Victoria’s Secret make up bag

10 december 2014 | Geplaatst in Beauty, New in

Ik weet niet hoe het kan, maar ik ben gefascineerd door Victoria’s Secret. Ik vind de fashion show helemaal geweldig, ook daar heb ik al een artikel over geschreven, klik hier. Maar ook de winkel van Victoria’s Secret is echt een ‘shopping heaven’. En zoals jullie weten ben ik van 21 tot en met 24 november in Londen geweest, waar ik gelukkig ook een bezoekje heb gebracht aan de winkel aan de New Bond Street. Ik ging niet zonder het bekende roze tasje de deur uit. Als je me op Instagram volgt heb je al gezien wat ik gekocht heb, maar ik wilde er toch een artikel aan wijden.
Victoria's Secret

Follow on Bloglovin

Victoria’s Secret London

Voordat ik de Victoria’s Secret winkel in stapte had ik nog geen flauw idee wat ik er van moest verwachten. Ik kende de winkel alleen van ‘horen zeggen’ en was er zelf nog nooit geweest. Op Schiphol was ik er langs geweest en ik zag wel eens foto’s online, maar nu stapte ik de winkel zelf binnen. En wauw, dat was echt prachtig. Alleen de etalages zien er al prachtig uit en ze waren natuurlijk helemaal in kerstsfeer nu. Helaas had ik te weinig tijd om uitgebreid rond te kijken, maar wat ik gezien heb was echt prachtig! Heel veel lingerie, parfum, make up tasjes en meer. Ik keek mijn ogen uit. Het liefst had ik er uren rondgelopen en alle drie de verdiepingen bekeken.
Victoria's Secret

Victoria’s Secret make up bag

Ik wilde heel graag iets kopen bij de Victoria’s Secret, maar de keuze was zo moeilijk. Ze hadden zoveel verschillende make up tassen, toilettassen, etuitjes en beautycases, dat de keuze bijna onmogelijk leek. Daarnaast waren de parfums die er stonden ook zo ontzettend lekker dat ik twijfelde wat ik nou wilde. Uiteindelijk koos ik, na lang wikken en wegen, voor een make up tasje. Ik ben er helemaal verliefd op en hij gaat iedere dag mee in mijn tas. Daarnaast kan ik hem ook gebruiken als ik een keer een nachtje ergens anders slaap en ik alleen maar kleine dingetjes mee hoef te nemen. Ik kocht een make up tasje met een ‘lace look’ en knalroze accenten. Het tasje is door de ‘lace look’ half transparant en dat vind ik ook altijd wel handig. Ik ben super blij met dit make up tasje en nam hem mee voor 18 pond. Misschien prijzig, maar hé het is Victoria’s Secret! Ze hebben van deze ‘lace look’ nog meer items zie hier.
Victoria's Secret make up bag

Wishlist

Uiteraard kon ik het niet laten om even een kijkje te nemen in de webshop en allemaal leuke items te selecteren. Victoria’s Secret heeft niet alleen prachtige lingerie, maar ook heel veel andere geweldige items zoals: pyjama’s, joggingsbroeken en hoodies, parfum en toilettassen. Hieronder vind je mijn favoriete items uit de webshop. Helaas kost het $ 30 om te verzenden naar Nederland, maar ik wilde toch mijn favorieten delen. Eigenlijk wil ik bijna alles wel hebben, vooral van de beauty afdeling. Ze hebben echt onwijs lekkere parfums, die er ook nog eens super tof uit zien!
Wishlist Victoria's Secret

 • Pyjama ‘I do naughty nicely’ – $ 39,50
 • Strawberries & Champagne body mist – $ 14
 • Victoria’s Secret Bombshell – $ 52
 • VS sloffen – $ 15
 • PINK make up tasje – $ 19
 • Lace look toilettas – $ 26
 • J’adore les secrets sweater – $ 37
 • Set met sport BH, sokken en bidon – $ 50
 • Victoria’s Secret Fabulous Body Cream – $ 30
 • Hoodie ‘Angel’ – $ 69,50
Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Madeleine 10 december 2014

  Leuk make up tasje 🙂 mooie wishlist ook!

 • Reageer Rowan - Rebellious yet Romantic 10 december 2014

  Wat een leuke make up tasje met die lace print. Ik vind dat sportsetje van je wishlist heel gaaf! 🙂

 • Reageer Denise 10 december 2014

  Ah wat een super leuk make-up tasje! <3

 • Reageer Maaike 10 december 2014

  Ik wil zo graag sportkleding van VS <3

 • Reageer rachel 10 december 2014

  looking good! liefs

 • Reageer Sanae 10 december 2014

  Mooie items. Ik houd van Victoria’s Secret. Ik vind het jammer dat je in Nederland niet zo’n groot assortiment hebt..

 • Reageer Northflix 10 december 2014

  Wow! Ik vind alles gaaf!
  Ben benieuwd naar de geur van dat Bombshell parfum!

 • Reageer Sarahdise 10 december 2014

  Ik kocht het Bombshell parfum in Florida! Zo lekker! Liefde!! 🙂

 • Reageer Anouk 10 december 2014

  Wat een schattig make-up tasje!

 • Reageer femketje 10 december 2014

  woah hij is gaaf 😀

 • Reageer Cindy 10 december 2014

  Superleuk! I love it!

 • Reageer Manon 10 december 2014

  Wat een super leuk make-up tasje!

 • Reageer Nicole 11 december 2014

  Oh wauw wat een leuke items!

 • Reageer Saraya 12 december 2014

  Wauww prachtige make-up tasje <3
  X leuke blog heb je, ga je meteen volgen op Bloglovin 🙂

 • Reageer Andrea 13 december 2014

  Ik ben ook gek op Victoria’s Secret. Zo’n leuke winkel. Ik kom altijd met veels te veel terug, maar kiezen is wel heel moeilijk inderdaad. Leuk tasje heb je gekocht!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #36 Gooische Vrouwen, NS en Magic Mike

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #36 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close