Londen dag 2: Big Ben, London Eye en Tower Bridge

29 november 2014 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Afgelopen woensdag konden jullie het eerste deel van mijn verslag van de citytrip naar Londen al zien, nog niet gezien? Klik dan hier. Vandaag neem ik jullie mee in het verslag van Londen dag 2. Op deze dag hebben we ontzettend veel bekeken en gezien. En waren we pas laat weer terug in het appartement. We zagen de Big Ben, de London Eye, gingen naar Starbucks en Harrods. Kijk je mee?
Big Ben

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de tweede plaats.

Londen dag 2: Big Ben, London Eye en Tower Bridge

De tweede dag in Londen hebben we echt ontzettend veel gezien, gelopen en gereisd met het openbaar vervoer. De dag begon regenachtig, maar gelukkig werd het uiteindelijk wel droog. Het was een lange vermoeiende dag en we zaten pas rond half 9 aan de pannekoeken in het appartement, maar het was wel de moeite waard.
Parliament Square Parliament Square Parliament Square

Parliament Square

We begonnen onze dag bij Parliament Square, we namen de bus voor ons appartement, zodat we onderweg ook nog wat van de stad konden zien. We konden mooi uitstappen bij bushalte Parliament Square en vanaf daar was het een klein stukje lopen naar Westminster Abbey, een indrukwekkend gebouw waar  traditioneel  kroningen en begrafenissen van leden van de Britse vorstenhuizen plaatsvinden. Ook zijn Prins William en Kate Middleton hier getrouwd.
London Eye

Naast Westminster Abbey heb je natuurlijk op Parliament Square ook de Big Ben en Houses of Parliament. Prachtige gebouwen. Na het maken van foto’s en het bekijken van deze gebouwen zijn we doorgelopen naar de London Eye. Ook hebben we nog de Horse Guards bezocht en een monument van WOI.
London Eye

St. Paul’s Cathedral, Tower of London en Tower Brigde

Na het bezoek aan de London Eye zijn we met de bus richting de St Paul’s Cathedral gereisd. Het bezichtigen van deze kerk aan de binnenkant was behoorlijk prijzig, 15 pond, maar ook de buitenkant is al heel mooi. Wat een grote kerk is dat zeg. We namen nog een kijkje bij de Millenium Bridge, vanwaar je ook al de Tower Bridge kunt zien. We pakten de bus omdat het te ver lopen was richting de Tower of London en de Tower Brigde. Bij de Tower of London is nog een prachtige zee van keramieke poppies te zien. Deze poppies zijn hier geplaatst ter nagedachtenis aan de gevallen soldaten tijdens WOI.

De Tower Bridge is prachtig in het donker met de verlichting. We zijn er niet overheen gelopen, maar hebben vanaf de kade naar deze grote brug gekeken. Het is een bijzondere brug.
Londen Londen

Onderweg, National Gallery en Trafalgar Square

Onderweg naar de verschillende bezienswaardigheden zijn we natuurlijk weer veel leuks en grappigs tegengekomen. Hieronder een verzameling van de mooiste kiekjes.
London London London

‘s Avonds

Als laastste brachten we op zaterdagavond nog een bezoek aan Harrods, het enorme bekende warenhuis, waar je verdwaalt als je niet oppast. Daarna gingen we door naar Hamley’s een van Europa’s grootste speelgoedwinkels, die bevond zich op Regent Street een van de grote straten die Oxford Street kruist. Ook deze straat is prachtig versierd. En dan als allerallerlaatste die dag bracht ik een bezoek aan de Victoria’s Secret winkel.
Harrods

Regent Street

Londen

Trafalgar Square

Sfeerimpressie

Ik heb tijdens dag 2 geprobeerd zoveel mogelijk te filmen en deze beelden samengevoegd in een soort vlog. Het zijn sfeerimpressies van een gezellige en volle dag in Londen. Je ziet onder andere de Big Ben, Westminster Abbey, de London Eye, Tower Brigde, Harrods en Hamley’s voorbij komen in de vlog.

Vergeet niet in 1080p (HD) te bekijken voor de beste kwaliteit!

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Madeleine 29 november 2014

  Wauw superleuk Verslag weer!! 🙂

 • Reageer Svenja 29 november 2014

  Wat een heerlijke foto’s weer. Ik heb ook zo een zin om snel weer een bezoekje te brengen aan deze fantastische stad! <3

 • Reageer Rosa 29 november 2014

  Leuk!! Ik ben ook een keer in Harrods geweest.. wat een winkel he!

 • Reageer Manon 29 november 2014

  Weer een leuk verslag, door jouw artikels wil ik er alleen maar sneller naartoe haha

 • Reageer melissa 29 november 2014

  Wat een fijn verslagje! Ik ben in september naar Londen geweest en mis het daar echt! x

 • Reageer Cindy 29 november 2014

  Ontzettend leuk weer!

 • Reageer Mariëlle 29 november 2014

  Super gave foto’s , heel leuk verslag. Het is zo’n leuke stad!

 • Reageer Esther 29 november 2014

  Oehhh wat een leuke foto’s! Londen lijkt me helemaal super nu de kerstdagen eraan zitten te komen 🙂

 • Reageer bymarlayne 29 november 2014

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt!

 • Reageer Charlotte 29 november 2014

  Wat heb je gave dingen gefotografeerd! De Big Ben blijft prachtig!

 • Reageer Klaartje 29 november 2014

  Zo te zien heb je een leuke reis gehad!

 • Reageer Miss Paperfection 29 november 2014

  Wow, kan geloven dat het een vermoeiend dagje was want wat heb je veel foto’s gemaakt. Ziet er superleuk uit, ondanks de regen. En Harrods lijkt me zalig tijdens de kerstperiode 🙂

 • Reageer Jonne 29 november 2014

  Wat heb je Londen mooi vastgelegd. En die rode bloemen zijn erg indrukwekkend.

 • Reageer Jonne 29 november 2014

  je hebt Londen erg mooi vastgelegd.

 • Reageer Kelly 30 november 2014

  Heerlijk dagje! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Dove Oxygen & Hydration Soufflé masker

  Een tijdje geleden kocht ik meerdere producten van de nieuwe haarverzorgingslijnen van Dove. Over één van de producten, de haarolie,...

  Close