Victoria’s Secret Fashion show 2014

3 december 2014 | Geplaatst in Catwalk, Fashion

Al een aantal dagen komt het voorbij in het nieuws en op internet. Het is december en dat betekent dat de Victoria’s Secret Fashion Show weer op het programma staat. Ik vind dit altijd een van de mooiste en leukste show van het jaar. De modellen zijn prachtig (er liepen vijf Nederlandse modellen mee) en de lingerie is geweldig. Daarom maak ik altijd ieder jaar een artikel hierover op mijn blog.

Victoria's Secret Fashion Show 2014

Follow on Bloglovin

Victoria’s Secret Fashion Show 2014

2014 Victoria’s Secret Fashion Show–The models have been confirmed, the lights have been set, and now here is a look a the 2014 Victoria’s Secret Fashion Show which filmed earlier today in London, England. Angels including Karlie Kloss, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson and Doutzen Kroes hit the catwalk in six separate sections. Other models who made an appearance include Jourdan Dunn, Isabeli Fontana, Jasmine Tookes and Taylor Hill. See photos from the 2014 VSFS below. [Fashiongonerogue]

Ik word echt vrolijk van deze foto’s. De mooie vrouwen, Doutzen Kroes die twee kinderen heeft gebaard, maar een super strak lichaam heeft. Candice Swanepoel met haar prachtige lijf. Het zijn stuk voor stuk beauties. De show is één groot feest en fantastisch aangekleed, ook optredens van artiesten als Ed Sheeran, Taylor Swift en Ariana Grande. En natuurlijk outfits zijn iedere keer weer bijzonder.

Alle foto’s komen van de website Fashion Gone Rogue. Je ziet Behati Prinsloo, Sara Sampaio, Lindsay Ellingson, Elsa Hosk, Shanina Shaik, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Josephine Skriver, Jourdan Dunn, Doutzen Kroes, Stella Maxwell, Izabel Goulart, Lily Donaldson, Sui He, Taylor Hill, Lily Aldridge, Magdalena Frackowiak, Isabeli Fontana, en Jasmine Tookes.

15 december wordt de show uitgezonden op NET 5.

Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Denise 3 december 2014

  Wauw, wat een beauty’s!

 • Reageer Valerie 3 december 2014

  Wauwieee!

 • Reageer BO 3 december 2014

  Wat zijn het toch mooie vrouwen!

 • Reageer Miss Happinez 3 december 2014

  Echt bizar strakke lichamen! Bizar van Doutzen ook!

 • Reageer Sarah 3 december 2014

  Inderdaad altijd een prachtige show en supermooie lingerie!

  Sarah x

 • Reageer Maaike 3 december 2014

  Ik hoop dat er stiekem voor 15 december een video op YouTube word upgeload met de VS show <3

 • Reageer Manon 3 december 2014

  Doutzen vind ik zo prachtig! <3

 • Reageer Rachel 3 december 2014

  adrina lima en doutzen vind ik het echt het mooist verder durf ik niets meer te snoepen voor de rest van de week bedankt haha!

 • Reageer sistersandsisters 3 december 2014

  Mooi om te zien! Nu wachten totdat net5 het uitzend 😛

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 3 december 2014

  Wauw, echt gaaf! Al vind ik sommige wel heel erg magertjes. Maar wel afgetraind!

 • Reageer Rebecca 4 december 2014

  Wat een prachtige vrouwen he!
  Als ik zo een figuur had zou ik altijd in lingerie rondlopen hihi
  De show helaas nog steeds niet gezien..

 • Reageer bymarlayne 4 december 2014

  Die vrouwen zijn echt prachtig!

 • Reageer Northflix 4 december 2014

  Gave, foto’s, hè?! Ik zag al allemaal kiekjes van Doutzen op Twitter en Instagram! Tof!
  Kan niet wachten tot de show uitgezonden wordt op TV!

 • Reageer Bianca 4 december 2014

  Wat mooi zo als elfjes! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #35: Koffer uitpakken, verjaardag vieren en PSV

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #35 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close