuur eenmalig gratis vullen met deze heerlijke geur! Dit kan t/m 19 december 2014.
Thierry Mugler Alien

Rituals – Deodorant – Fullsize / € 8

Dezelfde kwaliteit die je gewend bent van Rituals, maar weer eens een heel ander product! Bij Beautybox houden we van variatie en beauty is wat ons betreft veel méér dan alleen make-up en lekkere smeerseltjes. Probeer deze maand daarom de heerlijk ruikende deodorant van Rituals, die naast een heerlijke geur, ook perfecte bescherming biedt. Welke variant heb jij ontvangen?
Rituals deodorant

BEAUTYUK – Eyebrow Kit – Fullsize / € 6

Wat voor een soort wenkbrauwen je ook hebt, NU is het moment om mee te gaan met de trend en deze eens extra in het zonnetje te zetten! Wenkbrauwen geven je hele gezicht vorm en laten je ogen extra spreken. Beautybox helpt je graag op weg met dit bestselling product van het Britse cosmeticamerk BeautyUK. Bepaal de ideale kleur voor jouw wenkbrauwen, of blend de kleuren samen voor het beste resultaat. De browkit bevat ook een browgel om wenkbrauwen na de touch-up perfect in model te houden.
BeautyUK eyebrowkit

Sabon – Linen Soap – 10 year anniversary – Fullsize / € 5

Wist je dat Sabon al 10 jaar in Nederland bestaat? Het team van Beautybox is dan ook blij dat we dit samen met onze leden mogen vieren! In de box zit een heerlijke handgemaakte zeep met een frisse, zachte ‘linen’ geur. Niet alleen verrukkelijk om je handen mee te wassen, maar ook om in je kast te leggen zodat je kleding lekker lang fris blijft. Op zoek naar mooie Sinterklaas of kerstcadeautjes? Gebruik de Sabon-voucher in deze box en geniet van een heerlijke korting op het assortiment!
Sabon Linen Soap

Himalaya Herbals – Neem Face & Body – 2 x 7 ml / € 4

Beautybox wil haar abonnees kennis laten maken met het liefst zo veel mogelijk verschillende merken en producten. Daarom in deze box verschillende samples van de Himalaya Herbals, zodat je niet alleen een heerlijk product van de Neem-lijn kan testen, maar dat daarnaast nog een product uitgeprobeerd kan worden. Himalaya Herbals is een (h)eerlijk natuurlijk huidverzorgingsmerk met de meest fantastische producten. Een gezuiverde en intens gevoede huid is na gebruik van deze heerlijke producten gegarandeerd.
Himalaya Herbals
Ik ben iedere maand weer enthousiast over de Beautybox. Er zit altijd minimaal één full size product in en ook zijn de producten heel bruikbaar. Ik heb de miniatuur van Thierry Mugler’s Angel al laten vullen bij ICI Paris XL. De zeep van Sabon ruikt heel lekker en die ligt nu in mijn kledingkast haha! De Eyebrow kit van BeautyUK is heel handig! Die ga ik zeker in gebruik nemen. De deodorant van Rituals ruikt lekker en ik ben benieuwd naar de werking ervan.

Wat vind jij van deze Beautybox?

Vorige post Volgende post

26 reacties

 • Reageer vintageandbeauty 11 december 2014

  Leuke box! Ik ben heel benieuwd naar de deodorant.

 • Reageer Cindy 11 december 2014

  Wat een fijne producten! Rituals en Sabon zijn altijd goed. Dat wenkbrauwkitje is ook leuk

 • Reageer Manon 11 december 2014

  Ik heb de box ook en ik vind het een fijne box. Ik wil nu de parfum van Thierry Mugler kopen.

 • Reageer Kelly 11 december 2014

  Wat een mooie box!

 • Reageer Anita 11 december 2014

  Hele leuke box!

 • Reageer Miss Paperfection 11 december 2014

  Leuke producten! Goed nieuws dat je lege flacons terug kan laten vullen. Dat zouden echt meer merken moeten doen.

 • Reageer Mandy 11 december 2014

  Leuke box is dit en mooie producten zitten er dit keer weer in!

 • Reageer Jenn 11 december 2014

  Leuke box, mooie dingen zitten erin!

 • Reageer Mariëlle 11 december 2014

  Ik vind de inhoud best leuk!

 • Reageer Nicole 11 december 2014

  Erg leuke inhoud. Dat oogschaduwpalette lijkt me erg fijn!

 • Reageer Imke 11 december 2014

  Wauw, wat een leuke items!

  XO IMKE

 • Reageer anna 11 december 2014

  Wat een leuke producten! De deodorant ziet er heel leuk uit, ben benieuwd!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 11 december 2014

  Leuk, leuk, leuk! Je hebt dezelfde inhoud als mij. Ik vind het heerlijke producten!

 • Reageer Bertine 11 december 2014

  wat een leuke inhoud heeft deze box!

 • Reageer Lisanne 12 december 2014

  Wauw!

 • Reageer Jorien 12 december 2014

  Die Eyebrow kit en de Rituals deo lijken me erg fijn! Ben heel benieuwd naar de geur!

 • Reageer Simone 12 december 2014

  Zoo wat een mooie box!

 • Reageer Marloes 12 december 2014

  Wat een mooie producten allemaal. Leuke inhoud heeft de box!

 • Reageer Saraya 12 december 2014

  Leuke inhoud 🙂
  X

 • Reageer raounak 12 december 2014

  Die kerstlichtjes!! Super leuk zijn die, waar heb je die vandaan (A)?

  • Reageer GLAMOURMOES 12 december 2014

   Thanks! Die lampjes zijn van de Home afdeling van de Primark. Volgens mij heb ik ze gisteren nog gezien in Den Haag. Zijn vlinders 🙂

 • Reageer Northflix 12 december 2014

  Wat een leuke inhoud, zeg! Alien vind ik heerlijk, alleen met mijn huid is het geen match.
  Gaat heel raar ruiken. Maar goed, dan maar een waxmelt aan in huis met die geur 🙂

 • Reageer Malou 12 december 2014

  Ik vind de inhoud echt heel leuk 🙂

 • Reageer Chahrazad 12 december 2014

  Wat een leuke inhoud!!

  x

 • Reageer Claudia 12 december 2014

  Wat een lekkere producten! Vooral het Rituals product. Het is inderdaad een cadeautje om dit te krijgen!

 • Reageer Madeleine 13 december 2014

  Wat een mooie foto’s! Leuke producten zitten er in de box!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Victoria’s Secret make up bag

  Ik weet niet hoe het kan, maar ik ben gefascineerd door Victoria's Secret. Ik vind de fashion show helemaal geweldig,...

  Close