Unboxing: Pakket gewonnen bij Diolifestyle

25 november 2014 | Geplaatst in Beauty, New in, Unboxing

In verband met mijn citytrip naar London en late thuiskomst komt GLAMOURMOES’ WEEKLY een dag later online, dus morgen (26 november). Vandaag heb ik een unboxing van een winactie pakket die ik won. Een tijdje terug heb ik meegedaan aan een winactie op de blog Diolifestyle van Dionne. En vorige week ontving ik een mailtje dat ik de winnares was geworden van het pakket. Super leuk natuurlijk. Vorige week dinsdag ontving ik het pakket en de inhoud laat ik graag aan jullie zien door middel van een unboxing in fotovorm. Kijk je mee?

Pakket

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de derde plaats.

Unboxing pakket gewonnen bij Diolifestyle

De afgelopen periode heb ik best wel wat winacties gewonnen, wat een geluk. Zo won ik een Chanel Lipgloss, een pakket van Herbal Essences en dit mooie pakket van Dionne’s blog. Ik laat jullie graag de inhoud van het pakketje zien. Een gevarieerd en leuke inhoud. Thanks Dionne! Er zitten o.a. producten in van Nivea, Chilly, Kneipp, Rituals en L’Oreal Paris.
pakket van Diolifestyle

L’Oreal Paris producten

Er zitten twee producten in van L’Oreal Paris. Een bus haarlak, die altijd goed van pas komt. En een flesje hair chalk. Dit product ken ik nog niet, maar je kan je haar er een kleurtje mee geven. Altijd grappig voor carnaval of een ander feestje. Ik ontving de kleur Black Tie.
L'Oreal Paris

Yves Rocher, Rituals en Thierry Mugler

In het pakketje zat een heerlijk Rituals product uit de Wai Wang lijn; de body exfoliating cream met de geur van witte lotus en Yi Yi Ren. Ik ben gek op Rituals, dus dit soort producten komen zeker wel op. Er zit een douchegel van Yves Rocher in met de geur van amandelen. Ik moet nog heel erg wennen aan deze geur, want in de fles ruikt hij heel sterk. En dan nog een lekker body product, namelijk een geparfumeerde body lotion van Thierry Mugler. Dit is de geur Womanity, een warme geur.
Rituals, Yves Rocher, Thierry Mugler

Nivea, Kneipp en Chilly

Ja, er zaten behoorlijk wat producten in het pakket met een fijne deodorant van Nivea, een douche product van Kneipp en Chilly gel voor de intieme zone. Ik vind deo’s van Nivea heel erg fijn en deze variant heb ik nog niet getest, dus dat komt goed van pas. Kneipp heeft ontzettend lekkere producten en deze douche gel ruikt heerlijk zoet en een beetje kruidig. Verzorging van de intieme zone is ook belangrijk en Chilly gel is daar perfect voor. Chilly heeft een frisse geur, dus ook die ga ik gebruiken.
Nivea, Kneipp en Chilly

Miss Sporty, Montagne Jeunesse, Dr. Hauschka en Etos

De laatste vier producten die ik uit het pakket haalde zijn vier heel verschillende producten. Als eerste een bronzer van Miss Sporty. Bath Pearls van de Etos, nou heb ik geen bad, maar als ik een keer in een hotel verblijf komen ze vast van pas. Ook zit er nog een heerlijk gezichtsmasker van Montagne Jeunesse in. Deze gezichtsmaskers vind ik sowieso fijn. Als laastst zit er nog een testverpakking in van Dr. Hauschka, hier heb ik nog nooit wat van getest, dus dat wordt nu de eerste keer.
Miss Sporty,, Montagne Jeunesse, Etos, Dr Haushka

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Dionne 25 november 2014

  Leuk om te lezen! Geniet ervan! Veel plezier ermee!

 • Reageer Madeleine 25 november 2014

  Wauw mooi pakket! Geniet ervan…

 • Reageer Beautyjuf 25 november 2014

  Wat een toffe inhoud! Veel plezier ermee 🙂

 • Reageer Esther 25 november 2014

  Wauw, leuke inhoud! Gefeliciteerd 🙂

 • Reageer Svenja 25 november 2014

  Wat heerlijk om zo een prachtig pakket te winnen. Veel plezier met je heerlijke goodies <3

 • Reageer Cindy 25 november 2014

  Heerlijk pakketje zo! Geluksvogel!

 • Reageer Amy 25 november 2014

  Wat een mooi en goedgevuld pakket, geniet ervan! 😀

 • Reageer sam 25 november 2014

  Wat een gaaf pakket! Veel plezier ermee!

 • Reageer femketje 25 november 2014

  awesome inhoud 😀

 • Reageer Mariëlle 25 november 2014

  Wat een heerlijk verwenpakket 🙂

 • Reageer Marleen 25 november 2014

  Superleuk! De producten zien er super uit! xx

 • Reageer Maaike 25 november 2014

  Wat een fijne producten heb je gewonnen <3

 • Reageer Fleur 25 november 2014

  Wat een mooie producten! Ik heb zelf die body cream van Rituals ook en vind hem ontzettend fijn!

 • Reageer Manon 25 november 2014

  Wat een heerlijke producten heb je gewonnen!

 • Reageer Mandy 25 november 2014

  Wat een heerlijk verwenpakket zeg!!

 • Reageer Anouk 25 november 2014

  Wauw wat een heerlijke producten heb je gewonnen!

 • Reageer anna 25 november 2014

  Wat een geweldig pakket! Echt heel leuk dat je de afgelopen tijd zoveel hebt gewonnen.

 • Reageer Petra 25 november 2014

  wat een heerlijk pakketje….lekker genieten!

 • Reageer Lisa 26 november 2014

  Mooie inhoud van het pakket is het zeg! 🙂

 • Reageer Claudia 2 december 2014

  Wat een leuke en diverse inhoud. Ik ben wel erg benieuwd hoe die hairchalk gaat uitvallen. Zou het echt zwart zijn?

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Review: NYC Expert Last Lip Lacquer – Central Park Passion

  NYC is een bekend merk onder veel bloggers en beauty liefhebbers. Het is betaalbaar en ze hebben ook nog eens...

  Close