Personal: 11-11 Happy Birthday GLAMOURMOES

11 november 2014 | Geplaatst in Personal

De GLAMOURMOES’ WEEKLY moet even wijken voor een kort artikel vandaag. Het is namelijk 11 november! Dat betekent dat ik jarig ben! 11 november 1988 kwam ik om 18:50, als klein schattig meisje ter wereld. Ik werd Marloes genoemd. Ik ben dus vandaag 26 jaar oud geworden, ik heb niet zo veel met die leeftijd en voel me nog net zo als toen ik 25 was. Ik heb me ontwikkeld tot een zelfstandige vrouw, enthousiast, eigenwijs en voetbalgek, maar wel een meisje meisje. Ik heb dromen waargemaakt, doelen opgesteld en dromen die nog uit moeten komen. Ik probeer positief in het leven te staan en te genieten van alle kleine dingen. Zo kon ik ook genieten om in mijn fotoboeken te bladeren, op zoek naar leuke, lieve, schattige en grappige foto’s. Want ja, mijn moeder heeft echt ontzettend veel fotoboeken gemaakt. Thanks mam!

Hoewel ik mijn verjaardag niet vier vandaag, voel ik me waarschijnlijk heel erg jarig door de kaarten en alle lieve berichtjes die binnen komen via Whatsapp, Facebook of via SMS. Ik wil nog wel een winactie organiseren, maar dat komt dat zeer binnenkort!

 GLAMOURMOES

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de derde plaats.

Follow on Bloglovin

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Wendy (B) 11 november 2014

  Proficiat!

 • Reageer Mandy 11 november 2014

  Joehoe, gefeliciteerd met je verjaardag lieve Marloes!! Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt en dat je goed verwend wordt.

 • Reageer Maaike 11 november 2014

  Gefeliciteeeerd!

 • Reageer Fleur 11 november 2014

  Ahh gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!!

 • Reageer Joost 11 november 2014

  Gefeliciteerd!!! schattige foto’s 🙂

 • Reageer Jenn 11 november 2014

  Gefeliciteerd!

 • Reageer Manon 11 november 2014

  Aaah wat een schattige foto’s! Gefeliciteerd met je verjaardag mop!!!!!! <3

 • Reageer sam 11 november 2014

  Van harte gefeliciteerd!

 • Reageer Rosanne 11 november 2014

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van. Het zonnetje schijnt in ieder geval 🙂 liefs x

 • Reageer Cindy 11 november 2014

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hele fijne dag vandaag, ondanks dat je het niet viert.

 • Reageer Madeleine 11 november 2014

  Gefeliciteerd met je verjaardag 🙂 Op naar de volgende vol liefde, geluk en gezondheid:) Proost! Liefs

 • Reageer femketje 11 november 2014

  happy bday 😀

 • Reageer Beautyjuf 11 november 2014

  Ahh, wat een lieve foto’s! Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je nog een fijne avond 🙂

 • Reageer Petra 11 november 2014

  gefeliciteerd, ik hoop dat je een fijne dag hebt…
  groetjes Petra

 • Reageer Shanti 11 november 2014

  Wat een leuke foto’s allemaal! Van harte gefeliciteerd.

 • Reageer Bertine 16 november 2014

  zoo ik loop achter met mijn bloglovin, wat erg! nog gefeliciteerd!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Event: GLOW Eindhoven

  Gisteren ben ik samen met mijn beste vriend naar GLOW in Eindhoven geweest. Glow Eindhoven is een jaarlijks terugkerend evenement...

  Close