Dior Addict en Love, Chloé

7 december 2014 | Geplaatst in Beauty, New in

Bij See Buy Fly op Schiphol kocht ik uiteraard een nieuw parfum, want dat scheelt toch al gauw een paar euro. Bovendien kan ik niet genoeg parfum hebben. Ook had ik een aantal cadeaubonnen en kortingsbonnen van ICI Paris XL waarvan ik nog een heerlijk parfum kocht. Vandaag review ik beide parfums in één artikel. Het gaat om een parfum van Dior, namelijk Dior Addict en Love, Chloé.
Dior Addict en Chloé Love

New in Dior Addict en Love, Chloé

Ik ben echt een onwijs groot fan van parfum en heb ook een behoorlijk uitgebreide stash, maar zoals ik al zei kan je niet genoeg parfum hebben. Ik heb daarom ook weer twee beauties toegevoegd aan mijn parfumstash. Van Dior Addict had ik al de eau de parfum (de donkerblauwe) en nu heb ik de Eau de Toilette gekocht op Schiphol bij See Buy Fly. Daarnaast kocht ik vrijdag nog een heerlijk parfum bij de ICI Paris XL: Chloé Love. Het zijn twee totaal verschillende parfums, maar ze ruiken beide heerlijk, daarom samen in één artikel.
Dior Addict en Chloé Love

Dior Addict

Onmiddellijk verslavend, Dior Addict is een geur in harmonie met de tijd, ongedwongen, mooi en verleidelijk. De Italiaanse Mandarijn top noot ontketent een energieke, charmante geur met fruitige citrus noten, vol met pit. De witte bloemen, Sambac Jasmijn Absolue en Tunesische Neroli mengen over een sensuele en subtiele houtachtige basis van Sandelhout Essence met een vleugje Vanille. De elegante frisheid van een houtachtige florale geur: uitgesproken vrouwelijk, schittert deze met een frisse en sensuele elegantie. [ICIParisXL]

Dior Addict

Verpakking

Dior Addict is verpakt in een witte doos met een glanzende zilveren opdruk die van kleur veranderd in licht. Verder is de vormgeving vrij strak en staat er niet meer informatie dan nodig op. Ik vind het doosje alleen al prachtig. De flacon is iets anders vormgegeven als Dior Addict eau de parfum. Daar draai je aan de dop om de opening voor het sprayen te voorschijn te halen. Bij deze flacon haal je de doorzichte dop eraf waarna je kunt sprayen. Dior Addict Eau de Toilette zit in een doorzichtige vierkante fles. De dop is eveneens transparant maar wel heel stevig. Bovenop de dop zijn de initialen van Christian Dior zichtbaar. Ik vind de flacon geweldig, super chique en strak, daar hou ik van. Hoewel ik hele aparte flacons ook mooi vind. Wat ik ook mooi vind is de bedrukking op de spraydop, daar staat ook nog eens Dior Addict op. Deze fles bevat 50 ml. Dat vind ik wel een fijn formaat.
Dior Addict

Geur

Dior Addict Eau de Toilette is een hele lichte geur, die je regelmatig wel moet bijsprayen. Dit komt overigens ook, omdat het een Eau de Toilette is. De geur is minder geconcentreerd, waardoor ze sneller vervliegen. De geur opent heel fris en fruitig, je ruikt heel duidelijk de mandarijn. Lekker fris en opvallend. Als de eerste frisheid wat vervlogen is ruik je de bloemen die zijn toegevoegd aan dit parfum ook duidelijk. Een lekkere bloemige mix. De geur is heel anders dan Dior Addict eau de parfum die ik al in mijn stash heb. Die is zwaar, sensueel en verleidelijk. Deze geur is fris, zoet, bloemig en lekker vrouwelijk. Ik hou van beide. Aan het einde van de dag ruik je de basisnoten van sandelhout en vanille. Die doen het altijd goed bij mij.

Dior Addict
Hou je van een frisse geur met citrus in de topnoten en bloemige hartnoten? Dan is dit parfum wat voor jou. Ik kocht Dior Addict voor € 57,50(50 ml) See Buy Fly.

