Review: Anatomicals producten

20 oktober 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

In de Beautyboxen die ik het afgelopen jaar heb ontvangen zat regelmatig een product van het Britse merk Anatomicals. Alleen van de verpakkingen word je al heel vrolijk en inmiddels heb ik vier producten van dit merk getest. Omdat ik de producten niet allemaal apart in een review wilde behandelen, heb ik ze gecombineerd. Vandaag review ik vier verschillende Anatomicals producten namelijk de ‘You need a blooming shower’, ‘Mattifying face mask’, ‘Never lose your cherry lipbalm’ en ‘Cheese release me foot cream’. Alleen de namen zijn al heel leuk!

Anatomicals

Follow on Bloglovin

Anatomicals producten

Zeg nou zelf, deze producten zien er toch geweldig uit! Anatomicals staat bekend om zijn goede verzorgingsproducten voor een fijn prijsje en deze geweldige verpakkingen. Vrolijke kleuren, grappige teksten en aparte namen voor de producten. Ik word echt heel vrolijk van al deze verpakkingen. In de review vandaag een shower gel, foot cream, gezichtsmasker en lippenbalsem.

Anatomicals – You need a blooming shower! / € 4,50

“if someone gives you flowers, they’re normally trying to say something. it could be that they love you. it could be that you’re sick and they hope you get better soon. it could be that it’s your birthday and they want to wish you many happy returns and remind you just how old you are. it could be that you’ve died and they want to say sorry that the ice cream can knocked you down. but if they give you this floral shower gel, they probably just wanted to say: “Hey you stink, don’t even think about coming near to me till you’ve washed properly” [Anatomicals]

Wat een lekkere roze flashy verpakking met leuke teksten is dit toch. You need a blooming shower is een shower gel met een rozen geur. Een geur die ik niet zo snel zou kiezen als ik shower gel koop. Ik ben namelijk heel erg gek op fruitige en zoete geuren. Maar als je eens een shower gel in de Beautybox ontvangt en de verpakking ziet er zo leuk uit, dan wil je het natuurlijk wel testen. Het is overduidelijk een rozen geur en eigenlijk best wel lekker. De shower gel heeft een lichtroze doorzichtige substantie, onderaan dit artikel staat een foto met het product op mijn hand. Een lekkere gelly shower gel. Het schuimt lekker en ik krijg er geen droge huid van. Deze shower gel gebruik ik nu standaard tijdens het douchen. De prijs is trouwens in verhouding wel erg duur voor een shower gel, maar omdat ik hem gekregen heb in de Beautybox hoefde ik er niet voor te betalen. De gel is trouwens parabenen vrij.

Anatomicals You need a blooming shower

Anatomicals – Cheese release me foot cream / € 4,95

“I love you with the ferocity of an exploding thousand megaton nuclear bomb”. “Your eyes are like deep pools I could jump naked into and save you from drowning”. “You are my rock, my pebble, my grain of sand on the beach of life where I dream of us walking hand in hand forever”. If you think these lines are cheesy, take your shoes off after a hard day of being on your feet and you’ll then know exactly why you need this ultra cooling, refreshing, soothing and deodorizing cream. Some new socks wouldn’t hurt either. I pray: cheese release me of your spell!” [Anatomicals]

Cheese release me is een lekkere voetencrème voor, uiteraard, je voeten. Een mooie mintgroene tube met zwarte tekst. Op de achterkant juist weer witte tekst. Deze komt daardoor helaas niet zo goed over op de foto. Een voetencrème vergeet ik vaak te gebruiken, tot ik weer voel hoe ruw mijn voeten zijn. Het valt me op dat voetproducten altijd een mintgeur hebben. Op zich best lekker, maar ik snap dat nooit zo goed. Of is het zo dat mintgeur andere geurtjes van je voeten opneemt? Haha in ieder geval ruikt deze Cheese Release me voetencrème lekker fris naar pepermunt. In de voetencrème zit vaseline, waar ik wel blij van word. Ik heb de crème een paar keer gebruikt en het valt me op dat mijn voetjes een beetje beginnen te tintelen en verkoeld worden als het ingetrokken is.  Dat vind ik echt een pluspunt. Ik vond niet dat mijn voeten echt heel zacht aanvoelde, maar de crème is lekker als je een hele dag hebt gewandeld of geslenterd tijdens een shopdagje. Het is geen dikke textuur, maar lekker vloeibaar, zodat je weinig nodig hebt om je hele voeten in te smeren

Anatomicals Cheese Release Me foot cream

Anatomicals – Mattifying face mask / € 2,50

Do you know why beauty school drop outs really drop out? Not because they don’t look like Sandra Dee, but because they don’t appreciate the beauty basics. Like how you should use a face mask once a week, particularly this face mask. Not only has it got groove, it’s got meaning to so many people with greasy skin.

Anatomicals Mattifying Anti Grease Face Mask – Grease Isn’t The Word. (Tell Me More, Tell Me More). [Anatomicals]

Ik kan alvast verklappen dat ik fan ben van dit heerlijke gezichtsmasker. En hoe leuk, de tekst is geïnspireerd op het nummer Tell me more van Grease haha. Ik baal dat dit masker nu op is. Het zit in een mooi babyblauw zakje, net zoals veel andere gezichtsmaskers. Je scheurt het aan de bovenkant open en dan knijp je, in dit geval, het lichtblauwe masker eruit. Het masker heeft een lekker dikke structuur, maar is wel gemakkelijk uit te smeren. Dit mattifying masker ruikt heerlijk fris en schoon. Ik vind deze geur echt lekker voor een gezichtsmasker. Het masker is na 15 minuten redelijk opgedroogd, maar niet helemaal. Ik heb het masker met een koud en nat washandje van mijn gezicht afgehaald. Dit ging erg gemakkelijk. Mijn huid voelde heerlijk fris, schoon en zacht aan. Super fijn masker!

