Pearl Mania Soy Scents

30 november 2014 | Geplaatst in Lifestyle, New in

Een tijdje geleden zag ik op de blog van Serena (Beautylab) een artikel over de nieuwe winter soy scents die haar moeder zelf maakt en verkoopt. Ik ben gek op het branden van kaarsjes, die sfeer en gezelligheid die de kaarsjes en theelichtjes geven als het ‘s avonds al vroeg donker is, vind ik geweldig. Daarnaast vind ik het helemaal leuk als kaarsen lekker ruiken. Kaneel, appel en vanille zijn mijn favoriet. Gelukkig houdt mijn moeder ook van geurkaarsen en daarom besloot ik een tijd terug om eens Soy Scents te bestellen bij de moeder van Serena. Vandaag lees je er meer over in dit artikel.

Soy Scents

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de tweede plaats.

Pearl Mania Soy Scents

Het ruiken van geuren doen we onbewust veel vaker dan we denken. Geuren kunnen je stemming positief beinvloeden, denk aan de opwekkende geur van citrus, de rustgevende geur van lavendel of de frisse geur van schone was. Een soyscent is éénvoudig gezegd een blokje sojawas met een heerlijke geur, die vrijkomt wanneer het blokje gesmolten wordt op een aromabrander. PearlMania soyscents worden met plezier en aandacht gemaakt, gebruikmakend van uitsluitend eersteklas parfumolie en materialen. Een soyscent weegt gemiddeld 17 gram en geeft gedurende minimaal 10 branduren geur af. [Pearl Mania]

Pearl Mania
Iedereen is helemaal enthousiast over wax tarts van Yankee Candle, maar ik vind die persoonlijk wel heel duur. Toen ik het artikel op Serena’s blog las, was ik heel enthousiast over alle verschillende Soy Scents die verkocht worden in de webshop van Pearl Mania. Vooral de kerstgeuren met kaneel spraken me heel erg aan. Aangezien het nu echt een fijne periode is om kaarsjes te branden besloot ik om 6 Soy Scents te bestellen voor in de nieuwe waxbrander van de Action. Ik koos voor 5 kerstgeuren en één geur uit de categorie ‘Foods & Drinks’. Na de betaling ontving ik de geuren netjes per post in een bubbeltjes envelop. Leuk ingepakt en de geuren kwamen al door de verpakking heen. Heerlijk, ik was gelijk al enthousiast.
Pearl ManiaPearl Mania

Vanilla Noël

Vanillekoekjes met zoete marsmallows en caramel. Hmmm dit is echt een heerlijke zoete en warme geur. Ik ben gek op zoete, warme geuren die naar koekjes ruiken. In combinatie met de caramel en mashmellows natuurlijk helemaal lekker. Maar toch beter om niet op te eten en gewoon lekker te laten smelten in je brander.

Vanilla Noël

Candy Cane

Hoe tof ziet deze tweekleurige Soy Scent eruit. De naam verraad natuurlijk al waar hij naar ruikt. De geur is gebasseerd op de bekende Candy Cane stokken die je met kerst kunt kopen. Hij ruikt dus naar pepermunt maar in combinatie met een lekkere zoete geur, die ik niet zo goed kan plaatsen. Ja ook deze geur vind ik lekker!
Candy Cane

Hillybilly Brew

De omschrijving van deze geur kan ik helaas niet meer vinden, ik denk dat de geur momenteel is uitverkocht bij Pearl Mania. Maar ook deze rode melt is lekker zoet, warm en kruidig. Een heerlijke combinatie.
HillyBillyBrew

Kaneel Appeltje

Kaneel check, appel check! Deze geur is natuurlijk heel herkenbaar. Ken je dat, als je een appeltaart in de oven hebt staan? Nou zo ruikt deze Soy Scent! Heerlijk naar warme appel met kaneel. Super lekker dus!
Kaneel appeltje