Love, Chloé

Love, Chloé viert sprankelende, gulle en spontane vrouwelijkheid. De verfijnde poederige geur is verslavend, een vrije en sierlijke schoonheid. Geïnspireerd op de intimiteit van de schoonheidsritueel met een lichte, sensuele en glinsterende geur van talk en rijstpoeder. Met noten van sinaasappelbloesem, roze peper, iris, sering, hyacint, blauwe regen, poederig muskus, talk en rijstpoeder. [Douglas]

Chloé Love

Verpakking

Love, Chloé is weer een heel ander parfum en dus ook een hele andere verpakking, maar ook deze vind ik prachtig. Het minimalistische doosje en de simpele maar toch prachtige flacon passen bij het parfum. Het doosje is bruin/beige en is aan de voorkant bedrukt met een wit vierkant. Hierin staat Love, Chloé. Er onder is nog gedrukt dat het om een eau de parfum gaat, een langhoudende geur dus. Het doosje vind ik echt geweldig, strak en chique. Ook de flacon is prachtig. Ik vind het heel mooi dat de onderkant van de flacon niet transparant is, de kleur matcht ook met de verpakking. Ook leuk dat Love, Chloé er in gedrukt is. De fles is verder simpel, de vorm heeft iets weg van zo’n mini reisflesje waar je drank in doet. De dop en de spraydop zijn beide dezelfde kleur als de onderkant. En wat ik super handig vind, is het kettinkje aan de dop. Hierdoor raak je de dop nooit kwijt. Al met al een hele mooie fles! Past mooi in mijn stash.
Chloé Love

Geur

Love, Chloé is absoluut heel anders dan Dior Addict, maar niet minder lekker. Misschien vind ik Love, nog wel veel lekkerder. Dit is echt een heerlijke warme geur, die je de hele dag door blijft ruiken. Ik heb er al een aantal complimentjes over gekregen toen ik hem droeg. Doordat Love, een eau de parfum is blijft hij echt onwijs lang hangen. En aan het einde van de dag is hij nog subtiel. De geur is ook wel wat zwaarder, een beetje vergelijkbaar met Dior Addict eau de parfum. Zwoel,  warm en sexy. Een parfum dat ik heel snel zou dragen tijdens een avondje stappen of een ander feestje. Maar ook voor overdag vind ik hem prima. De geur begint heel sterk en poederig en wordt naar mate de dag vordert steeds warmer en subtieler. Ik vind het echt een heerlijke geur, zeker een aanrader als je van warme geuren houdt.
Chloé Love
Ik kocht Love, Chloé bij de ICI Paris XL met 25 % korting en veel cadeaubonnen. Normaal kost hij € 77 (50 ml), met 25 % korting was hij 58,27. Ik hoefde uiteindelijk maar € 28 af te rekenen.

Koop jij vaak parfum bij See Buy Fly?

 liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Denise 7 december 2014

  Wauw toe maar, twee favorieten in een klap aan je stash toegevoegd! Dior Addict is inderdaad fantastisch lekker <3

 • Reageer Klaartje 7 december 2014

  Love van Chloé lijkt me een heerlijke geur!

 • Reageer Rosa 7 december 2014

  Ik wil die van Cloé wel proberen, maar die is zonder korting wel pittig aan de prijs!

 • Reageer melissa 7 december 2014

  Ik ben wel benieuwd naar deze geurtjes! En inderdaad parfum kan je nooit genoeg hebben x

 • Reageer Natasja 7 december 2014

  Ik ben erg benieuwd naar deze geurtjes. Klinken goed in ieder geval. En parfum kun je zeker nooit genoeg hebben.

 • Reageer sam 8 december 2014

  Ik heb ze beide nog nooit geroken, toch maar is snuffelen in de winkel de volgende keer 🙂

 • Reageer Loesblogt 10 december 2014

  Je hebt me wel nieuwschierig gemaakt deze geurtjes! Leuke reviews! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Top 5 favoriete producten #8

  Het is weer zover, ik deel met jullie mijn top 5 favoriete producten van de afgelopen maand, de maand november. Iedere...

  Sluiten