Anatomicals Mattifying face mask

Anatomicals – Never lose your cherry lip balm / € 3,50

It’s no good in keeping your legs (sorry, fingers) crossed that the elements won’t have their wicked way with you. they’re only after one thing: stripping your lips of all items of clothing (sorry, softness). keep them at bay with this cherry spf 15 balm and if they won’t stop bothering you, kick them in the isobars. [Anatomicals]

Kersengeur is iets waar ik ontzettend gek op ben en als het dan in een lippenbalsem zit is dat natuurlijk helemaal top. De Never Lose Your Cherry lipbalm heeft de geur van kersen. Ik vind de verpakking heel erg leuk. De lippenbalsem zit in een rode stevige tube met een gele dop. De tekst is wit en roze. ‘The indispensable fruity lip balm. Are you an anatomicals lip balm virgin? ‘It’s my first time, so please be gentle with me.’ You kissing gear couldn’t be in safer hands. What do you mean, you’ve never been kissed before? Exactly whose baby is that then? We only want you for your body. Super leuk toch van die teksten op je beauty producten.

En of deze lippenbalsem naar kersen ruikt! Dus dat maakt ie al absoluut waard! Heerlijk hysterisch zoet en lekker! De lipbalm zelf is een dikke kleverige substantie met een heel lichte roze tint. Het plakkerige merk je ook nog als je het op je lippen aanbrengt, dus met lange haren en een beetje wind wil dat nog wel eens voor haren op je mond zorgen, maar ach. Je lippen worden lekker verzorgd en krijgen een gezonde glans.

Anatomicals Never lose your cherry lip balm

Substanties

De substanties van de ‘You need a blooming shower’ gel, ‘Never lose your cherry’ lip balm en ‘Cheese Release me’ foot cream zie je hier onder.

Anatomicals

Vorige post Volgende post

22 reacties

 • Reageer Dascha 20 oktober 2014

  Ziet er goed uit allemaal!!

  Xoxo
  http://Www.its-dash.com

 • Reageer Rachella 20 oktober 2014

  Ziet er goed uit!

 • Reageer Beautyjuf 20 oktober 2014

  Ik heb het merk Anatomicals ook leren kennen door de Beautybox(en). Ik vind het een heerlijk merk met onwijs leuke verpakkingen. Alleen bij de douchegel droogt mijn huid ietwat uit. Gelukkig heb jij daar geen last van.

 • Reageer Esther 20 oktober 2014

  Zijn inderdaad erg leuke verpakkingen, ben benieuwd naar het gezichtsmasker (:

 • Reageer Svenja 20 oktober 2014

  Oeh ik had hier nog nooit van gehoord. Maar de verpakkingen zien er leuk speels uit, en de teksten zijn erg origineel! Vooral de showergel lijkt mij erg fijn!

 • Reageer Eva | Realitijd 20 oktober 2014

  Ik wil heel graag wat van hun producten hebben, ik vind ze er superschattig uit zien!

 • Reageer Denise 20 oktober 2014

  Wat zien deze producten er goed uit!

 • Reageer Claudia 20 oktober 2014

  De verpakkingen zijn zo leuk! Ik dacht altijd dat dit merk duur was, maar het valt me goed mee.

 • Reageer Manon 20 oktober 2014

  Ik vind de verpakkingen zo leuk, ik heb zelf een handcreme van anatomicals. Deze producten klinken ook goed.

 • Reageer femketje 20 oktober 2014

  love dit merk 😀 altijd originele producten!

 • Reageer Michaela 20 oktober 2014

  De verpakkingen van Anatomicals zien er altijd zo mooi uit!

 • Reageer Manon 20 oktober 2014

  wat leuk om zo kennis te maken met dit merk ik heb er zelf nog nooit iets van gehad, het gezichtsmasker lijkt me wel erg fijn zeg!

 • Reageer Anouk 20 oktober 2014

  Wat een fijne review zeg! Het lijken me geweldige producten 🙂 xo

 • Reageer Malou 20 oktober 2014

  Het lijken me fijne producten 🙂

 • Reageer Anouk 20 oktober 2014

  De producten lijken mij erg fijn! Ik vind de verpakkingen alleen al erg leuk!

 • Reageer Cindy Nguyen 20 oktober 2014

  Lijkt me erg fijne producten 🙂

 • Reageer Petra 20 oktober 2014

  Het ziet er heel leuk uit, met al die gezellige kleurtjes, ik heb al vaker goede dingen gelezen over dit merk en hun producten….ook de prijs is leuk….

 • Reageer Sandra Leiva 20 oktober 2014

  Thanks for sharing!

  xx

  http://www.madridforniagirl.com/

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 20 oktober 2014

  Lijken me heel leuke producten, die verpakking alleen al, zo leuk zeg!

  X Sara

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 20 oktober 2014

  Ik ben echt dol op Anatomicals, alleen de verpakking al!

 • Reageer Nicole 21 oktober 2014

  Hele fijne review! De Anatomicals verpakkingen zien er altijd veels te schattig uit!

 • Reageer Miss Paperfection 22 oktober 2014

  Lijken me leuke producten en de verpakking is echt onwijs !! Vooral naar de lippenbalsem ben ik benieuwd.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Gestreepte peplum top Primark

  Vorige week zondag maakte ik twee series met outfitfoto's waarbij ik dezelfde broek droeg. De locatie was prachtig en het...

  Close