GLAMOURMOES’ WEEKLY #35: Koffer uitpakken, verjaardag vieren en PSV

2 december 2014 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #35 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S4. Een nieuwe week vol foto’s. De tijd vliegt werkelijk voorbij. Vorige week maandag zat ik nog op het vliegveld van London Gatwick. Nu zit ik achter mijn laptop en heb ik de hele dag gewerkt. Type ik dit artikel en besef ik dat ik vrij weinig foto’s heb ten opzichte van vorige week. GLAMOURMOES’ WEEKLY duurde van 25 november tot en met 1 december 2014.

Ik wil trouwens iedereen bedanken voor het stemmen op mijn blog bij Insidefruits, want ik heb de ‘Insider’s tip van de maand november’ gewonnen! Ik sta nu een maand lang in de sidebar van de blog en er is een kort artikel over mijn blog geplaatst.
GLAMOURMOES' WEEKLY #35

Follow on Bloglovin

GLAMOURMOES’ WEEKLY #35: Koffer uitpakken, verjaardag vieren en PSV

De afgelopen week moest ik nog even bijkomen van mijn citytrip naar Londen, wat was het prachtig. Inmiddels heb ik drie verslagen online geplaatst en morgen komt dag vier en tevens de laatste dag online. Het is zo jammer dat het altijd zo snel voorbij is. Maar goed terug naar de rest van mijn week. Dinsdag ging ik namelijk gewoon weer schoonmaken bij mijn oma, pakte ik mijn koffer uit en ging ik weer lekker boksen. Woensdag en donderdag waren gewone werkdagen en deed ik verder niet bijzonders, dan alleen maar foto’s kijken van Londen en jullie onder spammen op Facebook en Instagram daarmee. Vrijdag was wel een dag waar ik lang naar uit keek, want ik vierde samen met mijn moeder, vader en broertje mijn en hun verjaardagen + de trouwdag van mijn ouders in één keer buiten huis. Het was ontzettend gezellig en ik ben heel erg goed verwend. Zaterdag en zondag had ik eigenlijk in eerste instantie helemaal volgepland (weekend met mijn twee beste vrienden) en op zondag naar PSV, maar beide ging niet door. De wedstrijd van PSV, waar ik al weken naar uit keek, tegen Feyenoord werd verplaatst naar dinsdag (gisteren), omdat PSV in de Europa League op vrijdag de tweede helft moest spelen van de donderdag gestaakte wedstrijd. Ook dinsdag ging de wedstrijd niet door. Het is nu wachten op de nieuwe datum. Kijk maar snel naar de foto’s.

GLAMOURMOES WEEKLY

Goedemorgen Nani! Die had mij wel gemist na vier dagen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik maakte schoon bij mijn oma en begon met ramen zemen buiten. Het zonnetje scheen, dus dat was geen straf.

GLAMOURMOES' WEEKLY

‘s Middags kwam ik thuis en moest ik toch echt die koffers uitpakken en de boel opruimen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani uitlaten is niet erg als je zulke luchten ziet.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik maakte burritos met kip en ananas. Dat smaakte goed.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Helemaal blij met mijn ‘I Love London’ trui

GLAMOURMOES' WEEKLY

We beginnen met een gezond ontbijtje. Helaas kan ik me de rest van de week niet zo goed aan die start vast houden.

GLAMOURMOES' WEEKLY

We eten rijst met kip kerrie en ananas. Dat gaat er altijd wel in.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hoe lief ligt Nani weer in haar mand.

Victoria's Secret make up bag

Jullie zagen het make up tasje misschien al voorbij komen op Instagram. Ik kocht bij de Victoria’s Secret winkel in Londen dit geweldige make up tasje.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Toen ik thuis kwam van mijn werk op vrijdag, was de wedstrijd van PSV nog bezig. We moesten nog 1 doelpunt scoren om de volgende fase van het toernooi te behalen en dat lukte!

