Event: Persopening Primark Rotterdam Zuidplein

14 november 2014 | Geplaatst in Event, Fashion

Vandaag heeft Primark haar tweede winkel in Rotterdam geopend, alweer de elfde winkel in Nederland. Het filiaal in winkelcentrum Rotterdam Zuidplein, opende om 11 uur de deuren voor het publiek. Ik was aanwezig bij de opening en heb een uitgebreid verslag plus uiteraard veel foto’s!

Primark Rotterdam Zuidplein

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de derde plaats.

Primark Rotterdam Zuidplein

Primark Rotterdam Zuidplein heeft een oppervlakte van bijna 4.400 vierkante meter, ingericht met de laatste mode. De twee verdiepingen tellende winkel heeft een uitgebreid aanbod aan mode, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Daarnaast beschikt de nieuwe winkel over een afdeling met trendy interieurartikelen.

Wethouder Struijvenberg (werkgelegenheid en economie) over de komst van de tweede Primark naar Rotterdam: “Primark zorgt voor veel werkgelegenheid. Dankzij een goede samenwerking tussen Primark en WerkgeversServicepunt Rijnmond gaan er maar liefst 120 werkzoekenden vanuit een uitkering de slag. Daarnaast heeft Primark bewezen een echte publiekstrekker te zijn voor onze stad. We zijn dan ook erg blij met dit nieuwe filiaal in Rotterdam Zuid, op het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland: Zuidplein.”

Een woordvoerder van Primark: “We zijn trots op onze nieuwste winkel in Rotterdam. In 2008 was Rotterdam de eerste stad in Nederland waar we een winkel hebben geopend. Nu heeft Rotterdam ook nog de eer om zich de eerste stad van Nederland te noemen met een tweede filiaal. We denken dat we een mooie aanvulling zijn op het winkelaanbod in Zuidplein met onze modieuze collecties voor aantrekkelijke prijzen.”

Primark Rotterdam Zuidplein is de 284ste winkel van het modebedrijf. In Nederland heeft Primark ook al vestigingen in Rotterdam Alexandrium, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer, Eindhoven, Nijmegen, Enschede en de in september geopende winkels in Venlo en Arnhem. Primark opent op 11 december 2014 ook nog een winkel in Den Haag.

Primark Rotterdam

Primark Rotterdam

Verslag

Gisteren om 5:00 uur ‘s ochtends, voor mijn gevoel nog ‘s nachts, ging de wekker. Ja ik moet er wat voor over hebben om bij een opening van de Primark aanwezig te zijn. Dit keer de Primark in Rotterdam bij Winkelcentrum Zuidplein. Om half 7 arriveerde ik bij mijn tante en reden we samen naar Rotterdam, waar we uiteindelijk om half 9 aankwamen. Er was gelukkig geen file en op advies van mijn oom reden we via de A12 en langs de Kuip haha. Niet mijn favoriete stadion uiteraard. We parkeerde gemakkelijk bij de QR Park en konden even rustig wakker worden bij de Primark. Er stonden al vroeg mensen te wachten die om 11 uur pas naar binnen mochten.

Primark Rotterdam

Primark Rotterdam

We werden eenmaal binnen weer ontvangen met een lekker ontbijtje, altijd goed geregeld. Kregen weer een goodiebag met persinformatie, lookbook van kerst 2014 en een giftcard van € 50. We namen wat lekkers van het ontbijt en vervolgens hebben we de begane grond bekeken en wat foto’s gemaakt. Daarna kregen we een korte toespraak en twee filmpjes. Als laatste werden we rondgeleid in groepen waar een aantal dingen uit de collecties werden uitgelicht.

Primark Rotterdam

Primark Rotterdam

Het filiaal is kleiner dan in Arnhem, maar heeft een begane grond en één verdieping. De indeling is ruim opgezet, waardoor de looppaden wel lekker breed waren. Wel was het om 11 uur echt gelijk al ontzettend druk, je werd bijna overlopen. Ik zou echt niet naar een opening gaan als ik niet uitgenodigd was voor de persopening. Vooral met die drukte waren vooral kinderwagens heel vervelend. Uiteindelijk zijn mijn tante en ik allebei goed geslaagd. De verlichting in de Primark is wel lastig met fotograferen en volgens mij zat er een vlek op mijn lens haha. Maar desalniettemin, lekker veel foto’s voor jullie! <3

Primark Rotterdam Zuidplein

Primark Rotterdam

Begane grond

 • Dames
 • Accessoires
 • Beauty
 • Tassen
 • Sportkleding

Eerste etage

 • Heren
 • Kinderkleding
 • Home
 • Lingerie
 • Schoenen
 • Pyjama’s
 • Klantenservice

En dan nog wat meer foto’s voor een goede indruk van de winkel. Een mooi en overzichtelijk filiaal in een leuk winkelcentrum. Ideaal voor mensen die in de buurt van Rotterdam wonen en niet zo graag naar Primark Alexandrium gaan. 11 december gaat de Primark in Den Haag open, daar ben ik reuze benieuwd naar! Het was ook weer leuk om Mandy te zien en te spreken en eindelijk heb ik ook Claudia ontmoet!