Home Sweet Home

Deze prachtige Soy Scent met twee kleuren en gouden glittertjes ziet er natuurlijk al super leuk uit. Dit is echt een lekkere warme en kruidige geur voor deze winter. Ik ben fan, heerlijk een vleugje kaneel die ik er in ruik.
Home Sweet Home

Apple Pie

De geur van versgebakken appeltaart, warm uit de oven het lekkerst. Of koud met stijfgeslagen slagroom. Apple Pie ziet er natuurlijk uit om op te eten, maar dat kun je beter niet doen. Maar hij ruikt HEERLIJK! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik hou van geuren waar kaneel en appel perfect samensmelten.
ApplePie

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt ben ik ontzettend enthousiast over deze zes heerlijke geuren. Ik kan niet wachten om ze een voor een te laten smelten in mijn waxbrander en de hele woonkamer naar deze kerstige, warme zoete geuren te laten ruiken.

De Soy Scents zijn te koop via Pearl Mania en kosten € 0,95 per stuk. De verzendkosten zijn € 3,50 en in een envelop passen maximaal 24 Soy Scents.

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Svenja 30 november 2014

  Wat zien ze er ontzettend feestelijk en schattig uit. Vooral de geur home sweet home lijkt mij heerlijk <3

 • Reageer Eline 30 november 2014

  Ze klinken goed, vooral Candy Cane lijkt me heel erg lekker!

 • Reageer Klaartje 30 november 2014

  Apple pie lijkt me een fijn geurtje!

 • Reageer Fleur 30 november 2014

  Ik las er ook al over op Beautylab en was ze ook bijna gaan bestellen. Ze zien er ook super leuk uit!

 • Reageer Astrid V 30 november 2014

  Hilbilly brew heb ik ook, die is echt heerlijk!

  Liefs,

  Astrid

 • Reageer Manon 30 november 2014

  Ik denk dat ik Apple Pie heel erg lekker zou vinden!

 • Reageer Sarah 30 november 2014

  Lijken heerlijk te ruiken…
  Waarschijnlijk zalig om te laten branden in de winter!

  Sarah x

 • Reageer Kelly 30 november 2014

  Klinken heerlijk! Zelf ben ik wel echt een fan van Yankee Candle, ik blijf dus daarbij haha./

 • Reageer Elise | The Beauty Suitcase 30 november 2014

  Je hebt allemaal geuren gekozen waar ik zelf ook voor zou gaan! Die hillbilly lijkt mij heel lekker! Grappige naam overigens 😛

 • Reageer Marloes | NOVA Magazine 30 november 2014

  Oh die lijken me heerlijk ruiken, zeg! Goeie aanrader! En een heel fijn prijsje 🙂 x

 • Reageer Miss Paperfection 30 november 2014

  Lijken mij echt zalige geuren voor Kerstmis, vooral Vanilla Noël. Ik denk dat ik mij toch ook eens dringend zo een aromabrander moet aanschaffen 🙂

 • Reageer lisa 30 november 2014

  Die geuren lijken mij echt heerlijk!

 • Reageer Petra 30 november 2014

  Tjeetje ….van het uiterlijk en de geuren van de waxjes krijg je wel een echt december gevoel

 • Reageer Cindy 30 november 2014

  Apple Pie en appel kaneeltje, ze klinken heerlijk!

 • Reageer beautybloglaura 30 november 2014

  Oooh ^^ ze lijken me super fijn! xx

 • Reageer sam 1 december 2014

  Heb toevallig pas nog een heleboel nieuwe waxxies aangeschaft dus ik ga niks bestellen maar het ziet er wel zeer aantrekkelijk uit!

 • Reageer Kimberly 1 december 2014

  Kaneel appeltje klinkt echt heel erg lekker, hmmm! 😀 Ik heb er nog nooit besteld maar ben wel heel benieuwd

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Londen dag 2: Big Ben, London Eye en Tower Bridge

  Afgelopen woensdag konden jullie het eerste deel van mijn verslag van de citytrip naar Londen al zien, nog niet gezien?...

  Close