GLAMOURMOES' WEEKLY

We aten lasagne, gemaakt door mama.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hmmm dit was echt een heerlijke monchou taart tijdens het vieren van mijn verjaardag!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Een aantal van mijn cadeautjes!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Bij de locatie waar we onze verjaardagen vieren kun je ‘Knientjesbiljart’ doen. Super simpel spel, maar je moet wel met een biljartkeu overweg kunnen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Deze kaart kreeg ik van mijn zus, zwager en nicht. Die staat voor een fotoshoot van 1,5 uur die ik cadeau heb gekregen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zaterdagochtend iets later dan normaal ontbijten. Havermout met appel!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En ‘s middags als ik thuis kom maak ik een tosti ham kaas.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Er was nog taart over van de verjaardag, dus die smaakte zeker goed!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Heel veel foto’s gemaakt voor mijn blog. Doordeweeks lukt dat niet met de donkere dagen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik maakte eindelijk de kussenslopen voor Nani’s kussen. Deze heeft ze beneden om het kussen zitten en boven een lichtroze met donkerroze kleine stipjes.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ovenfriet, worteltjes en een hamburger als avondeten op maandag.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lekker deze kindertoetjes met smarties van Danone!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zaterdagavond was ik alleen thuis en ik stak de kaarsjes weer gezellig aan!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ontbijt op zondag.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn ontbijt op maandag. Weer havermout met melk en appel. Heb het vorige week met water geprobeerd, maar dat vond ik niet lekker.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lekker toetje uit Duitsland. Gekregen van mijn broertje!

Deze week ga ik voor mijn werk naar Amsterdam, heb ik woensdag om 17:30 al weekend. Woensdagavond ga ik naar Ladies Night in de bioscoop met één van mijn beste vriendinnen, de film Gooische Vrouwen 2 zien. Donderdag maak ik schoon bij oma en ‘s avonds heb ik een afscheidsborrel van een aantal collega’s in Arnhem. Verder heb ik voor het weekend nog niks gepland staan.

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Madeleine 2 december 2014

  Leuke foto’s! Wat leuk dat je naar de ladiesnight gaat. M’n zusje en ik wilde ook alleen het was al vol bij de bios waar we heen wilden gaan. Ik kan niet wachten op Gooische vrouwen! Veel plezier vast 🙂

 • Reageer Denise 2 december 2014

  Wat een lekkere foodies zie ik voorbij komen, haha! Het toilettasje van Victoria’s Secret is zo leuk!

 • Reageer Cindy 2 december 2014

  Gooische Vrouwen 2, die wil ik ook wel zien. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne foto’s weer

 • Reageer Jorien 2 december 2014

  Superleuke week heb je gehad (met Londen als hoogtepunt uiteraard)! En wat een gaaf cadeau van je zus, zwager en nicht! Ben heel benieuwd naar het resultaat van de shoot 😀 Heb je al een datum gepland? Gooise Vrouwen 2 wil ik ook nog wel zien, vond de eerst film ook zo leuk 🙂

 • Reageer Anouk 2 december 2014

  Super leuk dat je naar de Gooische Vrouwen film gaat! Die wil ik in de maand december ook nog gaan bekijken

 • Reageer Manon 2 december 2014

  Ah super leuk dat je naar gooische vrouwen gaat ik wil daar ook nog wel graag heen

 • Reageer Petra 2 december 2014

  leuk, lekker naar de film, heerlijk dat is genieten vind ik, net als wandelen met de hond als je van die prachtige luchten ziet…ook dat is genieten…leuk artikel om et lezen…

 • Reageer Northflix 2 december 2014

  Leuk overzicht! En wat tof om nog een bloggende vrouw te ontdekken die van voetballen houdt.

  • Reageer GLAMOURMOES 3 december 2014

   Haha! Heb je ook een specifieke voorkeur voor een club of dat niet?

 • Reageer Bianca 2 december 2014

  Leuke week 🙂 Toen was het nog mooi weer 🙁 En eens een weekje niet gezond eten mag ook wel eens, het zag er wel allemaal lekker uit zeg ^^

 • Reageer Bertine 2 december 2014

  die londen trui is leuk! ik ga morgen ook naar de ladies night, veel plezier alvast

  • Reageer GLAMOURMOES 3 december 2014

   Jij ook veel plezier!

 • Reageer Linda 3 december 2014

  Ik ben verliefd op je Victoria’s Secret tasje! <3

  • Reageer GLAMOURMOES 3 december 2014

   Ja ik was er ook gelijk helemaal verliefd op! Er komt nog een artikel over online hihi!

 • Reageer Malou 3 december 2014

  Leuk dagboekje, ik ben erg benieuwd naar de Gooische Vrouwen film!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Londen dag 3: Covent Garden, Natural History Museum en regen

  Vandaag is het alweer tijd voor het derde deel van mijn Londen verslag. Deze dag was echt een dag met...

  Close