Top 5 favoriete producten #8

6 december 2014 | Geplaatst in Beauty

Het is weer zover, ik deel met jullie mijn top 5 favoriete producten van de afgelopen maand, de maand november. Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. Vandaag die van november. Ik vond het deze maand wel lastig om de top 5 favoriete producten #8 samen te stellen. Ik heb niet heel veel nieuwe producten in gebruik genomen. Het werd tijd om mijn Balea Krullenmousse in de favoriete producten te zetten, verder een product van Bebe Young Care, Dermalogica, Nivea en Catrice.
top 5 favoriete producten #8

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #8

Moeilijk was het om vijf producten uit te kiezen voor dit artikel. Ik heb voornamelijk producten gebruikt die ik al langere tijd gebruik, of al een keer in het favoriete producten artikel voorbij zijn gekomen. Toch is het me weer gelukt, na wat langer denken, om vijf producten te selecteren. Als eerste begin ik met de Balea krullenmousse die ik al een aantal jaar gebruik. Super goedkoop en super goed. De tweede plaats is voor een ienieminie flesje van Dermalogica. Deze heb ik in een goodiebag ontvangen begin dit jaar. Dan gaan we door met een product van Nivea. Nadat ik het micellair water van L’Oreal en Garnier had getest, wilde ik ook de variant van de Nivea uitproberen. Het vierde product is een gezichtscrème van Bebe, ruikt heerlijk en ideaal omdat het voor de dag en nacht gebruikt kan worden. Als laatste het wenkbrauwpotlood van Catrice dat ik al lang gebruik.

1. Balea krullenmousse

Deze mousse kan alleen maar op nummer één staan, want het is echt mijn all time favourite. Ik heb al heel wat verschillende soorten krullenmousse geprobeerd, maar deze van het huismerk van de DM Drogerie, te koop voor € 0,85 is de beste. Een goede stevige mousse, die lekker ruikt en mijn haar super goed laat krullen. Ik denk dat ik al wel aardig wat van deze flessen heb gebruikt.
Balea krullenmousse

2. Dermalogica Skin Hydrating Booster

Een setje testers van Dermalogica lag al een lange tijd in mijn stash en begin deze maand besloot ik eens goed te kijken wat er eigenlijk allemaal tussen zat. Een van de producten is deze Skin Hydrating Booster, ontzettend prijzig (€ 75 voor 30ml), maar wel heel erg fijn. Ik gebruik één druppel van dit product door mijn dag- en nachtcrème en merk dat het echt goed is voor mijn huid. Ik heb veel minder last van oneffenheden en mijn huid is heel zacht.Dermalogica Skin Booster

3. Nivea Micellair Water

Micellair water is mijn favoriete product voor het verwijderen van mascara. Ik heb een aantal keer het micellair water van L’Oreal Paris gehad, die vond ik erg fijn in gebruik. Ook het micellair water van Garnier viel goed in de smaak. Nu heb ik inmiddels het 3 in 1 micellair water van Nivea getest en ook die werkt erg goed. Mijn mascara wordt heel goed verwijderd, het product irriteert niet en er zit geen parfum aan.
Nivea Micellair water

4. Bebe Young Care / Relaxing Care day & night cream

Als ik in Duitsland bij de DM Drogerie ben kijk ik altijd bij de producten van Bebe en Bebe More. De gezichtscrème van dit merk bevalt me eigenlijk altijd wel goed. Ik zag de relaxing care day & night cream staan en besloot hem mee te nemen. Ik gebruik hem nu al een tijdje en het is echt een ontzettend fijne crème. Ik gebruikte eerst een dagcrème van Garnier, maar daar kreeg ik enorm veel puisten van. Toen ben ik weer over gegaan op deze gezichtscrème en toen waren de puistjes vrij snel verdwenen. Hij is lekker dik qua structuur en ruikt heerlijk.
Bebe Young Care

Catrice Eye Brow pencil

Dit wenkbrauwpotlood gebruik ik eigenlijk al zo super lang, dat ik was vergeten hoe fijn hij eigenlijk is. Ideaal omdat er aan de ene kant een wenkbrauwborsteltje aan zit. Ik heb er nu twee in mijn bezit, waarvan er één bijna op is. De kleur past perfect bij mijn wenkbrauwen en je kunt het potlood gemakkelijk slijpen. Ook vind ik het borsteltje heel fijn om mijn wenkbrauwen in model te brengen.
Catrice Eye Brow pencil

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Madeleine 6 december 2014

  Mooie producten! Ik hoop ook gauw naar Duitsland te gaan. Heb je een review van de dagcreme?

 • Reageer Petra 6 december 2014

  Het zijn volgens mij inderdaad allemaal wel toppertjes….ik ben ook wel nieuwsgierig naar de dagcreme…

 • Reageer anna 6 december 2014

  Wat leuk om te lezen! Ik ben heel benieuwd naar het micellair water van Nivea.

 • Reageer Rosa 6 december 2014

  Ik gebruik dat micellair water van Nivea ook, echt fijn spul! Leuk om te lezen dat die mousse voor zo’n prijsje zo fijn werkt 🙂

 • Reageer Elise | The Beauty Suitcase 6 december 2014

  Ik ben ook dol op het Catrice Eye Brow pencil! Echt zo’n fijn ding 😀

 • Reageer Sas 6 december 2014

  Fijne producten lijken me het! Ik ken geen van allen. Thanks voor de tips 🙂

 • Reageer Andrea 6 december 2014

  Die hydrating booster lijkt me echt super fijn. Wel vrij duur idd, maar als het slechts een druppeltje is doe je er waarschijnlijk wel heel zuinig mee.

 • Reageer Nicole 6 december 2014

  Hele leuke producten, ze lijken me super fijn!

 • Reageer sistersandsisters 6 december 2014

  Mooie producten x http://www.sistersandsisters.com

 • Reageer Linda 7 december 2014

  Mooi rijtje met favorieten! Ik ben wel benieuwd geworden naar het Dermalogica setje.

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 7 december 2014

  Wat een leuke producten!

 • Reageer lisa 7 december 2014

  Mooie favorieten. Ik ben zelf benieuwd naar het Balea product. Ik ga over twee weken waarschijnlijk naar Duitsland toe, dus misschien kan ik hem dan zelf ook aanschaffen. Het catrice wenkbrauwpotlood gebruik ik zelf ook. Erg fijn vind ik ‘m! 🙂

 • Reageer Dascha 7 december 2014

  Fijne producten!! 🙂

  xoxo
  Dascha

 • Reageer Melissa Charlotte 8 december 2014

  Ik vind Micellair water ook altijd heel fijn! Alleen die van Nivea is echt onwijs duur in vergelijking met die van Garnier. Voor ongeveer dezelfde prijs heb je van Niveau 200 ml en van Garnier 400 ml.

 • Reageer Withlovefroms 25 januari 2015

  Het zien er fijne producten uit! Zeker Nivea! Liefs <3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Londen dag 4: Camden Market, Buckingham Palace en naar huis

  Inmiddels is het alweer twee weken geleden dat ik naar Londen ging en vandaag deel ik met jullie het verslag...

  Close