Herbal Essences Clearly Naked pakket

23 november 2014 | Geplaatst in Beauty, New in, Unboxing

Een tijdje terug deed ik mee aan een winactie op de blog  van Laura. Je kon een pakket winnen met de nieuwe producten van Herbal Essences ; de Clearly Naked lijn. Een lijn die siliconen en parabenenvrij is. De collectie bestaat uit twee shampoo’s, twee conditioners en drie droogshampoo’s. Na een aantal weken ontving ik via Instagram, waar je de foto moest delen en taggen, een berichtje dat ik een van de vijf winnaressen  van het Herbal Essences Cleary Naked pakket was! Ik was natuurlijk super blij en kon niet wachten tot het pakket binnen was. Ik had namelijk al de conditioner en één van de droogshampoo’s recent getest en was erg enthousiast over de geur en de werking. Kijk je mee naar het pakket?

Herbal Essences Clearly Naked

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de derde plaats.

Herbal Essences Clearly Naked pakket

De nieuwe Herbal Essences Clearly Naked collectie is speciaal ontwikkeld om je haar grondig te reinigen en te verzorgen zonder dat je haar zwaar wordt. De collectie bestaat uit siliconen- en parabenenvrije shampoos, lichtgewicht conditioners en een droogshampoo. Smacht je naar vol, volumineus haar? Clearly Naked Volume – met witte grapefruit- en mintextracten – geeft een vederlichte volume boost en veerkracht.
Of ben je op zoek naar glans? Die vind je in de Clearly Naked Shine collectie: dankzij de witte thee- en mintextracten een oogverblindende glans! Wat je ook wilt, het resultaat is zonder uitzondering sensationeel: naturel en zacht haar met een heerlijke geur.

Herbal Essences Herbal Essences

Ik kreeg een ontzettend mooi pakket vorig week. Behoorlijk zwaar, maar zodra ik de doos opende kwam een heerlijke geur van producten mij tegemoet. Ik wist welke producten ik zou ontvangen, maar was daarom niet minder enthousiast. In het pakket, dat netjes met groen folie was ingepakt zaten twee shampoo’s, twee conditioners, drie droogshampoo’s en een haarborstel. Thanks Laura en Herbal Essences!

Clearly Naked Volume shampoo en conditioner

Shampoo – De lichte formule geeft je haar volume en veerkracht. Met de revitaliserende geur van pompelmoes en munt.

Conditioner – Geniet van de stimulerende geur van pompelmoes en munt, met deze lichtgewicht formule die reinigt en voedt van de wortels tot de punten. Probeer ook de Herbal Essences Cleary Naked Volume Souflé.

Herbal Essences

Clearly Naked Glans shampoo en conditioner

Shampoo – Deze shampoo onthult de natuurlijke glans van je haar met de frisse geur van witte thee en munt.

Conditioner – De conditioner verzorgt en revitaliseert je haar en laat het glanzen. Met de geur van witte thee en munt.

Herbal Essences

Clearly Naked droogshampoo; Party Re-fresh, Extra Volume en Natuurlijke Tapioca

Party Re-fresh – Als “thuis blijven” geen optie is, geef je haar dan een instant boost van frisheid met deze droogshampoo met natuurlijke tapioca. De geur van lelie zal je zintuigen prikkelen en de formule zal je haar verfrissen tussen de wasbeurten door.

Extra Volume – Deze droogshampoo is net wat jij nodig hebt! De Herbal formule bevat namelijk natuurlijke tapioca die je levenloos haar reinigt en transformeert. Geef je haar opnieuw een frisse look met de heerlijke geur van citrus aroma’s.

Natuurlijke tapioca – Voor een frisse look en een gevoel van licht, zuiver haar, zelfs op dagen dat je je haar niet wast. De Herbal formule bevat natuurlijke tapioca die het overtollige vet in je haar absorbeert. Het geeft futloos, vettig haar opnieuw een frisse look en een heerlijke geur van citrus en munt.

Herbal Essences

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Bo 23 november 2014

  Wat een leuke producten!

 • Reageer Claudia 23 november 2014

  Wat een mooie producten! Ik vind het zo leuk dat de shampoo qua fles in de conditioner fles past.

 • Reageer Beautyjuf 23 november 2014

  Gefeliciteerd! Wat een tof pakket. Heel veel plezier ermee! Ik vind Herbal Essences een heel fijn merk. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

 • Reageer Nicole 23 november 2014

  Leuke box! Ik ben benieuwd naar de producten van die lijn. De shampoo is echt een lifesaver voor mij geweest aangezien mijn haar snel vet wordt. Ik ga binnenkort de andere producten eens een keer bekijken! Echt goed dat ze met zo een lijn komen zonder onnodig slechte ingrediënten.

 • Reageer femketje 23 november 2014

  gaaf gewonnen pakket 😀

 • Reageer Petra 23 november 2014

  Tjonge, wat een fijne artikelen om te proberen, ben wel erg nieuwsgierig ernaar…Zelf ben ik altijd erg tevreden geweest over de producten Van herbal essence die ik ooit gebruikt heb…

 • Reageer anna 23 november 2014

  Wat een mooie producten, leuk gedaan met die lichtjes op de achtergrond!

 • Reageer Madeleine 23 november 2014

  Wat leuk dat je gewonnen hebt 🙂 Gefeliciteerd! Ik heb ze toevallig van de week gescoord bij Kruidvat 2+2, liep er eigenlijk tegenaan. Wist niet dat het bestond, maar heb mijn haren ermee gewassen. Goddelijk lekker! Ik kan het iedereen aanbevelen 🙂

 • Reageer Mandy 25 november 2014

  Super leuk dat je het mag testen, het is een mooi pakket.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Neutrogena Pink Grapefruit peeling

  Als ik onder de douche sta 's avonds vind ik het altijd fijn om een facewash, peeling of scrub te...

  Close