Neutrogena Pink Grapefruit peeling

22 november 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

Als ik onder de douche sta ‘s avonds vind ik het altijd fijn om een facewash, peeling of scrub te gebruiken. Ik heb verschillende producten voor onder de douche in mijn stash en vandaag wil ik met jullie de Neutrogena Pink Grapefruit Peeling delen. Momenteel is dat de dagelijkse peeling die ik gebruik onder de douche, met de lekkere frisse geur van grapefruit. De peeling kocht ik tijdens een van mijn bezoekjes aan de DM Drogerie in Kleve, gelukkig kun je de Neutrogena peeling ook via internet bestellen.
Neutrogena Pink Grapefruit peeling

Neutrogena Pink Grapefruit Peeling

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Peeling is een dagelijkse scrub voor een zuivere, frissere en gezonder uitziende huid. Met krachtige MICROCLEAR ® technologie en exfoliërende microkorrels reinigt de formule tot diep in de poriën en helpt het om plekjes en vlekjes te verwijderen. De verfrissende scrub zuivert de huid zacht zonder uitdroging, terwijl een vleugje van pink grapefruit the zintuigen prikkelt met een verkwikkende frisheid.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit

Verpakking

De Neutrogena Pink Grapefruit Peeling zit in een mooie stevige plastic tube. Voor het douchen ideaal, want je kunt het gemakkelijk gebruiken en je morst geen product. Ook komt er niet zo snel water in de tube. De tube is lekker roze, dat past uiteraard goed bij de pink grapefruit. Het onderste gedeelte is transparant, waardoor je de peeling al kunt zien. Het bovenste gedeelte is effen roze. Verder heeft de verpakking wat zilveren details en is de tekst in een duidelijk lettertype en wit. Lekker overzichtelijk. De dop is door middel van een kliksysteem te openen en goed af te sluiten. Op de achterkant staat de beschrijving van het product, de instructies hoe te gebruiken en de ingrediëntenlijst. In deze tube zit 150 ml.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit

Product

Op onderstaande foto’s heb ik de scrub gefotografeerd. Het is een lichtroze substantie met hele fijne micro scrubdeeltjes. Ze zijn bijna niet vast te leggen op foto. Ik heb het verschillende keren geprobeerd, maar helaas mislukte het steeds. De scrub is redelijk vloeibaar, hij loopt op de linkerfoto al aardig van mijn hand af, maar als je het onder de douche gebruikt breng je het aan in de palm van je hand, waardoor het niet zo snel van je hand afloopt.  Doordat de scrubdeeltjes zo fijn zijn kun je de scrub dagelijks gebruiken en dat doe ik dan ook iedere avond.

De geur is heerlijk fris en zoet, met een klein vleugje zurigheid van de pink grapefruit. Ik ben helemaal niet zo’n fan van grapefruit geur, zoals die van The Body Shop, maar toen ik deze peeling rook in de DM Drogerie vond ik de geur vooral heel verfrissend, verkwikkend en lekker. Het is geen hele overheersende geur, maar dat vind ik juist prettig bij een peeling.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit

Ingrediënten

[PR-007608] Aqua, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyethylene, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Chloride, Sodium Carbomer, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Salicylic Acid, Disodium Lauroamphodiacetate, Lauric Acid, C12-15 Alkyl Lactate, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Hamamelis Virginiana Distillate, Cetyl Lactate, Lactic Acid, Alcohol, Alcohol Denat., Isopropyl Alcohol, Sodium Glycolate, Tetrasodium EDTA, Lauryl Hydroxyethyl Imidazoline, Methylparaben, Benzalkonium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum, CI 16035, CI 60725.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit

Werking

Belangrijk is natuurlijk ook de werking van dit product. Is het wel echt geschikt om de gevoelige huid van je gezicht er dagelijks mee te wassen. Ik kan hier op antwoorden dat dit daadwerkelijk zo is. Ik heb best een gevoelige huid die snel droog en rood is, maar met deze peeling heb ik er absoluut geen last van. Ik gebruik de Neutrogena Pink Grapefruit peeling iedere avond. Volgens de verpakking kan je hem ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken, maar dat vind ik een beetje teveel van het goede. Ik breng een bolletje peeling aan op mijn natte hand en zorg dat het een beetje gaat schuimen door mijn handen over elkaar te wrijven. De peeling schuimt niet overdreven veel, maar wel genoeg om het gemakkelijk te kunnen verdelen over je gezicht. Ik masseer het heel zacht en met ronddraaiende bewegingen over mijn huid en voel dat de microdeeltjes z’n werk doen. Doordat deze deeltjes niet heel grof zijn, is het een fijn gevoel. De geur is ook heerlijk en na het douchen voelt mijn huid lekker zacht en niet trekkerig aan. Deze blijf ik dus voorlopig nog wel gebruiken.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit
Neutrogena Pink Grapefruit Peeling is o.a. te koop bij Pretty Please voor € 8,99

Gebruik jij een facewash, peeling of scrub?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Madeleine 22 november 2014

  Lijkt mij echt een fijn product 🙂 dit ga ik onthouden voor als ik naar dm ga 🙂

 • Reageer Vintageandbeauty 22 november 2014

  Leuk dat je een relatief onbekend merk reviewed! Ik ga deze zeker even testen als ik een dagje in Duitsland ben.

 • Reageer Bo 22 november 2014

  Lijkt me een fijn product!

 • Reageer Kelly 22 november 2014

  Oh deze ziet er goed uit! Ga ik zeker onthouden. 🙂

 • Reageer Rosa 22 november 2014

  Ik heb deze ook in mijn handen gehad toen ik in Amerika was, ik vind die geur zo fijn! helaas ben ik niet zo enthousiast over de ingredientenlijst dus heb ik hem laten liggen..

 • Reageer Michaela 22 november 2014

  Oehh die klinkt heel fijn!

 • Reageer femketje 22 november 2014

  die geur alleen al lijkt me heerlijk 😀

 • Reageer Nicole 22 november 2014

  Klinkt heel erg fijn!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark Arnhem november 2014

  Als jullie dit artikel lezen zit ik op het vliegveld, in het vliegtuig of ik ben al in London. Ik...

  Close