Primark Rotterdam Primark Rotterdam Primark Rotterdam Primark Rotterdam Primark Rotterdam Primark Rotterdam

 

Vorige post Volgende post

22 reacties

 • Reageer Denise 14 november 2014

  Wat leuk dat je er ook was Marloes. Hebben we elkaar weer gemist 😉

 • Reageer Marloes | Budgetproof.nl 14 november 2014

  Zo jammer dat ik deze uitnodiging af moest slaan i.v.m. werk. Ziet er weer heerlijk mega uit!

  • Reageer GLAMOURMOES 14 november 2014

   Oh balen ja! Misschien 11 december in Den Haag?

 • Reageer Nailsbyfml 14 november 2014

  wat gaaf! Ik wist niet dat in zuidplein een primark kwam. Primark ziet er goed uit!

 • Reageer Céline 14 november 2014

  Ik moest ook om 5:00 uur op. Dat is bestwel heel erg vroeg. Ik begon pas wakker te worden toen het buiten ook een beetje licht werd (om half 8 ongeveer. ) Ik vond het wel een hele gezellige opening, ook een hele drukke. Na twee rustige openingen in het oosten van het land, had ik die drukte eigenlijk niet meer verwacht.

  • Reageer GLAMOURMOES 14 november 2014

   Ja druk hè! Vooral ook toen de winkel eenmaal open was voor publiek! Dat vond ik echt verschrikkelijk haha. Ik wist niet hoe gauw ik weg moest.

 • Reageer Claudia 14 november 2014

  Ja we hebben elkaar eindelijk ontmoet! We moeten echt een keer een drankje doen! Echt heel veel mooie foto’s gemaakt. Ik vond het licht er zelf ook echt waardeloos. Veel foto’s zijn wazig geworden door het slechte licht. En die kinderwagens, man wat waren die irritant!

 • Reageer Anouk 14 november 2014

  Wat een leuk verslagje! De winkel ziet er mooi uit!

 • Reageer Daphne 14 november 2014

  Superleuk verslagje! Lijkt me een leuke Primark <3

 • Reageer Manon 14 november 2014

  Ik kon helaas niet komen ivm sollicitatiegesprek, ja dat gaat voor, maar nu baal ik wel want ben niet eens aangenomen :(!! Volgende keer beter, mooi verslag heb je ervan gemaakt x

 • Reageer sam 14 november 2014

  Volgens mij is dit altijd het enige moment bij de Primark dat het zo onwijs netjes is en alles nog netjes in de juiste vakken hangt 😉

 • Reageer Alexandra [ILUMUOTI] 14 november 2014

  Ziet er leuk uit! Ik kon helaas niet :/

  xx Alex

 • Reageer Liese 14 november 2014

  Leuk verslag, lekker veel foto’s! Ik spot intussen alweer super veel mooie items, hihi

 • Reageer Mandy 14 november 2014

  Leuk verslag heb je er weer van gemaakt! Lekker veel foto’s. Toch grapig dat we elke keer weer in dezelfde groep zitten, gezellig! Ik ben benieuwd naar je aankopen 🙂

 • Reageer Charissa 14 november 2014

  Ik kan niet wachten om te gaan kijken in de nieuwe Primark! Vooral omdat het voor mij heel dichtbij is… X

 • Reageer Linda 14 november 2014

  Ik kan niet wachten om hier te gaan winkelen, lekker dichtbij en ziet er zoveel fijner uit dan de andere Primark in Rotterdam. Tof dat je bij de opening aanwezig mocht zijn, en een mooi verslag heb je ervan gemaakt!

 • Reageer Mariëlle 14 november 2014

  Het ziet er allemaal weer heel goed uit!!

 • Reageer Diana Carlton 14 november 2014

  En weer een Primark erbij! Mooi om te zien dat de Primark er ook netjes en georganiseerd uit kan zien. Zal een wereld van verschil zijn met het moment dat de deuren openden voor het publiek 😉

 • Reageer Nicole 14 november 2014

  Wauw wat een leuke en grote primark!

 • Reageer Bianca 15 november 2014

  Oh wat hoop ik dat de primark in gent snel opengaat 🙂

 • Reageer Cindy 15 november 2014

  Het ziet er leuk uit! Veel fluffy vesten/truien, ontzettend leuk!

 • Reageer Idwerd 16 november 2014

  Wat heb je veel en mooie foto’s gemaakt! Ik kon er helaas niet bij zijn! Maar ik hoop dat je het leuk hebt gehad

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #32

  GLAMOURMOES' WEEKLY #32 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close