New in: Sneakers – SOHO Collection V&D

19 november 2014 | Geplaatst in Fashion, New in

Ik heb veel schoenen, heel veel schoenen, maar de meeste zijn niet echt waterdicht of geschikt voor de koudere dagen in de herfst en winter. Het werd dus tijd dat ik daar verandering in bracht. Al een tijdje had ik in gedachte dat ik nieuwe hoge sneakers wilde die waterdicht en ook warm in de winter zijn.

SOHO Collection V&D

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de derde plaats.

New in: Sneakers van SOHO Collection V&D

Oké ik wilde sneakers, maar de vraag was, welke sneakers. Heel toevallig was ik door de V&D folder aan het bladeren tijdens de Hebbes weken. Ik was gelijk verliefd toen ik de sneakers in het foldertje zag staan. De volgende dag zocht ik online naar de schoenen, maar ze stonden er nog niet op. Jammer! Ik stuurde een e-mail naar de V&D, maar tegen de tijd dat ik een reactie kreeg had ik zelf de schoenen al online gezien en thuis bezorgd gekregen. Dit zijn mijn nieuwe beauties voor deze winter: Sneakers van SOHO Collection V&D in een bruine kleur met een superzachte binnenkant. Het model vind ik erg leuk en de ritsjes aan de achterkant maken ze net wat meer bijzonder dan gewone normale sneakers. Ik heb ze al een aantal keer gedragen. Je kunt ze goed combineren en lopen erg lekker.

Sneakers V&D

Ik bestelde deze sneakers online bij de V&D voor € 39. Ze waren normaal € 59. Scheelt toch weer mooi € 20.

SOHO Collection V&D

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Svenja 19 november 2014

  Wauw. ze zijn ontzettend mooi! Je hebt ze echt voor een fijne prijs kunnen scoren, ideaal!

 • Reageer Mandy 19 november 2014

  Nice!! De voering ziet er heel erg fijn uit.

 • Reageer Amy 19 november 2014

  Wat een plaatje <3 fijn ook dat je ze voor zo'n mooie prijs hebt kunnen scoren, is altijd extra leuk natuurlijk 😀

 • Reageer Malou 19 november 2014

  Ik vind ze heel mooi!

 • Reageer Manon 19 november 2014

  Wat een gave sneakers !

 • Reageer Cindy 19 november 2014

  Wat een leukerds! En dat met die korting, ideaal!

 • Reageer Jorien 19 november 2014

  Leuke sneakers zeg! Op die linkerfoto (van de kleine fotootjes) lijkt het net of er een sintkadootje in je schoen zit haha!

 • Reageer Nicole 19 november 2014

  Echt toffe sneakers!

 • Reageer Bertine 19 november 2014

  wat een stoere! lijken me heerlijk zitten trouwens. en super fijn dat je ze met korting hebt kunnen scoren!

 • Reageer Diana Carlton 19 november 2014

  Heel leuk! Lekker warm met die voering.

 • Reageer Guusje 20 november 2014

  Wat een leuke schoenen, perfect voor de herfst!

 • Reageer Miriam 20 november 2014

  Wauw, wat zijn die mooi <3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #33 – Kerstshow Intratuin, Opening Primark en pepernoten

  GLAMOURMOES' WEEKLY #33 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close