Lifestyle: Kerstshow Intratuin 2014

16 november 2014 | Geplaatst in Lifestyle

Ik ben niet gek op de kerstdagen, we gaan eigenlijk altijd naar mijn oma en mijn neefje (van 2 meter) is op tweede kerstdag jarig. Ik weet niet, ik heb er niet zoveel mee, maar wat ik wel leuk vind is bijvoorbeeld de kerstboom optuigen. Ook kan ik ontzettend genieten van de prachtige kerstshows ieder jaar bij de Intratuin. En ja, dat is dus waar ik afgelopen week ben geweest. Bij de Intratuin in Duiven. Ieder jaar is het eigenlijk wel een soort van traditie om daar heen te gaan. Prachtig wat ze ieder jaar weer bedenken en wat een werk zeg. Ik maakte foto’s voor jullie, om een indruk te geven van de kerstshow!

Kerstshow Intratuin

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de derde plaats.

Kerstshow Intratuin 2014

Dit jaar heeft Intratuin Duiven als hoofdthema “Een Sprookjesachtige wereld”. Na de rijke barokke stijl van 2012 en Santa’s Workshop in 2013, nemen we u dit jaar mee op reis door een sprookjesachtige wereld. Een soort kruising van de Droomvlucht in de Efteling, Lord of the Rings en de Hobbits. De rollerbaan naar boven bij Intratuin Duiven is omgetoverd tot een prachtig sprookjesbos.

Ook bij de miniatuurhuisjes is gekozen voor de sprookjesachtige wereld. Door de oude grote boomstronk kom je op een plein waar de kerstdorpen staan. Onder diverse sfeervol verlichte berken, treurwilgen en langs diverse waterpartijen staan de diverse kerstdorpen opgesteld. De grootste kerstdorpen van de merken Lemax, Luville, My Village, Intratuin, Piko, Wurm, Dickensville en Lumineo staan er weer ongekend gedetailleerd bij. Volgens de kenners is dit de grootste presentatie van Europa. [Intratuin]

De Intratuin in Duiven heeft altijd een ontzettend prachtige en mooie grote kerstshow, waar ik iedere jaar weer graag naar toe ga. Beneden is altijd het kerstdorp inclusief ski-piste en watervallen. Boven de overvolle kerstbomen en kerstdecoratie. Je doet er boordevol inspiratie op voor je kerstboom, maar ook voor de rest van je interieur. Je hebt de keuze uit onwijs veel kerstbomen en lampjes zijn er in verschillende soorten en maten. Ik ga niet teveel vertellen, kijk maar naar de foto’s.

 Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow Intratuin kerstshow

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Esther 16 november 2014

  De eerste zin moest ik toch even 2 keer lezen, je houdt niet van de kerstdagen ?! Intratuin heeft inderdaad een super leuke collectie aan kerstspullen, maar aangezien de dozen al uitpuilen, blijf ik er even ver vandaan 🙂

 • Reageer Denise 16 november 2014

  Wat een heerlijk artikel! Zelf ben ik wel gek op de kerstdagen en alles wat daar bij komt kijken. Ik ga zeker eens een kijkje nemen bij Intratuin!

 • Reageer Sarah 16 november 2014

  Oh ik hou echt volledig van de kerstdagen en alles wat er mee te maken heeft! 🙂 Superleuke foto’s!

  Sarah x

 • Reageer Nicole 16 november 2014

  Oh wauw, christmas heaven haha! Ziet er super mooi uit.

 • Reageer Maaike 16 november 2014

  Leuk zeg! Ik ben er vorige week zondag ook geweest, echt leuk om in de kerstsfeer te komen!

 • Reageer jouvence 16 november 2014

  erg mooie foto’s ♥ ik wil ook nog graag een kijkje gaan nemen bij de kerstshow van intratuin xx

 • Reageer Nicetobeout 16 november 2014

  De Kerstshow van Intratuin staat nog op mijn lijstje. Ik bezocht laatst wel een ander tuincentrum. Komend weekend staat de eerste kerst/winterfair op het programma.

 • Reageer Manon 16 november 2014

  Ik vind dit altijd zo leuk! heerlijk sfeertje altijd

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 16 november 2014

  Zo, dat ziet er prachtig uit!! Wauw, de Intratuin hier heeft dat niet zo uitgebreid.

 • Reageer Laura - Dagelijkse hap 16 november 2014

  Het ziet er altijd zo vrolijk uit 😀 alleen jammer dat het meestal al midden oktober klaar staan 🙁 kerst begint voor mij pas echt na sinterklaas :3

 • Reageer Bente 16 november 2014

  Ahh ik ben dol op van die kerstspulletjes (en ik ben wel dol op de kerstdagen :)), ik moet nog een paar weken wachten maar dan mag ik eindelijk weer een kerstboom 🙂

 • Reageer Cindy 16 november 2014

  Ik ben 2 weken geleden naar de kerstshow van Intratuin geweest, daar komt op mijn blog ook nog een artikel over. Ik ben echt dól op kerstshows, zeker bij Intratuin!

 • Reageer Marloes 16 november 2014

  Ah altijd leuk kerst bij Intratuin! Zo’n gezellige sfeer hangt er, dan krijg je gelijk zin om je huis te versieren!

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 16 november 2014

  Ik word zo vrolijk van al die mooie kerststallen! Heerlijk!

  X Sara

 • Reageer Shanti 17 november 2014

  Oooh wat een heerlijke foto’s<3 Nu wil ik ook zo snel mogelijk naar de Intratuin of Coppens voor de kerstshow!! Die had ik dus voor de veiligheid van mijn portemonnee nog even ontweken haha 😉

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark Rotterdam Zuidplein

  Afgelopen donderdag werd het elfde filiaal van de Primark in Nederland geopend, het tweede filiaal in Rotterdam. De Primark Rotterdam...

  Close