Review: NYC Expert Last Lip Lacquer – Central Park Passion

24 november 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

NYC is een bekend merk onder veel bloggers en beauty liefhebbers. Het is betaalbaar en ze hebben ook nog eens een vrij uitgebreid assortiment. Het is te koop bij o.a. Kruidvat en Trekpleister, waardoor het ook voor veel mensen gemakkelijk te verkrijgen is. Een tijdje geleden kocht ik een van de populaire NYC Expert Last Lip Lacquers bij de Kruidvat in de kleur Central Park Passion. En mijn bevindingen over deze Lip Lacquer lees je in dit artikel.
NYC Expert Last Lip Lacquer

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de derde plaats.

NYC Expert Last Lip Lacquer – Central Park Passion

De intense kleur van een lipstick met een gladde lakachtige glans. Je weet wel, super chique, perfecte lippen die alleen te realiseren zijn met lipstick én lipgloss. Teveel gedoe? Welnee! Want nu is er NYC Expert Last Lip Lacquer, deze geeft je lippen die fantastische finish!

 • Rijke, intense kleuren
 • Langhoudend
 • Lichtgewicht formule
 • Hydraterend
 • Comfortabel de hele dag lang
 • Niet plakkerig
 • Droogt de lippen niet uit

NYC Lip Lacquer Central Park Passion

Verpakking

NYC Expert Last Lip Lacquer zitten in een plastic verpakking met een zwarte dop. De tekst staat er in het zilver opgedrukt met verschillende lettertypes. De huls wordt vanaf de dop naar beneden steeds smaller. De verpakkingen lijken op die van een lipgloss. De kleur van de lip lacquer is al goed te zien. Op de dop zit een sticker met de naam van het product; 204 Central Park Passion. Ik vind de verpakking verder niet bijzonder, maar dat verwacht ik ook niet van een lipgloss/lip lacquer. Het moet in dit geval functioneel zijn en makkelijk mee te nemen. Als je de dop eraf draait zie je een sponsapplicator die iets schuin afloopt. Dit brengt prettig aan op je lippen. De verpakking bevat 3,7 ml.
NYC Lip Lacquer Central Park Passion

Product/Swatches

De NYC Expert Last Lip Lacquer zit qua substantie tussen een gloss en een lipstick in. Het heeft de glans van een gloss en de houdbaarheid en het pigment van een lipstick. Een perfecte combinatie dus. Central Park Passion is een mooie oudroze kleurtje, die ook wel neigt naar een ‘nude but better’-kleurtje. Het geeft je lippen net wat meer kleur. Er komt behoorlijk pigment van de lip lacquer af, dat zie je heel goed op onderstaande foto. Ik heb hier een keer met de applicator een streep getrokken op mijn hand. Een mooie warme roze kleur, die veel mensen wel zal staan. Door dat hij wat dikker is qua substantie is het wel iets lastiger om het product aan te brengen, maar als je er eenmaal handigheid in hebt is dat ook geen probleem meer. Er zit trouwens ook een lekker zoet geurtje aan de lip lacquer, niet overheersend, maar je ruikt het wel. Ik vind dat wel fijn.
NYC Lip Lacquer Central Park Passion

Resultaat

Jeej! Wat geeft deze NYC Lip Lacquer een mooi kleurtje aan mijn lippen. Je hoeft niet uitgebreid te smeren om je lippen te voorzien van een mooi laagje. Zoals ik net al zei, moet je even wennen aan de substantie, maar het resultaat mag er wezen. Het is een mooi roze kleurtje, die de kleur van mijn lippen wat donkerder maakt. Het staat goed bij mijn ogen en mijn haarkleur. Ik ben een slechte bijwerker van lipstick of gloss haha, maar deze blijft redelijk goed zitten. Als ik gegeten heb zou je wel je lippen weer moeten bijwerken, want dan ziet het er niet zo netjes meer uit. Dit lipproduct is zeker een aanrader als je niet van lipgloss houdt en wel de glans van een lipgloss wil. Het pigment van een lipstick en de applicator van een lipgloss.
NYC Lip Lacquer Central Park Passion

NYC Expert Last Lip Lacquer is verkijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 3,99.

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Svenja 24 november 2014

  Prachtige kleur die erg goed bij je past!

 • Reageer femketje 24 november 2014

  mooie tint 😀

 • Reageer Mariëlle 24 november 2014

  Ik vind het een mooie kleur en ik lees er veel goeds over!

 • Reageer Rosanne 24 november 2014

  Deze kleur staat je heel mooi! liefs x

 • Reageer Manon 24 november 2014

  Wat een super mooie kleur is dit!

 • Reageer Rachella 24 november 2014

  Wauw, die kleur staat je prachtig!

  FLOURISHINGFIT.COM

 • Reageer Bertine 24 november 2014

  wauw wat een mooi kleurtje! niet te opvallend maar wel heel goed gepigmenteerd:)

 • Reageer Anouk 24 november 2014

  Ah wat een ontzettend mooi kleurtje! Ik draag zelf ook ontzettend graag zulk soort kleurtjes. Deze ga ik onthouden!

 • Reageer Petra 24 november 2014

  Hij ziet er wel ontzettend mooi uit als je hem op je lippen hebt, ….

 • Reageer Madeleine 24 november 2014

  Wauw ziet er prachtig uit 🙂

 • Reageer Mandy 24 november 2014

  Mooie dagelijks kleur. Staat mooi bij je huidskleur.

 • Reageer Nicole 25 november 2014

  Echt een prachtig kleurtje. Hij staat je heel erg goed!

 • Reageer anna 25 november 2014

  Deze heb ik ook! Ben er zo blij mee <3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Herbal Essences Clearly Naked pakket

  Een tijdje terug deed ik mee aan een winactie op de blog  van Laura. Je kon een pakket winnen met...

  Close